Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 226 870
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 315
За мене разликата е, че ти си с две деца, работиш, личи си че се грижиш за домакинството, просто даваш вид на отговорна млада жена. Ако трябва да сравнявам на база само клипове, при Адри се усеща много повече зрялост. Ако Не се лъжа годините са и около на Галя и с 4-5 повече от масовите влогърки (да не ги изброявам поименно, че ми писна от тях вече, на всеки две страници и се почва едно нищене Joy )

# 3 316
Ивана и Попова с грим за лошото и доброто момиче. https://youtu.be/uIP0JsUEvSo
Напуши ме смях само като видях заглавието, превъртях за две минути колкото да видя на Попова олюпения лак. Добре поне, че Ивана е била скоро на маникюр да не се виждат и нейните обичайни израстъци.
Скрит текст:

Тя със същите дрехи и грим ( може би същия ден ) е снимала как  отваря каленадара на Еси, ама там е с черен лак и твърди, че е гел. Може и да греша де, но не й е за пръв път да снима по няколко клипа и да губи връзката Smile

# 3 317
Фичо в самолет - каква ли е дестинацията този път? 😁🤔

# 3 318
Аз само да попитам какво толкова, ако някой е във фитнеса с пусната коса 😂 Аз също не търпя ластички и боклучки в косата си. Та ддз. 😂

И под уютна снимка се има предвид, че носи или лъха на някакъв уют. Аз си имам блогърки и влогърки, които си следвам и точно това усещане имам от снимките им.

Не прекаляваме ли понякога? 😂
з

Извинявай, но на теб даже аватара ти е с вързана коса. 😂 Иначе сериозно веднъж си забравих ластика на тренировка и полудях.

# 3 319
Фичо в самолет - каква ли е дестинацията този път? 😁🤔

Може би се е сетил, че има и друго дете.

# 3 320
Ивана не е направила очите си еднакви в клипа за грим "добро/лошо момиче" и направо ми бърка в органите.

Филип може да се е инфлуенснал да ходи в Египет?

# 3 321
Скрит текст:
Аз само да попитам какво толкова, ако някой е във фитнеса с пусната коса 😂 Аз също не търпя ластички и боклучки в косата си. Та ддз. 😂

И под уютна снимка се има предвид, че носи или лъха на някакъв уют. Аз си имам блогърки и влогърки, които си следвам и точно това усещане имам от снимките им.

з

Извинявай, но на теб даже аватара ти е с вързана коса. 😂 Иначе сериозно веднъж си забравих ластика на тренировка и полудях.

Какво общо има рисунка на аватар с това, че някой не обича да си прибира косата хахаха Дори не е тя на снимката хахахахаха 

Пепе е на мушка за пуснатата коса във фитнеса, защото цяла година ходи с грозно прибрана коса и scrunchies, намачкана и стърчаща, а сега във фитнеса я е пуснала да се развява. Та не е, защото не търпи, търпи си. Просто още се ухажват с Филяка и тя се старае Simple Smile

# 3 322

з

Честно не помня кога последно съм си правила опашка.😂😂 Не мисля, че нарисувах себе си тогава, просто ми хареса и си го сложих тук. Никога не съм си мислила за аватарите на всички тук като нещо, което се доближава до реалността. 😂

Скрит текст:
А почти никога не излизам от къщата вързана. Когато готвя или си мия лицето си вдигам косата на топка/кок на главата, но после я пускам. Когато бягам или тренирам нищо не я държи защото е голяма, опъва ми като е трърде стегната или се отпуска, ако не е. Правя си я на плитка, но пак така да се каже виси надолу, а не е вдигната нагоре.

Та, затова не схванах чак толкова цялото възмущение. 😂 Пък и си мисля, че Пепе тренира сериозно. Също я харесвам повече с пусната коса.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 09:58 от Lygia

# 3 323
  • Някъде там
Противоречието в стиловете и местата подходящи за тях, при Пепа, се набиват в очите на хората, за това се коментира.
На вечерни партита,рожденни дни и подобни събития,небрежно хваната с безобразни джуфки коса, а във фитнеса пусната. Ако не носеше ластици и не обичаше е разбираемо, при нея това отпада.

Фичката може да е подранил коледен подарък за сладката Сиена. Ще е хубаво.

Новия влог на Тони за календарите ми допадна, но малко взеха да ми омръзват.

Тея вече изглежда многоо бременна...
И като казах Тея,да ви кажа, че отварата се отразява добре на косата ми. Много лесно я разресвам има лек блясък което за коса като която е трудно и май расте малко по бързо.

Само на мен ли ми се струва странно обяснението на Анелия за избора на име на бебето.

# 3 324
Съвсем нормално обяснение ми се струва. Ние също отхврляхме имена, които принципно харесваме заради познати с такива имена, които са неприятни личности.

# 3 325
Момичета стягайте се,влогмас идва.
Снощи гледах клипа на Галя.Признавам си харесвам я,но беше нелепо да покаже как чисти тоалетна.Много фалшиво не ми хареса изобщо.

# 3 326
Валери пак няма да спи по цели нощи заради Влогмас

# 3 327
Мен не ме подразни тоалетната на Галя. В интерес на истината бях забравила за дък дисковете, ползвала съм и ми допадат. Ще си купя 🤣🤣🤣
Вярно е обаче, че ако имаш чистачка едва ли ще миеш тоалетни, но все пак трябва да се поддържа това, което е почистила помощницата. Друг е въпросът, ако идва всеки ден.
Гледах видеото на Йоана с кученцето и шофирането. Опасно е да шофираш и животното да влезе под седалката или в краката и педалите. Да внимава, че е опасна за околните и себе си.

# 3 328
Галя си плю на целия изграден до момента имидж с този нелеп клип с чистенето на тоалетната, както е подкарала несъответстващи ѝ колаборации, очаквам да я видя и в блога на foodpanda да раздава абсурдни съвети в скоро време.
Скрит текст:
Очаквам и още колаборации да се появят, явно Duck e новото Виши.
Антоанет Попова ми е много симпатична, но олющеният лак прави грозно впечатление, още повече в клип на beauty тематика - хубаво е да си вземе бележка, ръцете са визитката на една жена, нека не я докарва дотам като Ивана, която се е превърнала в нарицателно за жена с неподдържан маникюр.
И аз забелязах, че гримът на Ивана във видеото на Ейвън е различен на двете очи и някак недоизпипан, отделно на долния клепач сенките имаха супер рязка граница, изобщо не беше сполучлив, особено в комбинация с яркото червило - можеше пак да избере ярко червило, но в сходна тоналност. Доста претупан грим, а може повече.

# 3 329

Общи условия

Активация на акаунт