Любители на кучета - 99

• 23 301
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Реа, какво казват ветовете? Предполагам, че го отдават на възрастта ѝ, но все пак...
Дворно куче аз не бих взела, но ако си е наумил и ти го донесе пред свършен факт, не знам Rolling Eyes

# 661
  • о`майна лунна нощ е
Още ли си мислиш, че леглото е ваше?

# 662
Мисля, че е съвсем сериозен Satisfied

# 663
bilqna_69, пие хапчета от 2 години заради уголемено сърце, заради възрастта си (13 г.) което притиска белите дробове....

Пипчи, даже му е направил клетка и къщичка..... Изпитвам ужас да вземем бебе куче през декември.

# 664
  • София
Не че нещо, ама защо трябва да е дворно. Че и с клека. Не може ли да си е просто куче и да е вътре/външно.
Както би било моето 40 кила прасе, ако имах двор. Примерно?

Много е тежко, като ги налегне възраста и проблемите с нея. Да сте си заедно още дълго, пък нека си кашля.

# 665
Реа, значи го е решил вече, едва ли ще можеш да го откажеш. Не ми идва на ума разумен съвет, освен някаква комбинация вътре-вън... Rolling Eyes

Момичета, може да ме сметнете за луда, но ще си го кажа. Онази вечер Роузи ми каза "мамо" Flushed Туш! Канеше ме да ѝ хвърлям играчката с обичайното си скимтене и църкане и как ѝ се "оплете езика", направи някаква странна комбинация от звуци, които прозвучаха досущ като "мамо". Всички вкъщи го чуха, много се смяхме Joy Душичка сладка, ще я изям Heart

# 666
  • Fort Worth, TX
Привет.Отдавна не съм писала, но доста задачки от сутрин до вечер.Вашите кучета понасят ли се с други такива.Ей тая лигла не обича никой освен Джони.Като сме на тераста и мине куче почти я отучих да лае по тях.Катерици и котки вече не ги отбелязва.Само навирва ушите и знам, че има такава някъде.На кучетата прилайва тихичко и си мисли, че не я чувам.Обаче в дог парка е страшно.Ежи се и не дава никое куче да я доближи,а я водим супер често.С хората няма проблем.Не всеки допуска до себе си, но остава спокойна.

# 667
  • Bарна, морето, сините вълни
Ах, прекрасницата как се е сгушила с детето! Heart

Пип4и, много много мило! И хич не те смятам за луда. Котаракът ни Рижо редовно мамосваше мама, макар че то там мяукането е по-близо до "мама". Много са мили и обичливи. Heart

ТуиГ, невъзможно е да си мислиш, че леглото е ваше, категоричен е просто господина.

Реа, надявам се всичко с Норчето да е наред! Прегръдки!
А за дворно куче...не знам какъв съвет да дам. Няма ли никакъв шанс да се съгласи през деня да си играе в двора, а вечер да си е вкъщи и когато времето е лошо...

# 668
Искам да попитам, ако някой продава бебета порода малтийска болонка или ако ми кажете някой лицензиран развъдник за породата в бг

# 669
Болни, кашлящи, омърлушени да се оправят бързо 🤗
При нас само магарешки истории. Нищо за хвалене нямаме. За оплакване също.
Ей го строен до крака на дядо си чака да се опекат наденичките във фурната:

# 670
  • Bарна, морето, сините вълни
Красив Макс. ❤️

Предколедния подарък на Ерос от Кауфланд за 12лв. Веднага си паркира доволен дупето.
А пък свеки преди да тръгне за България праща тежките колети и нямаше нищо за Ерос, а той рови из торбите и легна тъжен. Пратихме ѝ снимка, че е чакал подарък. И снощи му е купила от летището една топка, днес е доволен и щастлив. Пък каква радост като дойде, обожава я, ама и тя си го глези.

# 671
Хубави събота и неделя,от Лори! 

# 672
Ох, не мога просто.. това магаре моето е просто уникален гладник:

Момичета са ви нагушкам и намачкам сладките четириноги дето ги показвате тук 😍

# 673
  • sf
Олеее, горкичкият Макс - признайте си, че не го храните 😄

# 674
Ех, че сладури. И винаги са гладни, горките.Smiley

Едно заспиващо бебе

Най-лесно го снимам като спи. Иначе не застава на едно място.Smile