Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 229 552
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 165
Emi_55, благодаря, за отговора. Наистина не знаех какво прави той в този магазин, наистина. Само чувах, че нещо взимат мерки и така..
Обещавам, че рядко ще се включвам относно Елица, само за да ви дразня по-малко. Wink

# 166
Аз бях останала с впечатлението, че самият Brand е техен. Т.е. Не са търговци (retailer). Или се бъркам и в магазинът се продават всякакви марки?

# 167
MyPlace, за идеи за минималистичен гардероб аз много харесвам това миньонче https://www.youtube.com/user/ZackandBethany и тази пищна (силно казано)латина: https://www.youtube.com/channel/UCtHwyuBMGZwxQAgNpvVe-FQ

Judit, включвай се когато поискаш, но и не очаквай мнението ти да не бъде оборено. Тук си говорим, не водим монолози. 😉

П. П. Всъщност не знам дали им е собствена марката на Майкъл и ко, само знам че не са шивачи.

# 168
Преди време ми беше попаднал сайта им. Собствена им е марката май. В някакво видео докато Елица снимаше се видя марката каква е. Сравнително скъпи са им костюмите по спомен.

# 169
Хората се променят, аз например почнах да готвя чак сега на 29 и то когато забременях, иначе преди заради работата ми бях нон-стоп в командировки извън страната и като бях в София хапвахме навън или поръчвахме.
В Дания обаче едно от значенията на hygge е да си приготвиш храната, седнеш със семейството на свещи и си говорите. Което е страхотно.
Иначе гримът й е доста добър и изглежда най-адекватно от всички блогърки. Не мисля, че я състарява.

# 170
# 171
  • Някъде там
Аз бях останала с впечатлението, че самият Brand е техен. Т.е. Не са търговци (retailer). Или се бъркам и в магазинът се продават всякакви марки?
Собствена марка е. Двамата с брат му избират платовете за костюмите и дават идеи в ателието какво искат, но не ги шият те,имат си ателие. В магазина Елица декорира и снима моделите за онлайн магазина им.

# 172

Ууу много добре изглеждат и дрехите и сайта.

# 173
Аз не разбирам манията по нокти и не разбирам защо маникюрът се свързва с красота. Постоянно виждам жени със съвършен и скъп маникюр, но неподдържан външен вид, което показва колко смешно е това вманиачаване по ноктите. На мен лично ми изглежда ретро маникюрът, а късо изрязаните и поддържано нокти ми излъчват чистота и естественост. Та, тук съм на страната на Зорница Simple Smile

# 174
Благодаря за новата тема.Мале Валерката е направила 35 минутен грим , а Ванчето pet tag - 30 годишна жена се занимава с глупости.

# 175
Аз не разбирам манията по нокти и не разбирам защо маникюрът се свързва с красота. Постоянно виждам жени със съвършен и скъп маникюр, но неподдържан външен вид, което показва колко смешно е това вманиачаване по ноктите. На мен лично ми изглежда ретро маникюрът, а късо изрязаните и поддържано нокти ми излъчват чистота и естественост. Та, тук съм на страната на Зорница Simple Smile
И на мен ми е малко странно това... Ами аз пък поради естеството на работата си не мога да си позволя да ходя лакирана дори с безцветен лак, но това не значи, че не си поддържам ноктите, даже напротив. И пак изглеждат здрави и красиви напълно естествени, без да са лакирани. В началото ми беше терсене, но лека полека свикнах и даже си ги харесвам такива в момента. Рисувам се само в събота и неделя и то ако ми се занимава...  Интересно ми е от кога изобщо лакираните нокти са еталон за поддържан външен вид?

# 176
Здравейте, момичета. От известно време гледам някои бг влогърки и започнах да ви чета. Честно казано на мен Пепе ми е симпатична, дори изкуствена харесвам хора, които преминават през трудностите с усмивка. Гледам и Ивана, която намирам за доста положителна и според мен трябва да заложи на по-възрастната аудитория, а не децата. Май от всички най-неприятна ми е Константина, не знам заради нечистоплътния вид, бедния речник, самоизтъкването... Абе направо голяма комплексарка. Не разбирам раздели ли се вече с бащата на 2рото дете, защото доколкото си спомням не беше много семеен тип...

Абе тези, дето са нон стоп нахилени, не знам дали са за симпатия, или за диагноза. Не е нормално това, нали се сещаш.

# 177
Елица е много красива, поддържана.
Дразни ме маската, която слага. Има голяма разлика между нейните видеа и лайв, и определено има прогрес в сравнение с клиповете от едно време.

# 178
Някой следи ли Богдана Петрова, победителка от мюзик айдъл май беше. Имаше бюти канал, но не я откривам, само музикалния.

# 179
Добре де Judit, ти не се ли променяш, не развиваш ли нови интереси с годините, понякога повлияна от хората от около себе си...

И аз намирам за изумително колко са еднопластови хората, без никакво развитие и нови интереси.

Ама иначе "анализирала", не четяла между редовете, само си ги съчинява Joy
Взимаш събитие Х и Y и оп, извод. Вземи тоя анализ, тая статистика, дедукция, а-у 😁

И аз почнах да чета на 4 и да си служа с нож и вилица на 5, а на 10 прочетох за първи път Винету, също така обичам гъби, значи... Какво?
Също така започнах да готвя тайландско и да украсявам елха, когато заживях с гадже. И аз съм там няква зависима, л-о-л.

Общи условия

Активация на акаунт