Тест за овулация - въпроси / тема 10 /

• 30 250
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
На мен репродуктивният АГ, при който се следя от доста време, каза да си го правя със сутршнс урина, но и вчева в 20 ч си направих, беше същият, с две черти, благодаря😊

# 106
  • София
То на самите листовки с упътването /не знам дали на всички марки го има/ е написано от кога до кога се прави.

# 107
Здравейте момичета, дали е положителен последния? Чудя се дали утре ще е по-наситена, цикъла ми е на 26 и 27 дни.

# 108
Здравейте момичета, дали е положителен последния? Чудя се дали утре ще е по-наситена, цикъла ми е на 26 и 27 дни.
Здравей, искам да ти споделя само, знам че е хубаво тестовете да се правят всеки ден по едно и също време, иначе според мен утре чертичкатя ще е по-наситена от контролната.

# 109
Здравей, искам да ти споделя само, знам че е хубаво тестовете да се правят всеки ден по едно и също време, иначе според мен утре чертичкатя ще е по-наситена от контролната.
Благодаря ти Теди за бързия отговор и съветите. Направих тест и сутринта, защото тези лентички ме съмняваха. Предният месец използвах друга марка и ми беше по-лесно определянето. Попринцип гледам да ги правя +/- 1час.

# 110
Благодаря ти Теди за бързия отговор и съветите. Направих тест и сутринта, защото тези лентички ме съмняваха. Предният месец използвах друга марка и ми беше по-лесно определянето. Попринцип гледам да ги правя +/- 1час.
Аз този месец за пръв път правих, и все гледах по едно и също време около 14:30ч, така споделят повечето дами, които имат опит, че било по-добре и аз почнах опитите точно тогава както при теб е последния тест и на следващия ден беше по плътна втората и продължихме и днес ще ни е 4ти ден подред, дано да съм се изказала правилноо 😁
Ии успеех 😊

# 111
Момичета, възможно ли е по време на овулация да ме болят ужасно силно гърдите? Досега са ме боляли само като ПМС, но не и на 14 - ти ден от МЦ?

# 112
Момичета, възможно ли е по време на овулация да ме болят ужасно силно гърдите? Досега са ме боляли само като ПМС, но не и на 14 - ти ден от МЦ?
Мен лично,винаги са ме заболявали след овуция,както и ЦС също ми се засилва след нея.

# 113
  • София
Скрит текст:
Отрицателен е, вероятно утре ще е +.

# 114
Здравейте,
Искам само да попитам за потвърждение. Правя си тестове за овулация ежемесечно, като теста винаги отчита 2 наситени черти на 12тия ден, това означава, че О ще настъпи през следващите 24-48 часа, нали така, а не че в деня ня двете черти съм в О.
Питам, понеже нямахме възможност за бебеправене последния месец, когато имах положителен тест, но правихме опити  преди ll, и ден след това 🙄

# 115
Здравейте,
Искам само да попитам за потвърждение. Правя си тестове за овулация ежемесечно, като теста винаги отчита 2 наситени черти на 12тия ден, това означава, че О ще настъпи през следващите 24-48 часа, нали така, а не че в деня ня двете черти съм в О.
Питам, понеже нямахме възможност за бебеправене последния месец, когато имах положителен тест, но правихме опити  преди ll, и ден след това 🙄
Да и на мен така ми обясниха дамите, а на опаковките също пишеше, аз този месец за пръв път правих тестове и при мен даже втората черта стана много по-наситена от контролната и от тогава имаме 3 дни подред и 1 ден преди, общо 4 дни имаме и ме посъветваха 1 ден почивка и после пак още веднъж.

# 116
Това е положението при мен днес 😳 не знам дали е до марка, но този месец ме затрудняват тез чертички😁. Предният месец бях с друга марка и чертите бяха доста по отчетливи. Прикачвам снимки от днес и от предният месец.

Последна редакция: пн, 09 дек 2019, 17:50 от little_monkey

# 117
  • София
Това е положението при мен днес 😳 не знам дали е до марка, но този месец ме затрудняват тез чертички😁. Предният месец бях с друга марка и чертите бяха доста по отчетливи. Прикачвам снимки от днес и от предният месец.

Изглеждат ми и в двата месеца ову на 13ти или 14ти ден...колко днити е цикъла?

# 118

Изглеждат ми и в двата месеца ову на 13ти или 14ти ден...колко днити е цикъла?
На 26-27 дни ми е цикъла. Притесняват ме, чертички са доста по-бледи сравнение с предният месец. Иначе и математически сметнато овулацията се пада на 13-14 ден.

# 119
Здравейте,
Да и на мен така ми обясниха дамите, а на опаковките също пишеше, аз този месец за пръв път правих тестове и при мен даже втората черта стана много по-наситена от контролната и от тогава имаме 3 дни подред и 1 ден преди, общо 4 дни имаме и ме посъветваха 1 ден почивка и после пак още веднъж.
Благодаря, ние нямаме  възможност всичко да е по график, тъй че опитваме се  да влезем в този период, тъй като ММ понякога работи до късно😥. Кофтито е , че никога вторато черта не е била по-наситена от контролната🙄

Общи условия

Активация на акаунт