Тест за овулация - въпроси / тема 10 /

• 30 377
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Яна,аз съм със същата дължина на цикъла като при теб и започвам тестовете от ден 9ти.

# 181
Здравейте момичета, този месец за първи път правих тестове за О, бях и на гинеколог на 12 ден от МЦ и ми каза, че има доминантен фоликул и ову ще настъпи до 2 дни. Положителен тест имах точно на 14ти ден и усърдно бебеправихме няколко дни. Забелязах обаче графика в приложението, което използвам, която много ме озадачи, а аз си мислех, че МЦ е изключително редовен.. вие какво мислите, каква е продължитрлността?

# 182
Здравейте момичета, този месец за първи път правих тестове за О, бях и на гинеколог на 12 ден от МЦ и ми каза, че има доминантен фоликул и ову ще настъпи до 2 дни. Положителен тест имах точно на 14ти ден и усърдно бебеправихме няколко дни. Забелязах обаче графика в приложението, което използвам, която много ме озадачи, а аз си мислех, че МЦ е изключително редовен.. вие какво мислите, каква е продължитрлността?
Извинявай, но какво е това приложение и в какво се отразява тази статистика? Благодаря предварително

# 183
И при мен откакто правим опити ми направи впечатление, че М е започнал доста да "шари", точно като при теб. Ползвам същото приложение и точно под статистиката има средна продължителност. Тя може да те ориентира донякъде. Аз започвам към 8-9 ден с тестовете, по-сигурна се чувствам, че няма да изпусна нещо Grinning

Gabe, приложението се казва my calendar. Обикновено следящо приложение, в което си въвеждаш първи и последен ден на М, а то си прави статистика за дължината на цикъла всеки месец.

# 184
Аз живеех с мисълта, че Ц ми е 28 дни 😄 а опитите за бебе ги започнахме преди 3-4 месеца, ама картинката си е шарена и преди това хаха, стискам палци, че няма да ми дойде този път! Весели празници🎁

# 185
И при мен откакто правим опити ми направи впечатление, че М е започнал доста да "шари", точно като при теб. Ползвам същото приложение и точно под статистиката има средна продължителност. Тя може да те ориентира донякъде. Аз започвам към 8-9 ден с тестовете, по-сигурна се чувствам, че няма да изпусна нещо Grinning

Gabe, приложението се казва my calendar. Обикновено следящо приложение, в което си въвеждаш първи и последен ден на М, а то си прави статистика за дължината на цикъла всеки месец.
Благодаря ти много за инфото. Весели празници и успехи желая Simple Smile

# 186
Честита Коледа на всички! Весели, щастливи празнични дни!
Днес е 12 ден от МЦ. Мисля, че днешният е положителен, но имам малко специфично питане към Денис...
1. Ако няма въобще тръгнал ДФ как ще се движи LH? Покачва се само при наличие на фоликул, или?
Нямам преглед на трети ден заради отпуските в клиниката, но имам ФСХ на трети ден - 70 Scream  с естрадиол под долна граница, затова си мисля, че няма да имам Ф, но меря БТ, правя и тестове. За съжаление не пуснах LH (в клиниката го изследваме чак покрай пункция).
2. В подобни ситуации док изписва естрофем, с приема на който сваляме фсх и фоликули тръгват. Но стойностите  на фсх са били поне 2 пъти по-ниски. Затова и този месец смело си го пия, но подозирам, че ако въобще има тръгнал фоликул, то е от пети ден натам и все още би бил малък към днешна дата. Този пик на LH ще скапе работите, ще лутеинизира още при малък размер, или?

Извинявам се предварително за както винаги странните въпроси. Гледам стари ановулаторни графики, сравнявам температурите, правя анализи и... без преглед е ясно, че всичко е теория. Hearts

Последна редакция: чт, 26 дек 2019, 07:02 от mandaria

# 187
Здравейте дами, според вас наситена ли е достатъчно втората чертичка или трябва още малко

# 188
  • София
На мен ми се вижда достатъчно наситена.

# 189
  • София
Аз да питам колко дълбока чашка ми трябва за тестовете...че за първи път ще правя...в капачка от безалкохолно плитко ли ще е?

# 190
И още нещо да попитам дами днес ми е 8ден от МЦ при цикъл 27 дни, нормално ли е да настъпи по-рано овулацията

# 191
Аз да питам колко дълбока чашка ми трябва за тестовете...че за първи път ще правя...в капачка от безалкохолно плитко ли ще е?

За плитка не знам, но не си представям как ще я уцелиш, без да се омажеш. Аз съм си отделила пластмасова чашка специално за целта.

# 192
  • София
Според мен ще е плитко, а и ще се олееш по ръката докато я пълниш. Най-лесно и чисто ще ти е с обикновена пластмасова чашка, пълна не повече от 1,5-2 пръста. Като ги правиш обърни внимание да не го потапяш над ограничителната черта, че става невалиден. На кутиите има упътване кое как се прави.

# 193
Мили момичета, как мислите, положителен ли е

# 194
  • София
Мили момичета, как мислите, положителен ли е
Скрит текст:
Не. Утре предполагам или най-късно в други ден би трябвало да е +, но по-скоро мисля, че утре ще е +.

Общи условия

Активация на акаунт