Тест за овулация - въпроси / тема 10 /

• 30 459
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Момичета, моя О тест наистина днес е положителен, както предположи iana28, но въпроса ми е друг. Моля ви кажете Ми някое приложение, което променя фертилноте дни, спрямо положителния тест за Овулация, защото моето (womanlogpro) не прави нищо. Тъй като следващите дни няма как да пробваме, ме интересуват предните, за да видя имаме ли някакъв минимален шанс този месец да сме направили нещо.
Аз използвам Flo и съм много доволна. Променя фертилните дни и евентуалния ден на овулацията, според това, което въвеждам като информация. Simple Smile

# 256
лейс, много благодаря ☺

# 257
  • София
Момичета, моя О тест наистина днес е положителен, както предположи iana28, но въпроса ми е друг. Моля ви кажете Ми някое приложение, което променя фертилноте дни, спрямо положителния тест за Овулация, защото моето (womanlogpro) не прави нищо. Тъй като следващите дни няма как да пробваме, ме интересуват предните, за да видя имаме ли някакъв минимален шанс този месец да сме направили нещо.
И твоето приложение ще промени, ако промениш данните. Аз ползвам същото приложение.
А като правиш тестове за овулация за какво ти е приложение? Фертилните дни са 2-3 дни преди овулация и деня на овулация.

# 258
Миналия месец разчитах само на приложението и нищо не стана . Затова реших този да пробвам с лентичките, тъй като до преди 2 месеца пих противозачаттчни и си нямах идея кога ми е овулацията. Та просто реших да си въведа и тестовете в приложението, което така или иначе имам 🙂 мерси

# 259
  • София
До като пиеш противозачатъчни, нямаш овулация. Те това правят!
Овулацията е около 14 дни преди настъпването на менструацията, т.е.  лутеалната фаза е около 14 дни (между 12 и 16, най-често 14). Ако цикълът ти е редовен лесно ще се ориентираш, след 2-3 месеца правени на тестове. Но положителните тестове не гарантират, че овулацията се случва.
Когато въведеш в приложението дължината на цикъла и дължината на лутеалната фаза ще имаш сравнително точни предвиждания от приложението.

# 260
Знам, че нямам овулация когато ги пия! И тъй като съм ги пила 8 години и преди това не съм си я засичала, казах, че нямам идея кога е. Но при въведена лутеална фаза, дължина и продължителност на цикъла, спрямо тестовете имам разлика от 2 дни.

# 261
  • София
Знам, че нямам овулация когато ги пия! И тъй като съм ги пила 8 години и преди това не съм си я засичала, казах, че нямам идея кога е. Но при въведена лутеална фаза, дължина и продължителност на цикъла, спрямо тестовете имам разлика от 2 дни.
Нали си наясно, че овулацията се случва 24 до 48 часа след положителния тест?

# 262
Да спрямо тестовете трябва да ми е днес /утре , спрямо приложението - на 16.

# 263
  • София
Да спрямо тестовете трябва да ми е днес /утре , спрямо приложението - на 16.
Колко дневен цикъл си въвела?

# 264
Предния беше 27. Сега 28. Явно смята нещо грешно.

# 265
  • София
Няма как дя смята грешно. При 28, т.е. идва ти на 29ден и лутеална фаза 14 дни, овулацята е на 15 ден. Удължавайки цикъла датата на овулацията ще се измества напред във времето.
Приложението дава прогнозни данни, според това което си въвела. То може да се ползва мнооого ориентировъчно, винаги има възможност овулацията да се измести в някои месеци.
Овулацията не се смята, тя се проследява

# 266
Да, ще засека още няколко месеца. Но мисля че си в точно днес, тоИ месец, че усещам болки. Жалко, че няма как да го оползотворя 😞

# 267
Момичета, здравейте! Този тест според вас положителен ли е? 23ти ден ми е, но попринцип имам дълъг цикъл, 35-40 дни понякога.

# 268
  • София
Положителен го виждам аз. Успех Flowers Four Leaf Clover

# 269
Здравейте! Според вас полужителен ли е резултата от теста за овулация ?

Последна редакция: пн, 13 яну 2020, 19:13 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт