Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 227 118
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 075
Иваничка е доста дразнеща с тая ръка, главата и’ тежи, надали..

# 3 076

Има комплекс от формата на брадичката си и от почти несъществуващия врат, това за мен е обяснението.

# 3 077

Има комплекс от формата на брадичката си и от почти несъществуващия врат, това за мен е обяснението.

В модерно време живеем,може да се направи корекция.
За Тони и аз ,не вярвам да е тя,по скоро някоя фенка.
А всъщност колко от нас биха предпочели шеф на главата и стандартно работно време за 1500 лв или влогър за 5к и ти да си си шеф ..ммм?
Аз веднага си признавам 😁😂 ставам влогът на моментааа.Не само заради парите а ,че времето е само мое .Решението ,кога и как-също!

# 3 078
Изключително глупаво включване на Попова, ако изобщо е тя (а дано не). Хем те дразни, че хората обсъждат личния ти живот, хем сама се буташ да даваш още куп излишна и непоискана информация, която стига някой да иска винаги може за разнищи и използва срещу теб. 🙄 Одобрение никога няма да получиш на 100%, след толкова време в публичното пространство идея нямам как не си разбрала.

И в Адри, и в Стефи и в Йоана Петрова има неща, за които мога да се хвана и изкажа неодобрението си, но и трите са ме впечатлили с начина си на комуникация във форума. Игнорират критики, които или знаят че са резонни или няма смисъл от диалог по тях, а ако се включат, то е премерено и интелигентно. Даже дрязгите са издържани уважително и с чувство за хумор.

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 14:32 от Emi_55

# 3 079
Всъщкост, си е меденка. Не е меденка, но много по- вкусно, а меденка, но по- чужда.

Хахаха и аз това си помислих, като меденка е, но е по-вкусна, щото е датска. Joy

# 3 080
  • София
Тя Елица си примира по чуждото. Вече започва много да ме напряга с мяукането, гукането, лекото превземане.

# 3 081
Нали трябва да се намести в семейството Бърч. Ще мяука, какво ще прави.

# 3 082
Та никой ли не знае Сладкиша на колко години е? Сигурно е казала в някое видео, но не смятам да й генерирам трафик.
Останало ми е впечатление, че е набор 89, аз съм 87 и преди 2-3 години като я гледах, мислех, че е по-голяма от мен, поне такава ми изглеждаше. Мисля, че го е казвала във видео.
Точно 1989 набор.
Скрит текст:

# 3 083
Сладкишът е симпатична на външен вид, но като хатактер е майко мила... Не бих желала да общувам с такава личност по никакъв повод.

# 3 084
  • Някъде там
Ще си имаме още едно влогърско бебе.
Натали чака второ дете. Лека бременност и желая и здраво бебе на финал.
 https://instagram.com/natalisbeauty?igshid=1tdyx6hspgbf2

# 3 085
Натали съм я мервала веднъж, изглежда ми малко глуповата, но пък много позитивна и усмихната. Да се роди живо и здрави бебчето!

# 3 086
Гледах последните модни покупки на Сладкиша. Майко мила, няма такъв кич и безвкусица. Аз също обичам лъскавки неща и пайетки, но тя просто няма грам вкус и мярка. Припада по някви изкуственяци с вид на дъвкано от малки Китайчета. Ни дизайн, ни кройка, ни материя... Потрес! Ивана сега ми се вижда като модна икона, сравнено с Мимито.

# 3 087
Аз пък съм сигурна, че това е Тони Попова, самият тон и изказ много напомниха на видеото от миналата година, насочено срещу хейтърите.

# 3 088
  • Някъде там
Извинявам се на тези които не харесват критика и поста ми ще ги натовари.
Подминете го, защото ще е неприятен.
Съжалявам, но е меко казано нелепо да снимаш голите си дечица и да ги пльоснеш в нета без капчица срам и притеснение. Не съм против снимането на деца, но съм възмутена и против от снимането на голички такива.
Преди дни за показаната от Филип Сиена си замълчах, но сега вече не мога, защото това го пуска майката. И не, не и държа сметка, това си е нейно право, но е жалко и глупаво.

# 3 089
Просто в някакъв момент хората нямат граници за това какво пускат в интернет. Снимат се по пижами, с мазни коси, туко-що станали, по хавлии и като цяло всякакви лични и интимни моменти. Чисто човешки неща са, обаче не смятам, че трябва всичко да се изтипосва публично.

Общи условия

Активация на акаунт