Любители на кучета - 99

• 22 982
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Дзвер,това лъвче пудел ли е или ...........не че съм голям познавач, де, просто ми заприлича.
/Благодаря ти! Hug Права си, така е, но засега не съм готова, може и да "узрея" някога./
Да, той пудел.

Олеее, браво! Имаме си той пуделче в темата! Поздравления, за избора! И аз имах такова - 14 години част от семейството.

# 511
можем да участваме. Аз днес май ще мина да купя някои неща.https://timeheroes.org/bg/animal-hope-varna/koledna-daritelska-k … ZpS6EaJOHFN2mbG7M

# 512
Здравейте! Надявам се, че приемате нов член в глутницата?
Това е Арчи:
Скрит текст:

Арчи е на един месец, съвсем малък. Но е много жизнен, активен и изобщо голям сладур.

# 513
Цвети*,прекрасен ,мъничък Арчи!Леко гледане,през бебешкия период!Много е сладичък,да сте щастливи!

# 514
  • Bарна, морето, сините вълни
Олеле, как няма да приемем нов член! Прекрасен бебок. Да е много здравичък. Heart

Дух, благодаря за споделянето. Ще видим какво да купим и ще пратим подаръци. Също и на някое детенце искам да купим подарък. Светът би бил едно много по-добро място за живеене, ако протягаме ръка към нуждаещите се. Какво струва повече от една детска усмивка и едно весело размахване на опашка... Heart

# 515
Прекрасен Арчи - да ви е жив и здрав от нас с Ари 😍

# 516
Деси, в озон бг има голямо намаление на детски книжки. Аз имам намерение да купя и да изпратя, но още не съм се заела с проучване къде би имало нужда и от какво

Добре дошъл на Арчи, страшен сладур!

# 517
Много сладко бебе Арчи!

# 518
Благодаря, момичета!

Снощи Арчи не ни остави много да спим. Не толкова скимтя, колкото бесня и му се играеше. Като за първа нощ го взехме в леглото. Може би не трябваше, ама аз съм мека Мара...Rolling Eyes Впрочем, без проблем си спи и в неговото легълце.

Големи сладури имате всички! Обожавам да гледам снимки на кучета - малки или големи, без значение. Винаги ме усмихват.

# 519
  • sf
Добре дошъл на Арчи! Джакче ли е? И моят Нейо е джак. Много мъничък са ви го дали този косматко 😍

# 520
Джак ръсел е, да. Вярно е мъничък, на месец. Щеше ми се да беше поне на 2-3 месеца, но като го видях и се влюбих. Той пък все по мен ходи, не ме изпуска от поглед.Kissing Face

# 521
  • sf
😄Такива са, големи лепки 😄
Моят е почти на 3г , ама и в банята влиза с мен, а ако случайно се шмугна без него, ляга на килимчето отпред и чака. 🤣

# 522
Цвети, това с мека Мара всички го знаем 😊 като взехме Ари(4м) беше 4,9 кг, слабичко, слабичко... Та и ние една нощ в леглото, следващата в леглото, та вече всички легла са негови.  И сега ако не е в легло му се караме, че може да изстине...  🤣
Бебе - Ари

# 523
  • Варна
Цвети, прекрасен е Арчи, да го нацелуваш от нас. ❤
Здрави нерви ти пожелавам, до третия месец ще те буди в ранните часове, а до седмия ще опишка всичко. 😂
Спането заедно си е лекарство/мехлем за душата, чист антидепресант 🤗

# 524
Честито бебе Арчи! Голям сладур е с това розово носле! Да расте здравичък и дълги години да ви носи радост!

Общи условия

Активация на акаунт