Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 229 539
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 150
Пускаш си Деси Пеева, само обещай, че няма да си взимаш като нейните прашки с перли, че ще те мисля дали няма да се повредиш, носейки ги Trollface

# 151
Не искам и да си помислям как се носят тия гащи Joy

# 152
  • Мюнхен
Скрит текст:
  С този грим е сложила 5 години отгоре

Скрит текст:

И същия минат през филтър. Та видеата за грим, които повечето показват колко са реални - като са оправени с филтри?

Не е толкова до грима и минаването през филтри, колкото до светлината, бих казала. На снимката с Майкъл осветлението е ужасно и е нормално кожата й да изглежда по-кофти.

Аз, когато се гримирам, го правя на дневна светлина, или ако е вечер - ползвам настолната си лампа, която имитира дневна. И по принцип изглежда ок. На друга светлина обаче, падаща отгоре/отстрани, с кофти температура, е силно възможно да изглеждам ужасно. Satisfied

Бютиблогърките като Елица обаче снимат клиповете си под осветлението на поне 2 лампи, софтбоксове, отразители и още доста оборудване, което често кара грима да изглежда по-добре: кожата е по-гладка, сенките тип глитър/пигмент изпъкват повече. На живо невинаги изглежда толкова добре, понякога гримът идва твърде тежък за нормална светлина.

П.С: Как от едното селфи с Майкъл в метрото решихте, че Елица е малтретирана, много ми е интересно. Съвсем почнахте да си правите съчинения по картинка...

# 153
Добре де Judit, ти не се ли променяш, не развиваш ли нови интереси с годините, понякога повлияна от хората от около себе си, не ти ли идва понякога да направиш нещо само защото на друг ще му е кеф, не за само за собствена облага, не си ли глезила мъжа си, пък не те ли е и теб той? Говориш така все едно Елица е първата, която домакинства и на която приятелят ѝ е купувал нещо или я водил някъде (О Боже!! 😱). Според мен тя се повлия за готвенето най-вече от майка му на Майкъл, не че той ѝ е нарежда или я е дресирал. Нали е заможен мъж, може да си ползволи да ходи по ресторанти.
Да, правила съм много неща, за чужд кеф, много пъти. За мъже също. Смятам, че това е голяма грешка. Но тук не обсъждаме мен. Аз не си снимам живота. Правя заключения относно наблюденията ми върху Елица преди, с дъртия и сега с младия. Анализирам, не чета, не гледам между редовете.
Тя значи се вдъхновява за промяна само от мъжете, с които е, така ли?! Satisfied
А относно професионлана кулинария, към която се е запътила, изобщо не мисля, че трябва да се вдъхновяваш от мъж, жена, а това да ти е призвание, да го живееш ежеминутно.
Докато сме на тема "Елица", бях питала, но никой не ми отговори. Майкъл шивач на костюми ли е?

# 154
Не искам и да си помислям как се носят тия гащи Joy

Май не са предвидени за продължително носене, нали са за "по-интимни срещи", предполага се, че ще се свалят по някое време. 😂

# 155

В интерес но истината на мен усмивката на Ели не ми харесва. Някак са като фасетирани зъбите и прекалено големи за лицето и.

# 156
  • Някъде там

Извинете ме, но колко "креативен" трябва да си, за да си снимаш тиквеника върху новия пуловер.🤪🤪🤪 Това ми е толкова нелепо и пошло, колкото чашите с кафе върху книги.
Избива ме на лудост, като видя чаша върху книги...
Пиринкей, имаш дете вундеркинд, защо не го пита как да си снимаш пуловера за да ни го покажеш, ами избра този нелеп начин?

# 157
На мен пък Елица ми харесва повече на "нефилтрираната" снимка.
Тя още преди 5-6 години ми изглеждаше по-възрастна, сега съвсем. Някак кожата й я прави да изглежда състарена.

# 158
Пускаш си Деси Пеева, само обещай, че няма да си взимаш като нейните прашки с перли, че ще те мисля дали няма да се повредиш, носейки ги Trollface

😂😂😂 хахахахахааа

# 159
Judit, обръщам се направо, че да не цитирам чаршафи. Първо, Майкъл не е шивач на костюми, имат магазин за такива с брат му и се занимават с търговия, не с шеф и кройка те двамата лично. Второ, ясно че обсъждаме тях, но човек от собствената си камбанария съди, та за това те питам толкова ли са ти далечни тези неща, че до толкова да не ги разбираш и да ги съдиш? Изобщо не я виждам да се е запътила към професионална кулинария, има си хоби и го развива. Нито ресторанти ще отваря, нито кетъринг. Колко хора имат кулинарни блогове, пробват рецепти, че ѝ измислят.

А това за мъжете... Толкова да сме независими чак от тях, айде няма нужда.

# 160
Здравейте, момичета. От известно време гледам някои бг влогърки и започнах да ви чета. Честно казано на мен Пепе ми е симпатична, дори изкуствена харесвам хора, които преминават през трудностите с усмивка. Гледам и Ивана, която намирам за доста положителна и според мен трябва да заложи на по-възрастната аудитория, а не децата. Май от всички най-неприятна ми е Константина, не знам заради нечистоплътния вид, бедния речник, самоизтъкването... Абе направо голяма комплексарка. Не разбирам раздели ли се вече с бащата на 2рото дете, защото доколкото си спомням не беше много семеен тип...

# 161
Не са се разделили . Даже в нов апартамент ще се местят

# 162
Момичета,дайте някоя с капсулован гардероб да се вдъхновя и да разкарам 50 процента от парцалките в нас🥴.
Ама не моделка ,дето всичко и седи като за списание ,аз все пак ям мусака😂.

Включвам се в темата и горещо препоръчвам Justine Leconte. Прави супер интересни видеа на модна тематика, самата тя е дизайнер.
Пускам последното за това как да си структурираш капсулния гардероб, на мен ми беше много полезно.

https://youtu.be/A2vsJa1MaEo

От българските се опитах да гледам Пепе и Ралица - и двете не са моето, ще погледна тази Елица, която обсъждате. Simple Smile

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 21:33 от Alyssa

# 163
Момичета,дайте някоя с капсулован гардероб да се вдъхновя и да разкарам 50 процента от парцалките в нас🥴.
Ама не моделка ,дето всичко и седи като за списание ,аз все пак ям мусака😂.
Гледай нещо на Мари Кондо. Аз извадих всички дрехи, раздели ги на тези които ми стават и много се харесвам в тях. Разделени са ми на сезони и всички дрехи са ми на закачалка за този сезон. Другите са прибрани в органайзер. Имам около 30, 40 дрехи за сезон. Имам право да си купя до 3до 5 нови неща и най-добре да изхвърля нещо друго. Хубаво е да са в едни гами така, че всяко нещо лесно да се комбинира с друго. От както ползвам това спестявам време сутрин и виждам всичко налично ✌️

# 164
Аз си мисля, че Елица е една от малкото, които правят съдържание за аудитория над 13. Макар личното ми мнение да е, че почти никоя не прави съдържания за жени около и над 30. Чудно ми е защо. Мислех си, че ние като работещи би трябвало да сме им таргет група. Всяка има по някое видео за нас, но масово са за дечица.

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 21:03 от Александия

Общи условия

Активация на акаунт