Тест за овулация - въпроси / тема 10 /

• 30 482
  • 737
  •   1
Отговори
# 285

Според вас вече дали е положителен третият ? 15ти ден

# 286

Да.

# 287

Мисля, че да! Действайте! 😊

# 288

Дано днес вече е достатъчно положителен 😊

# 289
Здравейте момичета Simple Smile Имам проблем цикала ми свърши на 6 правя си тестове за овулация от 10тия ден днес е 16тия ден а тестовете са отрицателни от какво може да бъде? Моля за помощ а по "Моят календар" ми дава че овулацията ми е днес

# 290
А колко дълъг е твоя цикъл? Може да не си задала правилната дължина в него, затова да има отклонения. Или да не правиш тестовете в указаното време, без прием на течности и без ходене до тоалетната...
Или цикълът да е ановулаторен.

# 291
Нормален 6 7 дни 29 30 дни е дължината

# 292
Малко се отколявам от темата, но като видите положителния тест за ову след това ли почвате активните опити и колко дни след теста? Или почвате 4-5дена преди теста? Blush Колко дни целенасочено бебеправите и кога спрямо теста?

# 293
Малко се отколявам от темата, но като видите положителния тест за ову след това ли почвате активните опити и колко дни след теста? Или почвате 4-5дена преди теста? Blush Колко дни целенасочено бебеправите и кога спрямо теста?

Чела съм че след положителният тест за овулация 2-3 дни правим опитите за бебче и после един почивка и на следващият ден отново правим опити за бебче ...

# 294
Аз бях чела, че 4 дена преди теста се почва, на деня на положителния и един ден след това.. И ми се стори доста Grinning Пък и 6 дена последователни не знам Joy

# 295
  • София
Аз бях чела, че 4 дена преди теста се почва, на деня на положителния и един ден след това.. И ми се стори доста Grinning Пък и 6 дена последователни не знам Joy
То ако знаеш кога ще е положителен теста (че да почнеш 2-3-4 дни преди това) защо изобщо ще правиш тестове?

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 12:04 от Nandin

# 296
То ако знаеш кога ще е положителен теста (че да почнеш 2-3-4 дни придш това) защо изобщо ще правиш тестове?
И аз това не схванах и реших, че русото в мен се обажда Grinning По наситеността ли ги преценяват и седя, и се чудя Joy Извинявайте за глупавия въпос Blush

# 297
  • София
Теста позитивира 12-48 часа преди овулацията. Та е нормално да се започнах опити в този ден. Това естествено не означава, че предните дни не може да се прави секс Simple Smile

# 298
Здравейте, момичета. Обикновено овулацията настъпва 24-48 ч. след положителен тест. Проблемът е да разпознаем положителния тест. Аз този месец имах няколко доста наситени и все мислех, че ей точно сега е моментът ама - не! Овулацията ми настъпи чак на 23 ден от цикъла, което не е толкова странно тъй като имам дълъг цикъл - около 34-36 дни. Ползвам този месец едно приложение, което се оказа доста полезно (съвсем безплатно е), където снимам теста за овулация и приложението изчислява спрямо наситеността на тестовата линия, колко е висок LH хормонът. Та доста добре че ориентира в това отношение, освен това запазва тестовете в таблица и няма нужда да ги лепя и пазя след това. Няма да публикувам името, защото постът ми изобщо не е с цел реклама, а само помощ в ориентацията дали е положителен тестът. Ако някой се интересува, може да ми пише лично и ще му дам инфо. Качвам само снимка да видите как изглежда. Надявам се да съм била полезна, успешен цикъл и две чертички на финала желая на всички!

# 299
  • София
Аз виждам няколко положителни теста Thinking

Общи условия

Активация на акаунт