Тест за овулация - въпроси / тема 10 /

• 30 290
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ха, на мен всички ми се виждат положителни Hushed

# 136
Много тъжно все не можем да уцелим точния момент 😟

# 137
Много тъжно все не можем да уцелим точния момент 😟
И на мен всички ми изглеждат положителни,но на 14-ти ден е една идея по-наситена.

# 138
  • София
Мисля, че не е добре да има положителни тестове толкова поредни дни.

# 139
Тестовете от 14 и 15 ден ставаха наситени до 5 мин, а всички останали след 10 мин се насищаха🤔
Всеки месец имам болки около овулацията този бяха на 15 ден.
През април тази година имах мисед след 8 месеца опити, тестовете изглеждаха по същия начин 😔

# 140
Здравейте, момичета 😊 Искам да ви помоля за помощ в разчитането на тестовете, малко се обърках с тези черти 🙄Цикъла ми варира от 29-32 дни, последен МЦ 26.11.

Като този от 14 ден ми се вижда най-положителен 🙄

Здравей, според мен трябва да посетиш гинеколог. Толкова положителни теста знам, че не е нормално, но най-добре специалист ще каже. Успех ти пожелавам и дано всичко е наред!

# 141
Здравейте, момичета. На мен днес ми дойде с пълна сила, въпреки положителния тест за овулация този месец и опитите. На тези които все още чакат своя резултат стискам палциии това да е вашия месец 🍀🍀🍀😊

# 142
  • софия
Аз съвсем се обърках...вчера за първи път си направих тест,чертите бяха еднакви,днес повторих...определено втората черта е по-наситена...сега да разбирам ли,че днешния тест ежположителен и овуто ще настъпи до 24-48 часа?:rolling_ɛʏɛs Да добавя-болят ме яйчниците и имам вече течение,което май са признаци на ову..
:

# 143
Аз съвсем се обърках...вчера за първи път си направих тест,чертите бяха еднакви,днес повторих...определено втората черта е по-наситена...сега да разбирам ли,че днешния тест ежположителен и овуто ще настъпи до 24-48 часа?:rolling_ɛʏɛs Да добавя-болят ме яйчниците и имам вече течение,което май са признаци на ову..
:
Даа, положителен е

# 144
  • софия
Благодаря!😊
Утре и вдругиден ще правиме бебе,че днес мъжО го няма 😀Ако е писано,ще стане ❤

# 145
:

И при мен е същата ситуация. Този месец на 10ти имах две еднакви черти, а след това на 11ти тестовата бешв по - тъмна и вечерта на 11ти около 21 часа започна да ме боли яйчника (повечето пъти при овулация имам такива болки, дори сега след аборта мисля че са по - силни). Така че според мен днес или утре ще настъпи овулация Simple Smile

# 146
Здравейте момичета. От скоро правя тестове за О., даже да кажем че от този месец редовно. Опитвам се да спазвам да не пия течности и да не ходя до WCто, но малко ми трудно. Започнах да правя тестовете от 8мия ден на цикъла, понеже имах леки придърпвания в единият яйчник. Все излизаха две черти, но само днес на 16ти ден втората е по-ярка от контролната. Кръста ме боли както и десният яйчник и имам ц.слуз, но не е обилна. М. варира от 27-32 дни. Последната ми е на 28 дни. От 6 месеца не съм ходила на АГ, но последно нямах ПКЯ, но съм с ИР и от два месеца пия Метформин. Дали  имам надежда този месец. Благодаря предварително 🙄 🤗❤️

Последна редакция: сб, 14 дек 2019, 19:05 от Magi09

# 147
Здравейте. За първи път правя тест за ову, но чертата ми се вижда бледа. Правен е към 19ч вечерта,но бях пишкала преди 1час. Какво мислите?

# 148
Здравейте. За първи път правя тест за ову, но чертата ми се вижда бледа. Правен е към 19ч вечерта,но бях пишкала преди 1час. Какво мислите?

За съжаление е отрицателен . Успех

# 149
Маги, действай последния тест показва, че скоро ще настъпи овулация.

Инфинити, прави тестове всеки ден по едно и също време докато втората чертичка не стане наситена колкото първата или пък по-наситена от първата.

Успех, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт