Тест за овулация - въпроси / тема 10 /

• 30 423
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Дано си права! Стискам ти палци и на теб🤞

# 226
Здравейте момичета!
Мина ми втория цикъл след кюретаж в края на 4ти месец,като и двата цикъла бяха през 34 дни при стандартно за мен 29-30. От петък имах болки,но по-скоро в матката и не очаквах ову толкова рано,но снощи 12ти ден от мц направих тест и имаше 2 черти,сега пак направих и е отрицателен.
Моля ви за мнение-кога е била овулацията?
Горния тест е от сега.

# 227
  • Пловдив
И двата не са +.....може би в петък или събота до си имала + тест...не е ясно. Моят днес на ден 6 е +....втрещена съм...свърши ми преди 2 дни Wink

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 20:47 от casablanka

# 228
Здравейте, момичета. Може ли мнение за тези тестове, започнах ги на 9ти ден, днес ми е 16 и мисля, че съм в овулация (тоест вчера сякаш беше положителен тестът), при 34-38 месечен цикъл. Извинявам се предварително, че снимката е от приложение, което ползвам. Ако е против правилата на групата, ще изтрия.

# 229
Не искам да те плаша, но виждам няколко положителни, а това май не е добре. Може и да са дефектни тестовете или да не са направени като хората, но аз като имах 3 положителни имах задържан фоликул. Може разбира се и друго да е, но на твое място бих посетила АГ.

# 230
Здравейте момичета, за първи път ползвам тестове за овулация и ми се иска да чуя мнението ви, според вас втория тест положителен ли е?
Направен е на 20 ден от цикъла.

# 231
Положителен е 😊, ама направи и утре един, за да видиш дали избледнява, защото аз съм имала такава чертичка, а на следващия ден е още по-наситена (явно баш пика съм уцелила с втория). Успех и дано не ти се налага втори месец да правиш тестове 😊

# 232
Здравейте , правя 2 различни теста и не мога да разбера втория дали е положителен, днес ми е 14ти ден с мц на 26-27дни. Тествам се от 10 дни, като другите са категорично отрицателни. Миналия месец имах + на 13 и 14 ден.

Последна редакция: чт, 09 яну 2020, 22:29 от Mowriana

# 233
Здравей, според мен би трябвало тестовата линия да е една идея по-тъмна, но пък не е лошо да се захващате за работа.
Успех!

# 234
Здравейте, момичета, О е по график с положителен тест, но ме притеснява липсата на типичната цервикална слуз, някой да е имал подобни опасения?

# 235
  • София
Здравейте, момичета, О е по график с положителен тест, но ме притеснява липсата на типичната цервикална слуз, някой да е имал подобни опасения?

Аз от както започнахме бебеправене следя за ЦС и все не съм видяла, а преди помня съм имала. Sad

# 236
И при мен е така.. 🙈

Аз от както започнахме бебеправене следя за ЦС и все не съм видяла, а преди помня съм имала. Sad

# 237
Здравейте на всички.
Може би темата ми не е за тук но реших да се посъветвам със вас все пак имате повече опит. Проблема е там че не съм на ясно кога трябва да си направя тест за овулация защото с мъжа ми правим опити за дете но за сега са неуспешни. Цикъла ми е около 30-35 дни и не съм на ясно в кой ден точно ще настъпи овулацията тъй като не усещам никакви симптоми. Ще ви бъда благодарна ако ми дадете съвет споделете вашия опит. ☺️

# 238
  • София
Купувате си тестове за овулация, четете инструкциите и действате

# 239
Ако цикълът е между 30-35 дни... започвате някъде на 13-15 ден, успех!

Общи условия

Активация на акаунт