Любители на кучета - 99

• 22 953
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ех, нагледах се на прекрасни муцуни, разкошни Hearts А пък Арчи ако ми падне, така  ще му нацелувам розовите лапки и коремче! Сладко бебе, представям си как мирише Kissing Face

# 646
  • Bарна, морето, сините вълни
Аз също се надявам Лабрекс да не ни остави завинаги! Надявам се да си добре и когато наистина се почувстваш готова отново да ни пишеш. Heart

Плами, да споделиш как е Кара.

Прекрасни са всички, целувки.

# 647
  • sf
Искам да се оплача от несправедливостта на тоя живот. Та започнах нова работа и днес съм до 10 вечерта, та докато аз работя, някои са ей така 😉

# 648
  • Rock & Roll feeling ...
Тежък кучешки живот!

А защо Лабрекс не пише вече темата ?

# 649
  • sf
Защото Рекс почина 😔
Но всички се надяваме да се върне 🙂

# 650
  • София
Защото Рекс почина 😔
Но всички се надяваме да се върне 🙂

О!  Cry

# 651
  • гр.Варна
Лабрекс и аз я очаквам да се върне когато е готова. Hug
Кара не мога да преценя как е.Ту омърлушена и с кихавица , ту е добре.Снощи беше добре и тича по поляната , а сутринта и нослето беше студено и влажно.Консултирах се с ветеринаря ни по телефона и се разбрахме ако не се оправи от самосебе си в събота да я види.Явно рязката смяна на времето не им понася на животинките.

# 652
  • о`майна лунна нощ е
Ама Лабрекс каза, че няма да ни оставя! Обеща! Тя просто не може да пуска нови снимки ... За сега. Ако има да казва нещо, ще го направи. Нека не се чувства длъжна да се обажда през страница-две. Като я впечатли нещо съм сигурна, че ще разцъка клавиатурата. Чете ни със сигурност. Тази секта не се оставя лесно Wink

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 16:56 от `ТуиГ

# 653
  • Варна
Ще се появи с ново другарче или поне така ми се иска.  Лабрекс 🤗

# 654
  • София
Знам, че не ни е оставила... просто липсва... изпращам й прегръдки, макар и виртуални.

# 655
Леле, хора, Рексунко да не си е заминал? Sleepy
ЕДИТ: Върнах се в мненията й. Не съм вярвала, че така ще ме присвие и едвам ще се сдържам да не ревна за кученце, което дори не съм виждала на живо.
Лабрекс, ако четеш: изпращам ти много, много прегръдки!

# 656
Добро утро,във фейсбук групата предлагат белгийска овчарка на година и половина от полицейски развъдник. Ако някой проявява интерес,да ми пише ,ще му дам линк. Много, много сериозно отношение и възпитание изискват,както знаем. Но са прекрасни.

В Пловдив продължават безплатните тренировки.
Усмихнат ден!

# 657
Нора кашля от 2 месеца.....

Мъжа ми иска да си вземем дворно куче, а аз не......

# 658
  • под тепетата
Реа, как са и  сърцето и дробовете?

# 659
Извинете, моля... Вие ли си търсите "зло куче"...?

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 11:18 от Ezhko

Общи условия

Активация на акаунт