Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 226 865
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 300
Еее, оплюхте на Галя роклАта и ето на, сега я подарява Stuck Out Tongue Winking Eye

Тъкмо навреме за Коледа! За някоя бегемама, която иска да разчупи образа на семпла мусакаджийа и да се превъплъти в палава Снежанка  Joy

# 3 301
Между другото, евала на Антоанет Попова за инициативата с календарите. Поне двайсетина броя ще е отворила до Коледа. При средна цена да речем 50 лева са си хилядарка, че и повече. Само този на Ланком беше 200 лв. Не знам дали има предоставени й такива; това, което аз съм гледала до момента е било закупено с нейни средства.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 02:22 от Adalind

# 3 302
Тая Галка снима и чисти кенефа и ще прибере сигурно 1000лв, а чистачките, които го правят всеки ден - 500лв за месец. И после инфлуенсърството не било "истинска" професия. Ние ги плюем, но те прибират постоянно хонорари отвсякъде.

# 3 303
Може да се каже, че си хвърли всички гръмки изказвания в тоалетната и пусна казанчето.
Затова не се приема сериозно тази професия - никой не може да си позволи да си съсипва по този евтин начин репутацията в такава.

# 3 304
Св. Галка от Гваделупе направо ме уби със синьо-бялата рокля, която хвърли, щото била се леко разшила "ъъъ, чакай да видя къде беше". Ми подари я на някой, дето или може да шие или ще си я занесе на шивач. А си личеше, че роклето е хубаво. И тази рокля от рождения й ден осъзнава ли, че колкото и да се пристяга отзад, отпред на бюста ще стои нелепо и на малък такъв, както и на по-пищен естествен. Някак всичко мислено, ама недомислено. За пореден път се убедих, че не цени стойността на парите. И тая простотия с кенефа... Да беше снимала жената, която им чисти щеше да е по-достоверно.

# 3 305
Ивана и Попова с грим за лошото и доброто момиче. https://youtu.be/uIP0JsUEvSo
Напуши ме смях само като видях заглавието, превъртях за две минути колкото да видя на Попова олюпения лак. Добре поне, че Ивана е била скоро на маникюр да не се виждат и нейните обичайни израстъци.
Скрит текст:

# 3 306
Аз ни в клин, ни в ръкав, искам да похваля Адри за начина, по който изтегли победителя в гивалея! Направо ме усмихна до ушите!😊😊😊 Предлагам да ти стане като традиция!

# 3 307
Аз само да попитам какво толкова, ако някой е във фитнеса с пусната коса 😂 Аз също не търпя ластички и боклучки в косата си. Та ддз. 😂

И под уютна снимка се има предвид, че носи или лъха на някакъв уют. Аз си имам блогърки и влогърки, които си следвам и точно това усещане имам от снимките им.

Не прекаляваме ли понякога? 😂

# 3 308
Във фитнеса с пусната коса се ходи само за снимки за инстаграм. Може пък Пепчето като си направи рекламата да си връзва косицата. Smile "Уютна снимка" наистина звучи странно.

# 3 309
Роклята на Галя трябва да върви и с чифт ц@ци, че това бюстие трудно ще се задържи на по-малки..
Така де, с това искам да кажа, че си отстъпвам реда за участие със сълзи на очи на някоя друга БеГе Мама..

# 3 310
Много ми хареса видеото на Ели, баба й изглежда много щастлива и енергична. Да й е жива и здрава Simple Smile

Заглавието на видеото с Ивана и Попова е нелепо. Ивана няма нищо общо с лошо момиче, това е просто типичния й ежедневен грим. Дано да не се възприема за лошо момиче, понеже онзи ден я засякох в мола и за пореден път се убедих, че е below average, с прекалено тежък грим в 2 часа на обяд, който не скрива пъпките и несъвършенствата, а на живо ги подчертава страшно много. Дори концепцията й в клипа розово червило и лошо момиче е безумна. Новият й цвят й отива доста на живо свеж е, но според мен косата й е изключително изтощена и вяла.

Грим на лошо момиче би отивало може би само на Адри и то заради вайба, който носи с косата си. Същата е направила и единствената адекватна платена реклама на irobot досега.

Пирина дори вече не й гледам снимките. Безлична жена е, хич не харесвам безхарактерни хора, които се мазнят на всички и отчаяно търсят внимание.

# 3 311
Аз само да попитам какво толкова, ако някой е във фитнеса с пусната коса 😂 Аз също не търпя ластички и боклучки в косата си. Та ддз. 😂

И под уютна снимка се има предвид, че носи или лъха на някакъв уют. Аз си имам блогърки и влогърки, които си следвам и точно това усещане имам от снимките им.

Не прекаляваме ли понякога? 😂

И аз имам наблюдения, че жените, които мятат пуснати коси във фитнеса, обикновена са там, за да се снимат или да направят няколко нелепи упражненийца (от които дори не се изпотяват) и да си тръгнат. А ако са там, за да тренират здраво, е абсолютно нелепо, да се потиш и да ти се лепи коса по врата и къде ли не. Да оставим колко е гнусно да виждам изпадали косми по пода, които после хвърчат заедно с праха и се лепят къде ли не. Щото чистачите все пак не вървят след всеки с парцала. Разбирам да е вманиачена да си показва косата, но тя неведнъж и във всякакви (дори неподходящи) ситуации е била с така модерните скрънчитата, пък изведнъж във фитнеса няма нужда от тях и сме много инстаграмабъл. Не знам де, инфлуенските сигурно не се потят дори при високо интензивна тренировка. Joy

# 3 312
  • София
Аз ни в клин, ни в ръкав, искам да похваля Адри за начина, по който изтегли победителя в гивалея! Направо ме усмихна до ушите!😊😊😊 Предлагам да ти стане като традиция!

Мерси Blush
Със сигурност обаче няма да ми стане традиция Joy Толкова не съм писала на ръка откакто бях студентка. Просто в случая нямаше как да ползвам софтуер, защото не ми е известно да има такъв за сторита, а държа винаги тегленето да е изрядно.

Грим на лошо момиче би отивало може би само на Адри и то заради вайба, който носи с косата си. Същата е направила и единствената адекватна платена реклама на irobot досега.

Благодаря за този коментар. Малко съм минала покрай "момиче" вече, но определено такъв тип грим и облекло ми отиват 😁

За рекламата, честно казано, не знам какво имаш предвид. С какво е по-различна от останалите? Питам от любопитство наистина и за да го имам предвид, не друго.

# 3 313
  • HH
На Галя роклята от рождения ден в сайта на магазина са я обявили като "абитуриенска". Rolling Eyes

# 3 314
  • София

Е, тя Пепе само във фитнеса явно не ги търпи, защото година прекара с ластичка в косата Simple Smile
И тук точно заради ластичките по мой спомен беше плюта Simple Smile

На Ели видеото беше готино. Не ме натоварва, пък тя си знае колко е естествена и какво ѝ е дереджето.

Общи условия

Активация на акаунт