Любители на кучета - 99

• 22 967
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, ако може да ме насочите къде да постна изгубено куче или някой да разпространи снимките. Кучето обикаля от няколко дни в София района на Дружба 1 до Кауфланд.

# 526
На Джина доведения брат. ММ влезе за кисело мляко и Оскар вече 5 минути седи така

# 527
  • Bарна, морето, сините вълни
Хехехе, милия. 😊 ❤️

AleaPP, имаш ли Facebook профил? Най-удобно става разпространяването чрез групите. Аз членувам само във варненски, но ако нямаш профил, може чрез познат. Успех!

# 528
  • София
Пост в Изгубени и намерени кучета най-добре.
Ето една Неси

# 529
Добре дошъл на бебока Арчи! Много да ви радва с лудориите си.

Духче, Despi предполагам знаете инициативата “Плюшено мече”. Събират списъци с желания на деца от домове и пускат кое какво иска за подарък. Избираш си едно или няколко деца и му купуваш и опаковаш подаръка и носиш в центровете, в които се събират. Когато имам възможност се включвам, защото те няма до кой да адресират писмата си. Ще се опитам тази година и някое четирикрако да зарадвам.

# 530
  • Bарна, морето, сините вълни
Момичета, някое от кучетата вдигало ли е температура?
Ерос изглежда е настинал, днес пикае много, скимти за извеждане навън в часове, в които не излиза. Сега е доста топъл, лапите са му горещи, ушите също и цял ден не е пил вода умърлушен е. Ще потърся термометър да му измерим температурата. Ако се влоши, ще го водим на доктор...

# 531
  • гр.Варна
Деспи нослето ако е сухо и топло е един от симптомите за температура. Дано мине бързо неразположението на сладура Еро.

# 532
Бързо оправяне на Еро😊

# 533
Деспи, ако има къде по-добре го заведете на лекар. Ще му бият инжекция, иначе може през нощта да се вдигне още температурата.

# 534
Сиви, зная я инициативата, миналата година докато си избера дете, всички бяха избрани .

Деси, аз на Джина й мерих преди, имаше около 39 и нещо, но тя беше с Гана така че беше нормално да е с такава температура. Т.е. не нормално но очаквано. Мисля, че носът и лапичките й бяха топли.

Ох тя абсолютно ми е обявила бойкот. Май ми се сърди

# 535
Деспи и кучетата вдигат температура, като горната нормална граница е някъде 39,2. Имаше конкретни параметри при малки бебета и възрастни индивиди. На мен Вивата ми е вдигала температура и спря да яде и пие вода. Лекувахме я, но за температурата има конкретна причина и трябва да се лекува съответното заболяване/настиване. Ако имаш възможност се чуй с ветеринар за консултация какво да предприемеш. Гушки и целувки и дано бързо се оправи Ерос. 🤗

# 536
Ето я. Цялата й физиономия излъчва "are you talking to me, шматко?!"
Дразни ме, защото знам, че може и ме разбира какво искам но се инати и си е седнала на ушите.

# 537
Как гледа изпод вежди....Дух,бая си загазила Simple Smile хахаха

# 538
Здравейте, ако може да ме насочите къде да постна изгубено куче или някой да разпространи снимките. Кучето обикаля от няколко дни в София района на Дружба 1 до Кауфланд.

Оле,то милото- копие на моята осиновена Лори...

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 22:44 от Roo Roo

# 539
  • У Диспансера ...♥♥♥
Деспи, вдигат температура .
Моя като имаше, беше настинал и ушите му бяха студени по това го усещах. Милия, даже не искаше за върви и го носихме на ръце за да си върши нуждите . Няколко пъти му биха течен аналгин и антибиотик и се оправи за два дни. Бързо да се оправя Еро.

Общи условия

Активация на акаунт