Тест за овулация - въпроси / тема 10 /

• 30 436
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте на всички.
Може би темата ми не е за тук но реших да се посъветвам със вас все пак имате повече опит. Проблема е там че не съм на ясно кога трябва да си направя тест за овулация защото с мъжа ми правим опити за дете но за сега са неуспешни. Цикъла ми е около 30-35 дни и не съм на ясно в кой ден точно ще настъпи овулацията тъй като не усещам никакви симптоми. Ще ви бъда благодарна ако ми дадете съвет споделете вашия опит. ☺️
Здравей моя цикъл е 32-38 дни, но аз бях започнала да правя тестове от 10ти ден, имах положителен на 20тия ден и все пак на 38я ден ми дойде, но то си е Божа работа! Успех ти желая! 😊

# 241
Момичета , здравейте. Според вас теста положителен ли е? Според мен не още, но не съм сигурна , за пръв път правя този месец
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 12 яну 2020, 11:15 от Не се сърди, човече

# 242
  • София
Може би утре ще е положителен.

# 243
Скрит текст:

Здравейте и от мен. Тази сутрин си направих тест за овулация но не съм на ясно кога е отрицателен и кога е полажителен. Имам цикъл с продължителност 30-35 дни и би трябвало овулацията да настъпи на 14ти ден а теста е отрицателен. С мъжа ми правим опити за бебче и за мен е много важно да разбера кога точно ще ми дойде тя. Възможнж ли е според вас да ми дойде по късно или е дошла оше преди 14тия ден.?
Благодаря ви предварително за помоща Simple Smile

Последна редакция: нд, 12 яну 2020, 11:17 от Не се сърди, човече

# 244
  • WonderLand
Ову теста е положителен когато тестовата чертичка е наситена колкото контролната или повече. При положителен тест овулацията настъпва до 48 часа след него. Моя съвет е да правите тестове всеки ден по едно и също време и да си ги залепвате някъде за да следите кога нивото на хормона се покачва. Успех и скоро да се похвалите с положителен от другите тестове.

# 245
  • София
Свали си и приложение за цикъла на мобилния - там показва и овулация.

# 246
  • София

Здравейте може ли да ми кажете какво означава резултата? Днес е 14ти ден от цикъла а овулация все още нямам.
Продължавай с тестовете...

# 247
Е, как при цикъл от 30-35 дни овулацията би трябвало да ти настъпи на 14-ия ден? Счита се, че настъпва 14 дни преди края на цикъла. На 14 ден щеше да ти е, ако беше с 28-дневен цикъл.

# 248
Свали си и приложение за цикъла на мобилния - там показва и овулация.
Здравей,имам приложението " Моят календар" показва ми че днес е 20ти ден но резултата от теста е отрицателен. Simple Smile
Е, как при цикъл от 30-35 дни овулацията би трябвало да ти настъпи на 14-ия ден? Счита се, че настъпва 14 дни преди края на цикъла. На 14 ден щеше да ти е, ако беше с 28-дневен цикъл.
Здравей може би не съм се изразила правилно. Днес е 20ти ден от цикъла ми но овулация все още нямам. Simple Smile

Последна редакция: нд, 12 яну 2020, 12:39 от AnMary

# 249
Здравей, не съм специалист, но редовно вариране на цикъл с 5 дни (30-35 дни) не ми изглежда нормално, ако не си девойка с наскоро настъпила менструация, която тепърва се регулира. Твърде голяма е разликата. Може би трябва да се обърнеш към АГ, да се провери защо ти е толкова нередовен цикълът.

# 250
Здравей, не съм специалист, но редовно вариране на цикъл с 5 дни (30-35 дни) не ми изглежда нормално, ако не си девойка с наскоро настъпила менструация, която тепърва се регулира. Твърде голяма е разликата. Може би трябва да се обърнеш към АГ, да се провери защо ти е толкова нередовен цикълът.

Здравей и благодаря за съвета. На 20 години съм и съм сгодена водя полов живот с мъжа ми правим опити от няколко месеца но за сега неуспешни.
Ходила съм на гинеколог имам малък проблем с яйчника и затова имам трудно забременяване в момента пия С-фем и Пикозитол предписани от гинеколога. Simple Smile

# 251
Тоест, след като се елиминира проблемът, би трябвало да забременееш?     Успех и ако дълго време не се получават нещата, си запиши час за репродуктивен специалист.

# 252
  • София
Скрит текст:

Здравейте може ли да ми кажете какво означава резултата? Днес е 14ти ден от цикъла а овулация все още нямам.
В другата тема казваш, че ти е 20 ден, тук 14?

Последна редакция: нд, 12 яну 2020, 11:17 от Не се сърди, човече

# 253
В другата тема казваш, че ти е 20 ден, тук 14?
Объркала съм извинявам се, днес е 20ти ден от цикъла ми а овулация все още липсва Sad

# 254
Момичета, моя О тест наистина днес е положителен, както предположи iana28, но въпроса ми е друг. Моля ви кажете Ми някое приложение, което променя фертилноте дни, спрямо положителния тест за Овулация, защото моето (womanlogpro) не прави нищо. Тъй като следващите дни няма как да пробваме, ме интересуват предните, за да видя имаме ли някакъв минимален шанс този месец да сме направили нещо.

Общи условия

Активация на акаунт