Любители на кучета - 99

• 23 322
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ох, знам че е късно, но да се оплача! Ари (идиотчето) го хвана шизофренията! Ял, пишкал, акал, ама не... Прилагам доказателства

И това, когато е мирен!!!

И аз оправях снимки, че да видя.

Всъщност не съм виждала Лили на живо. Ще гледам да поправя туй.

# 91
  • София
Пос, само без куче приемаме, когато сме със Злодеида Simple Smile Че иначе има реална опасност от контузии. Както се казва, "вашто кучИ можИ да неИ зло, ама мойто И" Simple Smile

# 92
  • София
Ми, както се казва, и нащо, и нащо

# 93
  • Bарна, морето, сините вълни
Ех това момче само по белите ходи. Не го знам какви ги е сътворил, някъде се е одрал на нещо ли...има огромна подлоквена рана до ухото, която ще лекувам с антибиотичен крем. Постоянно трябва да го дебна да не се разчеше. Ужасно е. Sad

# 94
  • UK
SadИдвам да се оплача.
Последните седмица и половина-две, Джинкс се държи потресаващо докато ме няма. Само чака да изляза и започва ровене насам-натам, къса тетрадки, книги, торби, разхвърля дивана, изяде си повода, едно руло тоалетна хартия беше направил на конфети. Не знам какво му стана, беше добре последните месеци, няма значение за колко време съм го разходила преди това и дали сме правили някакви упражнения, вилнее 10-15 мин след като изляза и като разхвърли хубаво си ляга. Rolling Eyes На някой да му се е случвало неще подобно Sad

# 95
Despi сигурно и той не е разбрал как се е наранил. Бързо да му минава на юнака 🤗
За малинките гледам сте обсъждали, ами аз не ги бъркам ама сигурно щото едното ни служебни куче е малиноа, което замести остарялата немска овчарка.. та няма как да ги объркам. Ама пък има ужасно много породи, които хич не ги и знам. А и не правя разлика между померан и шпиц.. ама сигурно щото не са ми сред любимите породи и не ги и заглеждам, а и Макс обикновено ги лае бягаме далеч от тях. 😁
adorable сега времето е по-хладно и Джинкси му е добре и е пълен с енергия явно. В топлите месеци с този кожух се е изморяваш бързо, но сега май му трябват по-натоварващи разходки за да усети умора и да не се чуди как да си изразходи енергията у дома.

# 96
  • София
И възпитателни тренировки. Не съм го опитвала, ама не ми се е налагало, да чукна на дърво. Обаче се твърди че има ефект. А дано.

# 97
  • Бургас
adorable, може да му оставяш и занимателни игри. Задачи за решаване - напр. гранули увити във вестник, или в пластмасово шише недобре затворено - да се опитва да ги вади, конг пълен с нещо. Непотребни вестници и списания също.
Аз така оставям като излизам, даже не ме и поглежда, толкова е погълната. Като се справи със задачата се измаря и спи.

# 98
adorable, а лае ли още когато е сам? Аз имам съмнения, че просто още не е свикнал на 100% с "новото вкъщи" и си го е шубе, че го оставяш сам. Вие кога се преместихте, колко време мина?

# 99
  • София
И аз съм за това, че още не е свикнал с новия дом. Съветите за оставяне на нещо са добри. Само че не ги оставяй нещата така че да личи, че са оставени нарочно. Примерно остави вестниците където обичайно ги четеш, все едно си ги забравила. Изключително хитри животинки са, и ако се усетят, че опитваш да ги заблудиш, стават още по-деструктивни.

# 100
Аз пък да изокам! #Cussing out Не стига, че от тв ми развалиха настроението с оня клип, дето някакъв тъпунгер подхвърля кученце като топка и го зарива в жито ли е, друго ли.......зърно някакво, ами сега след обед, извеждам Рекс на разходка, върви някакъв с разкекерчена походка насреща ни и пита:"яде ли, много ли яде?". Отговарям му, че яде нормално. Продължава оня: " яде, колкото един човек, за кво ти е, само пари да арчиш". Че като ме прихвана кресчендото, викам му:" харча си МОИТЕ пари и за каквото искам, за това ще ги харча!", погледна ме само, може и да ми тегли благословия, ама на ум, звук не излезе. Аман бе, ни го знам, ни го познавам, ни той мен, ще ми прави сметка на парите, сега чакам някой трети такъв да ми излезе с бисИри за кучетата, та да го отнесе заради ония предните двама! #2gunfire

# 101
  • Bарна, морето, сините вълни
Ненормалници по път и над път. Въобще не им обръщай внимание. Понякога и аз се връзвам с някой глупак на улицата да се карам, ама вредя на себе си, почвам да треперя, получавам сърцебиене. Защо? Да си живеят жалките животи, лишени от любов.
А такива клипове умишлено подминавам, просто сърце не ми дава да гледам. Чуя ли за насилие най-вече към кучета и деца, просто не мога. После дни наред го мисля. И новини не гледам по същата причина, нищо хубаво не казват, само лошотии.

# 102
  • София
Оф една баба в асансьора в метрото така - хората пари за хляб нямат, те куче помъкнали... Сигурно удар щеше да получи, ако й бях казала, че кучетата са всъщност 2. Аз не съм виновна, че друг няма пари за хляб, харча МОИТЕ пари, които АЗ съм си изкарала, не съм взела от НЕЙНАТА пенсия, така че ...
Не гледам новините и аз...

# 103
DespicableMe, и аз толкова гледам тв, ама за беля - видях го, случайно. Да го метна тоя.....айде, не от Айфеловата кула, ама от некой по-висок блок. Изкефи ме една ячка дама, така му налиташе край полицейската кола да му покаже как се хвърляло куче, добре че бяха полицаите да го спасят, иначе не знам, със сигурност щеше да го отнесе.
Крив ден ми е днес, да минава по-бързо. Иначе и аз по принцип не ги отразявам много с "умнотиите", дето ръсят, ама днес, на....впрегнах се.
Ще се върна назад да погледам красотички, че ми действат успокояващо! Simple Smile

# 104
Това ми напомни една случка от преди години.Имах кокер ,разхождаме се ние изведнъж се появява някакъв чичка и започва да нарежда как на тия години/била съм около20-21/ трябва да гледам деца,а не кучета и други глупости ми наговори.Абе хора разни.

Общи условия

Активация на акаунт