Тест за овулация - въпроси / тема 10 /

• 30 431
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета. С мъжа ми бебе правим от около 7 месеца, за сега безуспешно. Всъщност този месец мисля, че имах химическа бременност (8 дни закъснение на менструацията и положителен тест за бременност, последван от отрицателен и менструация след 3 дни). Следя овулацията си с лентички, но този месец съм малко изгубена. Менструация имах на 1 ноември и след това на 22 декември (имайки предвид закъснението този месец и това, че цикълът ми е около 35-40 дни). Днес ми е 4-ти чист ден, но тестът ми са овулация е почти положителен (втората линия е почти еднакво наситена като контролната). Въпросът ми е - възможно ли е толкова скоро след менструация да настъпи овулацията? В момента датите са ми изключително разбъркани, заради последния месец... какво е вашето мнение, търся съвет и случвало ли се е на някоя от вас, защото никак не ми се иска да изпуснем момента, мислейки, че овулацията трябва да е по-късно.
Снимка може ли?

Разбира се. Да уточня само, знам, че още не е съвсем положителен, но ми се струва твърде рано да е толкова наситена тестовата линия, спрямо контролната.
Да още не е съвсемположителен...може би утре...тоест на 5ти чист ден...тоест овуто ще е след 2 или 3 дни...това кой дин от началото на Ц е? Този цикъл може да ти е по-къс.

Не съм сигурна дали смятам съвсем правилно, но менструацията ми дойде започна на 22.12, тоест днес трябва да ми е 9-ти ден от МЦ, ако утре е положителен тестът, това прави овулация в 11-12 ден, но имайки предвид че обикновени ми е 35-40 дни МЦ, това ми се струва ужасно рано. Сигурно вече от желание изперквам, но след миналия месец и разочарованието след положителния тест... всичко очаквам.

# 211
  • София

Дали е положителен или още не? 12ти ден ми е...

# 212
Според мен още малко му трябва, за да е положителен. Доколкото помня цикълът ти беше около 29 дни и може би след ден-два ще е положителен. Успех! Blush

# 213
  • София
Според мен още малко му трябва, за да е положителен. Доколкото помня цикълът ти беше около 29 дни и може би след ден-два ще е положителен. Успех! Blush
Ясно...на връх нова година ще трябва да се трудим...хаха...

# 214
Какво по-хубаво от едно новогодишно бебенце Blush

Аз втори ден имам супер наситена тестова черта. В петък бях на преглед (9 ден от МЦ) и се видяха 2 фоликула - 17мм в левия и 11м в десния яйчник. Някой знае ли дали е възможно и двата да се пукнат? Миналият месец левия ми яйчник овулира. И ЦС е като по учебник в момента, супер много ме е яд, че трябва да се пазим Grinning Но ми е странно в два последователни месеца един и същи яйчник да е активен...

# 215
  • София
Ясно...на връх нова година ще трябва да се трудим...хаха...
Ако днес ти е се появи положилтелн резултат, то О ще е следващите 24 или 48 чАса. Утре ще си имате "занимавка" Satisfied

# 216
Здравейте , момичета . Как ви се струва теста от днес . Аз мисля , че май все още не е положителен. Трудно  ги разчитам  , имам чувство че ми се привиждат вече.😁😁😁

# 217
  • София

13ти ден...днес вече мисля всичко е ясно...

Потрудихме се тази нощ и сега на обяд...според вас довечера дали трябва пак и утре..? Мъжо надали ще може и днес вечерта Sad

Последна редакция: ср, 01 яну 2020, 14:03 от iana28

# 218
Здравейте отново, момичета, и за много години! Живи здрави и с дано посрещнем следващата Нова година с бебче на ръце!
Какво мислите за тези тестове? Струва ми се, че вчера ми е било по-високо LH от днес? Според вас това значи ли, че овулацията ми е минала или още не е настъпила? Принципно ми е малко рано за овулация още, трябва да ми е по “календар” след около седмица, но все пак - може да е по-ранна този месец. Мерсииии.

# 219
Здравейте, честита нова година! Пожелавам на всички ни, това да е нашата година!
 Тестовете са правени на 23.12 и на 24.12, кога би трябва да е била овулацията? Имах силни болки ниско долу на 22.12 и на 24.12..

# 220
Идвам да похваля едни тестове, които поръчах от ибей. Днес направих един, макар да знаех че ще е отрицателен, за да видя колко ще е наситена контролната и беше доста тъмна. / това във връзка с оплакванията от тукашните тестове с много бледи черти/ Другият плюс е, че взех 50бр за около 12лв. Чаках ги около месец. При интерес мога да постна и линк, стига да не е извън правилата. През следващия цикъл ще видя колко ще се наситят преди овулацията.
Здравейте бихте ли пратили линк. Благодаря предварително.

# 221
Здравейте! Бихте ли ми дали мнението си. Дали има положителен тест тук!?🤔

# 222
  • София
Според мен няма. На кой ден си почнала тестването и колко ти е дълъг цикъла?

# 223
Обикновено е 28 дни (рядко 30). Първите два са съответно от 9-ти и 10-ти ден, а следващите 3 са от 18-ти и 19-ти ден. Намокрих тези от 11,12,13,14,15 ден и нищо не си личи от тях Sad Струва ми се, че изглеждаха по същия начин. Продължавам да имам болки в яйчниците и в гърдите, затова направих отново тестове на 18 и 19ден. До скоро ходих на гинеколог, за да следя този момент и винаги ми е определял овулация между 13 и 15 ден. Ако е имало нещо, вероятно е било около 14-тия ден...надявам се Simple Smile

# 224
  • София
Обикновено е 28 дни (рядко 30). Първите два са съответно от 9-ти и 10-ти ден, а следващите 3 са от 18-ти и 19-ти ден. Намокрих тези от 11,12,13,14,15 ден и нищо не си личи от тях Sad Струва ми се, че изглеждаха по същия начин. Продължавам да имам болки в яйчниците и в гърдите, затова направих отново тестове на 18 и 19ден. До скоро ходих на гинеколог, за да следя този момент и винаги ми е определял овулация между 13 и 15 ден. Ако е имало нещо, вероятно е било около 14-тия ден...надявам се Simple Smile
Тези 5 теста са отрицателни...и аз правих Овю този месец...виж назад снимката ми...полажителен ми даде на 13ти ден при 29...30дневен цикъл...според мен си имала положителен преди 18ти ден и е бил от преполяните тестове.

Общи условия

Активация на акаунт