Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 227 705
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 135
Защото да загубиш майка си на 18 и да не поддържаш топли отношения с баща си и брат си, за мен е достатъчна причина да смятам, че й липсва близост и подкрепа.

На 20 и аз не се вълнувах от рецепти, посуда и домакински уреди, това значи ли, че и 10г по-късно трябва да е така и да се храня само от каквото пратят от Фуудпанда?

# 136
Означава ли, че като тази драма ти се е случила ти не намираш начини да се справяш, а очакваш наложително външна подкрепа, задължително от мъж?
Елица започна да готварства от не повече от две години-да сравним, т.е. откакто е с Майкъл.

# 137
Tinkerbell, същата. Grinning Малко ми е прекалено превъзбудена, но не е натоварваща.

# 138
Като казахте коледни календари намерих тази мацка да отваря този на Lumene:
https://youtu.be/eCSgpGM55oM
В това предаване пък показаха най-добрите попадения за годината.
https://youtu.be/Wq9IxTpWPMg

# 139

А защо винаги твърдите, че Елица няма подкрепа?. От кого по-точно трябва да има такава една 30 годишна жена?
Хората се отделят от семейставата си масово. Не е задължително да има на всяка цена много силна връзка със семейство, роднини. Примерно, аз не поддържам силна връзка с моето, но не го компенсирам като притурка към някой.
Тя сама е взела решението да си уреди живота с чичко паричко. Тогава защо не й се готвеше, защо не правеше влогове? Защото човекът е имал големи деца, вероятно внуци. Тогава не й изнасяше, м? Сега, когато започна връзка с добре изглеждащият с възможности нов датчанин й се прииска да става домакиня, да готви, да си купува посуда. т.е. тя гледа да се напасва към конкретна ситуация с цел лична угода. Трябва дори да се промени името на канала, защото първо, че е измислено от предният, тя го е казвала и второ-не виждам вече името  Make up But How, да кореспондира със съдържанието му.
Фалшива ми е мяу, мяу
Да не вземе да й гръмне и нейният розов хелий...

Не че нещо, ама това не е аргумент. Повечето момичета в началото на двайсетте далеч не се интересуват от готвене и домакински неща. Виж, към 30 вече е нормално. И аз някъде там почнах да се интересувам от хубави вина и някои рецепти. Както и да се радвам на придобивки като хубави чаши или прахосмукачка робот  Joy

# 140
Judit Becker (симпатизирам ти заради ника, "Съседите" са ми любим сериал), хич не ми се иска пак да влизам в спорове с теб, но нали беше казала, че не си я гледала отдавна, пък изведнъж стана наясно тя откога е почнала да готви, че даже и от колко години е с Майкъл 😃 Елица ми е почти набор, и аз в предишни мои връзки, като по-млада не съм готварствала толкова много, както сега, когато съм вече официално омъжена. Може би е просто съвпадение, защо непременно се свързва интересът към кулинарията с Майкъл 😃 Все едно да дойде сега някой да ми каже, ама Тинкърбел ти защо готвиш у вас, сигурно мъжа ти има възможности, и му се мазниш, за да ти купи ново палто Trollface

# 141
Ми, не. Не го смятам за съвпадение, изобщо. Прави го със сигурност от желание, но защо тази страст към куланарията не се прояви преди да се появи новият. Това ми е чуденката Wink

# 142
Виждам, че се коментирa Coco и да споделя и аз. Такова нещо не ми се беше случвало за 10-12г обикаляне по салони всели месец. Сигурна съм, че някои маникюристки там са много добри, но мен ме бяха записали при някаква страшно некадърна, която 3 часа не успя да свали стар гел лак, оформи и сложи нов. Имах отодлу гел( не гел лак), който трябваше да изпили, така че да се слее с естествения ми нокът и отгоре гел лак да сложи. Тя не можа!!! Остави въздух, което е опасно, образуват се гъбички. И не знаеше какво да направи и намаза по един слой гел на някои пръсти, с които не се справи, и отгоре - гел лак... точно 3 часа всичкото това + че ме разкървави и дори не се извини, а отново е опасно. Разбирам, може да е била нова, но пък реакцията на управителката беше под всякаква критика - обвиниха ме, че се предупреждавало за гела под гел лака, което никъде не се случва, освен ако не е за поддръжка, а аз не бях, тъй като гелът беше на 10 дни, имаше нужда от деликатно изпилване, просто ми трябваше друг цвят за повод. Безумие, а и ме обвиниха, че маникюристлата имала алергия към гела и после цял ден не можела да диша 😂😂😂 ми тя така или иначе не трябваше и не можеше да го използва, трябваше леко дв изпили.. освен товс че таксуваха за поддръжка, а такава нямаше, онази напльока един тънък излишен слой гел под гел лака... На следващия ден ми писаха, че съм грешно таксувана и ми предложиха безплатна процедура, но след тоя абсурд - никога.

# 143

С този грим е сложила 5 години отгоре

И същия минат през филтър. Та видеата за грим, които повечето показват колко са реални - като са оправени с филтри?

# 144
За мен е съвсем логично това, не виждам кое му е чудното.

Нормално е, когато си семеен или с партьор да имаш повече муза да готвиш /стига да обичаш и не го правиш по задължение/, отколкото когато си сам или със съквартирант.

Аз също се научих и ми е кеф да готвя, откакто живеем заедно с ММ, преди това нямах грам интерес.
Често правя и неща, които аз не ям, и въпреки това ми доставя удоволствие, не виждам нищо лошо.

# 145
Според мен включи кулинарната тематика в канала си, просто защото няма какво толкова да показва, а не щото се прави на добрата съпруга пред Майкъл. Грим, грим, ама не може постоянно грим да показва. Видяла е, че видео рецептите се радват на интерес, и е започнала да експериментира с това-онова.

# 146
Според мен Майкъл я е предразположил към промяната.  Има хора, които са по-гъвкави и се напасват според партньора или поне, когато усетят, че го заслужава или си заслужава.
На мен не ми изглежда малтретирана,но не съм я гледала много. Може и да греша, както и за Коко-то Simple Smile

# 147
Добре де Judit, ти не се ли променяш, не развиваш ли нови интереси с годините, понякога повлияна от хората от около себе си, не ти ли идва понякога да направиш нещо само защото на друг ще му е кеф, не за само за собствена облага, не си ли глезила мъжа си, пък не те ли е и теб той? Говориш така все едно Елица е първата, която домакинства и на която приятелят ѝ е купувал нещо или я водил някъде (О Боже!! 😱). Според мен тя се повлия за готвенето най-вече от майка му на Майкъл, не че той ѝ е нарежда или я е дресирал. Нали е заможен мъж, може да си ползволи да ходи по ресторанти.

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 19:47 от Emi_55

# 148
На мен ми харесва. И сега, и със зеленото. Приближена снимка с развалено качество може и десет години да сложи.
От най-обсъжданите тук за мен Елица е с най-адекватен външен вид. Не е твърде натокана за датските разбирания, но и винаги изглежда приятно.
Човек, ако от 20 до 30 не се развие, зле са работите. Нови хобита, нови интереси, нови занимания. Съвсем естествено е. Не ми изглежда малтретирана и дресирана. Не знам дали ще се спука нейният розов балон, но аз по принцип не мисля, че при нея в чак толкова розово и изфантазирано.

# 149
Момичета,дайте някоя с капсулован гардероб да се вдъхновя и да разкарам 50 процента от парцалките в нас🥴.
Ама не моделка ,дето всичко и седи като за списание ,аз все пак ям мусака😂.

Общи условия

Активация на акаунт