Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 226 852
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 555
Много е странно,как той отсяда при нейните родители,а когато Пепе беше в Дания, тя отиде при Елица, защо не отиде при неговите родители ?!? Много са ми странни и извратени отношенията им ....

# 3 556
Аз не съм гледала видеото и дано не обидя някого, но за мен е недопустимо и безумно да не знаеш кръвната си група. Няма значение майка ли си или не. Все едно да не си знаеш ЕГН-то (и такива хора познавам).
Не говоря за много малки деца или възрастни с проблеми с паметта, но кажете ми моля едно логично и уважително оправдание да не знаеш кръвната си група.

Не се чувствам обидена, но няма реална причина или оправдание - просто бях забравила. Ако ме питате пак след 2 месеца може би пак няма да я знам.
А и за последните 4 цифри на ЕГН-то ми трябват няколко секунди да се сетя честно казано (но само защото не са ми трябвали от много, много години).

# 3 557
И на мен ми се стори странно като казахте, че не си знае кръвната група. Аз това, което се сещам и при нея също е валидно, че като студентка в чужбина ѝ се е налагало да се занимава с куп документи, които няма как току така да пренебрегнеш и да не си отчел. Здравният картон е едно от първите неща, с които се занимаваш за да можеш да се регистрираш за личен лекар. Да не си знаеш кръвната група ми е все едно да не знаеш дали си карал варицела, много чудно звучи при човек живял в чужбина, че и раждал два пъти.

На Филип техните са разделени и само баща му е в Копенхаген. Там май никога не са били и когато бяха заедно, тъй че съвсем няма логика Пепе сама да я настанят там. Евала на техните, че са толкова гостоприемни в името на децата.  От целия панаир те се държат най-цивилизовано и разумно.

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 13:54 от Emi_55

# 3 558
Аз не съм гледала видеото и дано не обидя някого, но за мен е недопустимо и безумно да не знаеш кръвната си група. Няма значение майка ли си или не. Все едно да не си знаеш ЕГН-то (и такива хора познавам).
Не говоря за много малки деца или възрастни с проблеми с паметта, но кажете ми моля едно логично и уважително оправдание да не знаеш кръвната си група.

Абсолютно съгласна!

Знам кръвната си група от дете, дори имах гривна, изписана с нея. Знам кръвните групи и на родителите ми.
От малка ме бяха научили коя е универсален дарител и коя с коя е съвместима.

При раждането не бях получила информация за кръвната група на бебето ми, затова когато правихме рутинните изследвания на 6 м. включих и това.

За мен е недопустимо зрял човек да няма представа за това и имам право да си правя изводи за здравната му култура.

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 19:55 от Mira.

# 3 559
Много е странно,как той отсяда при нейните родители,а когато Пепе беше в Дания, тя отиде при Елица, защо не отиде при неговите родители ?!? Много са ми странни и извратени отношенията им ....
Сигурно има защо да не са под един покрив. Ами ако тяхната любов пламне отново и вземе да се "скрепи" с още едно попълнение?

# 3 560
Да се включа и аз с ценно мнение Stuck Out Tongue Winking Eye
Не следя въобще Пепе, но от това, което прочетох тук, това нейното си е цял сюжет за сапунен сериал.

Но си мисля, че трябва да внимава защото може да му прищрака и да иска поделено попечителство, т.е. половината време да са при него.

Евентуално за това да го настаняват у техните за да го наблюдават.

Иначе мястото му е в хотел според мен.

# 3 561
Sunflower, аз не си я знаех до преди да забременея. Никога не съм била в болница, а кръв ми взеха за първи път в живота когато бях на 22 и то за хормонални изследвания, за кръвна захар и инсулин. Тогава мислех да си я пусна, но забравих, а и нямах особена нужда, честно казано. Но наистина не ми се вярва да не си я е знаела след 3 бременности, 2 от които успешни.

Аз не догледах видеото й, защото рекламата на тази щуротия ми е излишна информация, особено предвид цената й.

Струва ми се нагло Филип да ходи да спи у тъстовете или въобще у Пепина къща (която и да е), най-малкото предвид факта, че тя трябваше да спи у Елица, когато ходи в Дания и то надали от голямо желание от нейна страна, а по-скоро, защото Фичо не я е приютил в новия си апартамент (за разлика от латината). И баща й уж се прави на строг, ама явно си мълчи пред ексзетя, иначе не виждам как ще виреят на едно място, пък макар и за няколко дни.

# 3 562
Вижда ми се доста невероятно Филипчо да поиска такова нещо, най-малкото и двете деца скоро са или ще са на градина/училище, как ще ги размятат 50/50 при единия и другия? А и не ми изглежда от типа, който ще си развали ергенлъка, за да гледа две деца. Новата му приятелка едва ли би била във възторг също...

# 3 563
Когато Пепе беше в Дания се чудихте защо не е в хотел или при Филип. Сега , когато Филип е при техните- защо не е на хотел. Аз не виждам драма в двете ситуации

# 3 564
Така или иначе при преливане на кръв винаги я проверяват, без значение дали си я знаеш или не, така че не виждам особено значение. Тя вероятно покрай бременностите я е разбрала, това има предвид под "скоро".

За децата е по-добре в обикновен дом, отколкото в хотел. Решението, което са взели е в интерес на децата.
А неговите родители си имат нови семейства, така че не виждам Пепе какво ще търси у тях. Ако нямаше къде да отседне, тогава щяха да намерят.

# 3 565
Много по-добре е за децата да виждат баща си в позната обстановка. В хотел... малко неприятно би било, си мисля аз. Макар че абсолютно заслужава да го натирят на хотел. Дори само заради това, че я заряза насред ремонта. Можеше да изтрае още малко и да ѝ помогне, все пак и децата му ще живеят там. Голям егоист излезе.

# 3 566
Ами по-хубаво за нея, че е такъв безхаберник. Ако беше друг едва ли щеше да се съгласи на такова попечителство...

# 3 567
Когато Пепе беше в Дания се чудихте защо не е в хотел или при Филип. Сега , когато Филип е при техните- защо не е на хотел. Аз не виждам драма в двете ситуации
Ами странно е...Оставам с впечатление,че близките му са окей с цялата ситуация, майка му , баща му, сестра му... Даже бих казала, че са апатични...Тя Пепе въобще дали се е видяла с тях...Уж за доброто на децата, нека Филип да е при родителите на Пепе, а семейството на Филип не се опитва май да запази близки отношения с Пепе заради децата...Защото,най малкото близките му ,щяха да държат Пепе да отседне при тях,  заради София,и от елементарно уважение...Има голяма контрастност...

# 3 568
Не си знаела кръвната група,пак лъже. Дори и преди раждането да не я е знаела,всеки лекар като си бременна ти пуска изследване за кръвна група. При мен ,дори в момента доктора препоръча и бащата да си я изследва.
Не знам за отсядането,ама Филип принцип ми се вижда малко нагъл,може и да им се е натресъл на хората,а те са си казали,че и без това следващите три месеца няма да го видят и правят компромис заради децата.

# 3 569
Не мисля, че Пепе би се съгласила да обикаля по градовете при роднини на Филип, докато София е в Копенхаген. А и те, както вече писаха нагоре, са разделени, имат си отделни семейства.

И най-вече - Филип идва тук да види децата. Затова го настаняват на място, което е добро най-вече за тях. Ако децата живееха с Филип и Пепе беше отишла да ги посети, тогава разбирам да осигурят подходящо място за тях и нея.

Общи условия

Активация на акаунт