Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 226 844
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 570
Контрастът идва от манталитета, от нравите. За датчаните нищо особено не се е случило. Поредният развод в родата им и всички пръснати наляво-надясно, нови връзки, полубратя и сестри. Няма същата привързаност и семейна принадлежност като тук. Разбира се и от самите хора си зависи, но по-общо погледнато е така. И за другите неща важи - гостуване често и за дълго, обгрижване на деца от баби и дядовци, участие в семейния бизнес и т.н. Разликите в народопсихологията са големи и си личат.

# 3 571
И аз това щях да пиша. Датчаните са си оставили 30 годишното дете (Филип) да се оправя само. От какъв зор ще му настаняват бившата жена при тях, грижата за неговите деца и майка им си е негова, не разпределена на баби, дядовци  и лели. Родителите на Пепе до толкова са поели грижата за нейните деца, че и с бившия ѝ се оправят те.

# 3 572
Тя нали затова си дойде в България, де...заради помощта от семейството. Или пък щото Здравей обича България, или може би защото Дания е депресираща държава...обърках се вече...🤪

# 3 573
Не виждам проблем в това, че Ф2 е при нейните родители - това даже говори добре за всички в ситуацията, че явно са запазили нормално поведение. За децата е добре да виждат разбиращи се роднини, така ще преживеят раздялата с по-малко сътресения.

# 3 574
  • MT
Аз не съм гледала видеото и дано не обидя някого, но за мен е недопустимо и безумно да не знаеш кръвната си група. Няма значение майка ли си или не. Все едно да не си знаеш ЕГН-то (и такива хора познавам).
Не говоря за много малки деца или възрастни с проблеми с паметта, но кажете ми моля едно логично и уважително оправдание да не знаеш кръвната си група.

И аз съм донякъде съгласна с теб. По принцип и аз не си знаех кръвната група, макар че многократно са ми вземали кръв за изследвания, но все забравях да пусна точно за това и така, докато не забременях. А сега се поинтересувах и съм си записала на всички от семейството ми в телефона, дори навих и мъжа ми да си направи изследване. Не, че трябва, но за всеки случай. Смятам малко по-нататък да направя и на малката.

Не всеки знае, докато не му се наложи, но нейното си беше малко послъгване. Преди колко години роди София, 3 бяха нали ? Не е чак толкова скоро, скоро е преди 2-4-6 месеца максимум.

# 3 575
Полина пак гръмко се е изказала как се концентрира, като си изключи тела за 3 часа в кафето на Дуписима... Така се гледа бебе - като си изключваш телефона. Сори, обаче това е несериозно.

# 3 576
Полина пак гръмко се е изказала как се концентрира, като си изключи тела за 3 часа в кафето на Дуписима... Така се гледа бебе - като си изключваш телефона. Сори, обаче това е несериозно.

Нейното бебе вече с телефон ли може да борави? Че даже й звъни, доакто е на фризьор?? Dizzy Face

# 3 577
Не виждам проблем в това, че Ф2 е при нейните родители - това даже говори добре за всички в ситуацията, че явно са запазили нормално поведение. За децата е добре да виждат разбиращи се роднини, така ще преживеят раздялата с по-малко сътресения.
Благодаря ти, че го написа . Мислех, че съм тотално бъгната, защото аз също Не виждам проблем в ситуацията.

# 3 578
Е, тя Полина е супер-мега-гига модерната мама, моля Ви се...🙃

# 3 579
Благодаря ти, че го написа . Мислех, че съм тотално бъгната, защото аз също Не виждам проблем в ситуацията.

Странно , но със сигурност по - добре така , отколкото по хотели. Аз се нагледах на такъв пример ( скандинавец ) , който приема раздяла за нормално ( едва ли не естествено развитие )  и местене на деца по хотели и т.н

Според мен показват прекалено много от личният си живот и двамата. Тя разбирам , малко или много е влогър някакъв . А , той ? Това , че си влогър обаче , не мисля , че означава да си споделяш цялата нескопосана същност....

Харесвам я с по - дълга коса , но съм фен на дълги коси.

Последното видео изгледах току що... глупост на глупостите . И аз вярвам в зодии , кръвни групи и подходяща храна , тинтири минтири ( не знам така ли се пише ) , но това видео е най - лошото от всички досега. Добре ще е да си събере мислите малко и да реши къде иска да се фокусира и да влогва....

# 3 580
Гледам сторитата на Филип и ми става адски мъчно за децата. И за Пепе, на моменти не я харесвам, но всяка майка заслужава отговорен партньор в отглеждането на децата. Без значение дали са разведени, трябва да поемат отговорностите заедно. Той си би шута, остави я сама да се оправя и с децата и с ремонта, изживява си пубертетската любов с някаква, която най-вероятно не го подкрепя в посока обгрижване на децата от негова страна. Единственото добро решение за децата беше той да си остане тук, да си намери работа и квартира и да им покаже, че имат баща на място.

# 3 581
Не всеки знае, докато не му се наложи, но нейното си беше малко послъгване. Преди колко години роди София, 3 бяха нали ? Не е чак толкова скоро, скоро е преди 2-4-6 месеца максимум.
Не се знае в Дания дали ти я съобщават.

# 3 582
# 3 583

Тя се следи тук със Сиена, а тук е задължително изследване, така че да не я оправдаваме за това точно.

# 3 584

Съобщават я. На всички бременни се правят кръвни изследвания и се проверява кръвна група и резус фактор. В например Норвегия ти дават документите с резултатите от изследванията, които да си носиш в болницата като идеш да раждаш, и на първа страница с много голям шрифт ти е кръвната група и резус фактора.

Общи условия

Активация на акаунт