Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 226 884
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 285
Ели с ново видео, в което баба й се среща с Майкъл. Според мен във видеото беше доста естествена пред Майкъл и не си променяше гласа.

# 3 286
Галя да чисти кенефа?!! Сънувам ли? Аз мислех, че такива класни дами не ходят до тоалетна. Някак не върви комбинацията Нарцизо Родригез и белина нали, мусакичката по-добре звучи. Я да врътне и една мусака и да я приемаме в БГ-мама.

Едит: Гале, Гале, така ли се жули бе, душа. Умрях от смях. Че и ръкавици до лактите си е сложила, все едно работи с хим. оръжие за масово поразяване...

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 19:46 от Анонимен

# 3 287
И аз с това идвах, наготвила им беше бая, че и таблет на бабата подариха. Леля ѝ е много готина и лъчезарна, само не разбрах семейството с децата кои са.

Галя абсолютно я чакам с реклама на Маги в скоро време.

# 3 288
Доколкото разбрах, това е братовчед й с неговата съпруга и техните деца.

# 3 289
# 3 290
Симеоновица изпуснА, трябваше колаборация с Филип Пепески да направи, да й намърси тоалетната със свалените гащи и после да покажат преди и след, какви са тия работи......
потрисам се от простотията им, честно. Единия ден се дуеш каква поддържана дама си, другия ден рекламираш препарат за тоалетна...да ти имам класата,  и ти си като на Сладкиша душевната стойност.
И тези, неусвоилите БукварЯ, са по - интелигентни и адекватни от вас.
Впрочем какво е "лутЯх", "прекраснотия","сладуранчество" и как може снимка да е уютна?! МАРШ В УНИВЕРСИТЕТА, МАРШ!

# 3 291
На кого се подмазва сега?

# 3 292
На Пепон

# 3 293
На мен пък точно Ели в това видео ми звучеше неестествено.Спомена , че баба й не идва за пръв път в Дания ,ама е за пръв път при нея.Както и да е , няма да захващам тая тема , защото знам какво следва.

# 3 294
Според мен баба й е била на гости при другия й внук (мъжът от видеото), но за първи път идва при Ели. Не виждам нищо лошо, тя е с Майкъл от 2-3 години в това жилище, не от десетки.

# 3 295
Случайно тези:
Скрит текст:
ми попаднаха във vivre и познайте за кого се сетих. Има ги в много разцветки, дори и с перлички, така че може да се обзаведе с подходящ за всеки тоалет.Mr. Green

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 22:20 от Бона

# 3 296
Ооо, имах такъв ластик като детееее🤪🤭 Спомени, спомени...

# 3 297
И аз така чистя тоалетната, по контур Joy

Само ако си чистил ОБИЛНО и по контур, може да ти излезе после хайлайтъра на кенефа. Иначе не!
Верно чакам следващото да е вече рецепта за ОБИЛНА мусака... Joy

# 3 298
Харесва ми последото видео на Ели. Баба ѝ е огън 😊 Браво! Да е жива и здрава!Много бяха весели, истински, щастливи.

# 3 299
Еее, оплюхте на Галя роклАта и ето на, сега я подарява Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт