Любители на кучета - 99

• 22 945
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Нахранете го това куче бе, Сиви!
Дес, тия легла до кога ги има, знаеш ли?

# 676
  • под тепетата
Как така Ерос без подарък! Мчи той си е в правото да си го търси  Naughty
И Ози си получи предварително подаръка след като дядо му му забрави каишката на вилата. Новата е дънкова, фръц!
ТуиГ, копае ли, копае ли Швепса  Mr. Green Щото бате му Ози като реши да се намърда в леглото се почва едно мушкане с муцуната под юргана и  копаене, та няма отърване. И след малко  следва наместване и тръшване на 30 кг кога на корема, кога в краката ми, кога между двамата   Crazy
Sivi, апетитно си е момчето, не му придиряй! Знаеш ли каква мъка е да гледаш злоядо куче / дете .
 Лорчето много фина дама  Hug
Реа, попитах, защото ако са пълни  Heart Eyesдробовете с вода, пак се кашля и това е последица от болно сърце. Има ли вариант да е привикнала към лекарствата и да не и действат?
 Креми, много са ти хубави децата   Heart Eyes
Цвети, аз бих си го взела в джоба и заедно - на работа  Wink

# 677
  • Bарна, морето, сините вълни
О, съжалявам не погледнах. Аз отдавна ги гледам, но не им помня старата цена, а сега са на промоция.

# 678
Цвети, голям сладкиш си имаш. Heart

Явно всички са гладници. Ако ги види някой ще каже, че гладни ги държим.

Лека нощ от нас

# 679
Авалон, сладкиш!

Много са сладки кокерите с тези големи и будни очи и размятащи се уши.Smiley

# 680
Събота сутрин

Пс някой ако е метнал фурминатор на промоция покрай черния петък да свирка.

# 681
Дух, късметлийче е твоя ушатко!

# 682
Две ужасни кучета убийци от забранената порода Кане Корсо:

Това по повод реплика от случаен минувач, че отглеждам звяр-убиец, вместо деца...

# 683
Добър ден и от Нора!

# 684
  • Варна
Аз имам страх от кане корсо, нищо лично. Иначе това с подмятанията и мен ме дразни.
Нора ❤

# 685
Две ужасни кучета убийци от забранената порода Кане Корсо:

Това по повод реплика от случаен минувач, че отглеждам звяр-убиец, вместо деца...
Страхотни кученца!!!
Ваши ли са?
На каква възраст са и как се казват?

На нас днес ни е ден за разходка

# 686
Обожавам канетата... и всъщност всичките, нарочени за убийци. И най-лигавите кучета, които съм виждала, са именно от такива породи. И аз съм чувала подмятания деца да съм гледала, нервирах се, сега просто ги пращам в Пловдив. Да си раждат те, като им е толкова мерак.
Между другото, в предния си пост, пропуснах да отбележа (май за пореден път), че за мен има нещо човешко в лицето на Швепса.
Духче, а що не кажеш причината за възмутения поглед на Джина, а Stuck Out Tongue

# 687
  • Fort Worth, TX
Добър ден.Някои спинкат като бебета и хич не им дреме.

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 19:33 от Кремито

# 688
  • Bарна, морето, сините вълни
Почти всеки ден минаваме покрай една къща с кане. Леле, прекрасен е, огромен мечо и само като каже "Баффф" и Еро не помисля дори да залае. Grinning Иначе в квартала има няколко, едното върви с един дядо, толкова е кротко и послушно. Много бих искала да мачкам такъв животин. Heart

А до нас има една кучица, изглежда възрастна, взела е страха на всички кучета, Еро я заобикаля отдалеч. Днес коментирах със свеки, че днес изглежда добре, беше умърлушена предните дни и момчето от заложната се обади да каже, че ѝ дават хапчета. Стана ми приятно, че се грижат за нея, тя и къщичка си има.

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 20:50 от DespicableMe

# 689
Страхотни кученца!!!
Ваши ли са?
На каква възраст са и как се казват?
Наистина са прекрасни, но не са мои.
На около две години, не им знам имената.
Моето е това (много е мачкабилно):

А преди много години имах нещо, което една мама показваше на малкото си момченце като пример за "големия, лош, сив вълк", който ще дойде и ще го изяде, ако не слуша...

Общи условия

Активация на акаунт