Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 226 767
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 60
Скрит текст:
Лиляна хубаво ни информира за кого ще гласува утре, но явно не знае, че днес е ден за размисъл и агитациите не са желателни.
Коя е таз инфлЮенсърка
Лиляна Ангелова беше в Биг Брадър. В Инстаграм се пише @lilyanaangelova

# 61
Дам, така е като се размножаваш бързо и без много мисъл, за това как се гледат деца. То само с пари не става, както си е мислила Антоанета.
Тя като майка мисля, че е трябвало много да се замисли от кой ражда. Не виждам този да е бил по-различен преди.
Както писах и двамата са си виновни и на ничия страна не съм.
Вече ми писна та чета коментари само за тях.

# 62
  • MT
Moonriver, О, боже, моя грешка! Извинявам се, не съм прочела правилно в просъницата след бурна нощ с колики 🤣🤣 И Пепе да ме извини тогава, че я набедих набързо. Но като цяло стоя зад останалата част от мнението си.

# 63
Няколко дни не съм поглеждала тук и то какви драми съм изпуснала. Спука ли се розовия балон на Пепелджийска? Разбирам го Филип напълно. Аз още навремето написах, че тоя брак няма да го бъде, когато се крепи единствено на чувството за отговорност към децата. Просто началото предрече и края. Пепелджийска толкова грозни неща направи, че се чудя как Филип изтрая чак досега преди да направи нещо. Само за децата ми е мъчно в този случай. На Пепелджийска лайфстайла не е пример за подражание. Две деца набързо от мъж, който едва-едва познаваш, брак и ... няма на какво да се крепи този брак. А можеше да избере различно, да работи за брака и семейството си в Дания.

Съгласна съм, че на Елица много й отива този нюанс.

# 64
Мисля,че е време да пита някой Зори защо не се лакира? Това ми е вшнагш било много чудно. Аз не мога до си представя да съм без лак, без маникюр изобщо. Може да не обича, разбира се не е изключено,но просто не й ли се приисква никога да е с хубави и направени нокти. Странно ми е.

# 65
Аз не ползвам лак. Само си оформям ноктите. Simple Smile Никога не съм харесвала. И грим рядко ползвам. Такива неща не ми правят впечатление. Човек може да изглежда добре и без да ползва лак за нокти. Wink

# 66
В новата тема пак ли Пепе ще е най-коментирана...Ако спрат коментарите за нея кой знае какви глупости ще сътвори, за да я обсъждат. Или пък направо нова тема да има, отделно само за нея и на който му е интересно да чете хахаха.
Зори не се лакира сигурно защото няма такъв лак, като за нея, здравословен хаха. Сигурно е алергична към някоя от съставките му 😁

# 67
Защото сигурно и лаковете й причиняват някаква непоносимост Wink
Мен ме е блокирала във Ютуб, а нямам ИГ, но едва ли ще ви каже.
Ще ви запрати в десета глуха с типичният за нея наставнически тон.

# 68
Аз не ползвам лак. Само си оформям ноктите. Simple Smile Никога не съм харесвала. И грим рядко ползвам. Такива неща не ми правят впечатление. Човек може да изглежда добре и без да ползва лак за нокти. Wink
Аз пък много съдя за хората от поддръжката на ноктите.
Тя не е нужно да се лакира, но поне да ги оформя в някакъв вид, пък и едно лакче може. Все пак я гледат хора, не само децата й.

# 69
Оформени и поддържани нокти - да. Но може и без лак. Това ми беше мисълта.

# 70
И Пепе не е безгрешна, но Филип е ужасен селяк (и не разбирам защо просто не си направи профила затворен, така или иначе вече не е Инста-husband) но и коментаите които се пишат под снимките им са в най-добрия случай нелогични и безсмислени, а повечето направо отвратителни.
Между другото, често съм чела критика относно гласът на Ели тук в темата и съм се чудела, тъй като на мен тя ми е симпатична и гласът и не ме дразни изобщо. Но супер случайно ми се пусна някакво много старо нейно видео с Пепе в Копенхаген, където звучи като напълно различен човек. Буквално не я познах.

# 71
На Елица гласът й не е критикуван, това е природа и не можеш да го промениш.

Но начинът на говорене и поведение - да. Същото е с и Валери.

# 72
Начинът ѝ на говорене преди е доста различен, някак си простее, няма богат изказ. Но е била и по-малка. Променила се е от тогава. И след брекетите формата на лицето също ѝ е променена. Красива е. Има хубава коса, без екстеншъни, ноктите ѝ винаги са поддържани. Прави ми впечатление на Ивана и Валери, преди да започнат да ходят на маникюр, че ноктите им бяха все с обелен лак. Сега пък са прорастнали с тоя гел лак. Толкова ли нямат време да ги оправят.

# 73
Джудит, интересно ми стана защо те е блокирала?
Разбира се, че не е задължителен лакът и може нелакирани или само с топ, но пък оформени нокти. Просто на мен като почитател на хубавия маникюр, ако и да нямам здрави и хубави и дълги нокти ми е странно да нямаш желание за такъв. Със сигурност е поредната й приумица и странност, тя самата си казва, че е странна птица, в което няма нищо лошо-аз харесвам странни птици, но при нея е някак твърде обсебващо всичко, с тези витамини, дефицити особено, не знам. Факт е, че кето диетата се отразява зле на бъбреците, аз я спазвах 4 м и имам камъче в единия, дали е от това не знам, но е възможно, нищо толкова крайно не е добро за организма. Тя уж прави изледвания, уж дефицитите й са доказани, но толкова много  експерименти  с добавки, непрекъснато тестване, това надали е добре като цяло.

# 74
Начинът ѝ на говорене преди е доста различен, някак си простее, няма богат изказ. Но е била и по-малка. Променила се е от тогава. И след брекетите формата на лицето също ѝ е променена. Красива е. Има хубава коса, без екстеншъни, ноктите ѝ винаги са поддържани. Прави ми впечатление на Ивана и Валери, преди да започнат да ходят на маникюр, че ноктите им бяха все с обелен лак. Сега пък са прорастнали с тоя гел лак. Толкова ли нямат време да ги оправят.

От салоните им ги правят безплатно на 5-6 седмици. А за да не израства маникюрът е хубаво е хубаво да се сменя на 3-4 седмици в зависимост от колко бързо расте Simple Smile В Коко им ги сменят по-често понеже и Пепе, и Полина, и Ая са с ок маникюр. Правят наистина лоша реклама на салон 51 понеже всички свързваме Ивана с неподдържани и мърляви нокти, а не с хубав маникюр.
Както се разбира нашите блогърки не дават пари за нищо, дори когато им подаряват нещо се изразяват все едно те са си го купили Simple Smile

Иначе Ели има прекрасна усмивка и винаги изглежда много поддържана и спретната!

Общи условия

Активация на акаунт