Любители на кучета - 99

• 23 292
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Непременно,ще му хареса!

# 76
  • гр.Варна
Честит рожден ден на Бела и от нас.

# 77
  • София
Честит рожден ден, Бела! Бъди здрава и щастлива дълги години! Поздрави от Бека Heart

# 78
ЧРД на Бела и  от нас!!! Да ви е жива и здрава още дълги, дълги години и да ви радва. А вие много да я слушате и да и угаждате!
Ето и един лигльо (Ари), който се е чалнал...

# 79
  • У Диспансера ...♥♥♥
Честит празник на красивата Белушка ❤
Нека още дълги години да ви радва 🐶

Моите двама калпазани😄
Голяма любов са❤

# 80
Ох, знам че е късно, но да се оплача! Ари (идиотчето) го хвана шизофренията! Ял, пишкал, акал, ама не... Прилагам доказателства
[/img]
И това, когато е мирен!!!

# 81
Ай, не  са се публикували, утре, излизаме

# 82
  • София
Ох, знам че е късно, но да се оплача! Ари (идиотчето) го хвана шизофренията! Ял, пишкал, акал, ама не... Прилагам доказателства

И това, когато е мирен!!!
Тук са си, ето ги.

# 83
  • Bарна, морето, сините вълни
Светещи очета. На мен ми излизат само в цитата на котето, в публикацията на бубето - не.
Колкото и голям да е, винаги има място за него в леглото.
Много обичам това време от година, когато се шмугва до мен да се топли. Мамин лигльо.

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 23:38 от DespicableMe

# 84
  • София
Кодът на едната снимка е вмъкнат в кода на другата снимка, затова така се получава... Просто оправих кода и затова се виждат при мен.
Ние няма да взимаме Балу, няма за кога. Ще вземем направо Лили другата седмица, да я подготвим за изложбата. Ето линк към подробности за изложбата, ако някой иска да се видим, може да дойде на 17.11., тогава ще сме там.
http://brfk.bg/kinolozhki-izlozhbi-noemvri/

# 85
  • София
Коте, ще водя Бека декември месец. Вие ще ходите ли тогава? Другата седмица съм заета и няма да мога да я заведа.

# 86
  • София
Все още не знам, аз вече не ги следя изложбите Simple Smile
Като ми кажат да ходим и аз казвам добре, та така Simple Smile

# 87
  • Габрово
В индустриална зона Божурище днес се появи питбул - видимо добре гледан, общителен. Според мен изхвърлен. Sad Едва ли е изгубен, тъй като е насред полето, няма откъде наблизо да избяга. Ако някой от вас е член на фейсбук група за питбули - бихте ли погледнали дали някой не си го търси?

По-късно, когато имам възможност, ще направя по-нормална снимка.
https://---shortener8712-Jx6sBRV

# 88
И аз Heart

Ето една снимка,на любителите на малинки ( малиноа) им е смешно. Всички останали,като мен,се почесваме недоумяващо. И аз до скоро не можех да различа малиноа от овчарка Simple Smile
Скрит текст:
Само аз ли виждам 6 различни плодчета? Grinning

Колкото и голям да е, винаги има място за него в леглото.
Много обичам това време от година, когато се шмугва до мен да се топли. Мамин лигльо.
И като чета това се сещам за разговора ми със стопанина на Ласи в неделя.
- Какво ще го правиш през зимата, на студовете?
- Нищо, какво... (отговаря ми ухилен). Кучетата обичат на студено. Той е свикнал. Миналата зима как издържа...

Скрит текст:
От две седмици ме уговаря, че ще го обезпяразитява, а горкия Ласи пак му опадала козината от бълхясване. А, каква хубава козина имаше през лятото! И щял да се любува Ласи на зимния студ - с оплешивял гръб...

И съм се зарекла, че ще купя колибка на Ласи, щото ми писна от простаци! И знаете ли, Господ ми намери една допълнителна работа (и то от обява, която пуснах тук във форума, за частни уроци)... Simple Smile Така че работа, работа, и ще харча за каквото ми душа каже!

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 09:53 от amy_nka

# 89
О,различни са кучетата,просто в очите на лаиците ,като мен,всичко е малиноа,а самата малинка е немска овчарка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт