Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 227 639
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 75
Приемете Пепе като един експеримент до какво водия фалшивия, интаграм/youtube живот.

Хора се събират, раждат, женят, изневеряват, развеждат и т.н. все неща случващи се може би на всеки.
Но тя реши да направи живота си реалити шоу с розов филтър в youtube, в който тя да се покаже като българката, изучила се успешно в чужбина, завъртяла главата на заможен датчанин и успяла да го доведе в България. Пък тук - всичко розово. Брънчове, почивки, луксозен апартамент в скандинавски стил, събития, кафенца и ресторанти, забременяване и раждане и колко лесно се отглеждат 2 малки деца - розово, розово, розово. Това ви показаха. Пък зад фасадата е било грозно. Апартамента под наем, придобивките подарени от спонсори, почивките и брънчовете - спонсорирани, децата - гледани от баба и прабаба, пък с мъжа ѝ - безработен и без финанси, драма и неразбирателство. Ми да ама на лъжата краката са къси, казали хората. И бам - розовия филтър почна да пада лека-полека. Нищо, че тя още представя живота си като розов, с изключение на нощите в които пуска лайфове подпийнала.

И все още има нейни заблудени фенове, защитаващи я и тъгуващи за нея. Пък Филип бил мръсно датско прасе, нещастник, глупак и кво ли още не.
Обаче има и такива, като някои от нас, които ненавиждат фалша и са го усетили още от първия нейн клип, който са гледали.

# 76
Приемете Пепе като един експеримент до какво водия фалшивия, интаграм/youtube живот.

Хора се събират, раждат, женят, изневеряват, развеждат и т.н. все неща случващи се може би на всеки.
Но тя реши да направи живота си реалити шоу с розов филтър в youtube, в който тя да се покаже като българката, изучила се успешно в чужбина, завъртяла главата на заможен датчанин и успяла да го доведе в България. Пък тук - всичко розово. Брънчове, почивки, луксозен апартамент в скандинавски стил, събития, кафенца и ресторанти, забременяване и раждане и колко лесно се отглеждат 2 малки деца - розово, розово, розово. Това ви показаха. Пък зад фасадата е било грозно. Апартамента под наем, придобивките подарени от спонсори, почивките и брънчовете - спонсорирани, децата - гледани от баба и прабаба, пък с мъжа ѝ - безработен и без финанси, драма и неразбирателство. Ми да ама на лъжата краката са къси, казали хората. И бам - розовия филтър почна да пада лека-полека. Нищо, че тя още представя живота си като розов, с изключение на нощите в които пуска лайфове подпийнала.

И все още има нейни заблудени фенове, защитаващи я и тъгуващи за нея. Пък Филип бил мръсно датско прасе, нещастник, глупак и кво ли още не.
Обаче има и такива, като някои от нас, които ненавиждат фалша и са го усетили още от първия нейн клип, който са гледали.

Не са ли така повечето блогърки? Коя от тях е дала пари за нещо? Ходят по почивки безплатно със семействата си и ги снимат, лица на фуудпанда, маникюрите и косите им ги правят, брънчове от заведенията, безплатни придобивки и дрешки за децата, гримове, парфюми, дрехи за тях самите, ремонти и мебели за дома. Щом почнаха и билети за театър да им дават безплатно смятай, жалко че няма кой да ги гледа постановките, прекалено много събития с безплатно ядене и пиене има Simple Smile
Нали се сещате, че другата година няма да са най-актуалните блогърки и ще поспрат пратките. Тогава ще им се спука розовия балон на всички.

# 77
Мисля,че е време да пита някой Зори защо не се лакира? Това ми е вшнагш било много чудно. Аз не мога до си представя да съм без лак, без маникюр изобщо. Може да не обича, разбира се не е изключено,но просто не й ли се приисква никога да е с хубави и направени нокти. Странно ми е.

Май пак беше някакава непоносимост. Thinking

# 78
На Валери ноктите на са ми направили впечатление, май не са като Иванините орляци.

Обаче не смятам, че това е лоша реклама за салона. Въпрос на вкус е. Аз не харесвам дълги, остри и кичозни нокти. Много пошло и чалгаджийско ми стоят, но когато видя такива нокти ги свързвам само с притежателката им и тя ми оставя кофти впечатление, не маникюристката/салонът. Каквото им е казала, това са й направили. Както и колко често да ги поправя също зависи от нея.
Самите нокти не ми изглеждат некадърно направени, просто са грозни.

# 79
  • MJF
Не ме разбирайте погрешно, мнението ми не е насочено към дискусия дали жените трябва да са с маникюр с цвят или с обикновен такъв.
Имам предвид конректно нея, тъй като тя ми е като една катикатура заради всичките й мании и ръцете й добавят още една щриха към странната й личност.

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 14:54 от FugeeLa

# 80
Джудит, интересно ми стана защо те е блокирала?
Разбира се, че не е задължителен лакът и може нелакирани или само с топ, но пък оформени нокти. Просто на мен като почитател на хубавия маникюр, ако и да нямам здрави и хубави и дълги нокти ми е странно да нямаш желание за такъв. Със сигурност е поредната й приумица и странност, тя самата си казва, че е странна птица, в което няма нищо лошо-аз харесвам странни птици, но при нея е някак твърде обсебващо всичко, с тези витамини, дефицити особено, не знам. Факт е, че кето диетата се отразява зле на бъбреците, аз я спазвах 4 м и имам камъче в единия, дали е от това не знам, но е възможно, нищо толкова крайно не е добро за организма. Тя уж прави изледвания, уж дефицитите й са доказани, но толкова много  експерименти  с добавки, непрекъснато тестване, това надали е добре като цяло.
Следях Зорница от самото начало. Писала съм го нейде из темата преди време. Тогава беше различна, ама много. Говореше си съвсем нормално, без да ни обяснява нещо с термини, като на овце, които и идея си нямат от нищо. Правеше влогове, много приятни. Показваше децата, тогава само Анастасия, рецепти. Дори съм си "крадяла" идеи, абе много приятна беше. В началото, подчертавам.
После, дали от това, че набра популярност или не, започна да се превзема в изказа си, а аз не понасям подобни хора. След като й задодх някои съвсем нормални въпроса, понеже ми стана интересно за това, че спря да показва децата, само в гръб, което стана изведнъж...не е задължена. Блокира ме. Аз мога да пиша мнение, но то не е видимо за нея и останалите, а само за мен. Когато някой я попита, защо го прави, тя отрича като хванато дете да краде бонбони. Не понася критика. Според мен си загуби таргет от хора в нейната възрастова група, които задават адекватни въпроси, а не й слагат коментарче Зори, обичам те". Смешки.
Сега я поглеждам от дъжд на вятър, но обсесиите и тъпотиите й ми идват в повече и спрях да я следя.

# 81
На Валери ноктите на са ми направили впечатление, май не са като Иванините орляци.

Обаче не смятам, че това е лоша реклама за салона. Въпрос на вкус е. Аз не харесвам дълги, остри и кичозни нокти. Много пошло и чалгаджийско ми стоят, но когато видя такива нокти ги свързвам само с притежателката им и тя ми оставя кофти впечатление, не маникюристката/салонът. Каквото им е казала, това са й направили. Както и колко често да ги поправя също зависи от нея.
Самите нокти не ми изглеждат некадърно направени, просто са грозни.

Аз пък ако съм мениджър на салон и осигурявам безплатни нокти на Х блогърки бих искала винаги да им е безупречен маникюрът, ако им растат бързо ноктите бих им ги правила и на 3 седмици просто искам ако някой срещне Ивана преди маникюр да си каже "ей какви поддържани нокти". В Коко им ги сменяха по-често и Ивана никога не е била с така израстнали нокти, в новия салон сигурно са им казали 8 безплатни маникюра на година, вместо 12.
Иначе стилът на маникюр на Ивана за мен е ок, коментарът ми е към салона, от където са си направили тънки сметки. Точно затова смятам, че е лоша реклама на салона.

# 82
А Ивана и Валери защо спряха да ходят в Коко и смениха на това другото студио? Толкова пък да е кратък тоя договор, или не са ги харесали за рекламни лица?

Зорница вие представяте ли си я с някаква нормална обстановка, сред хора, да се забавлява? Аз изобщо не мога. Имам чувството, че дърпа лекции и на продавача в магазина.

# 83
А Ивана и Валери защо спряха да ходят в Коко и смениха на това другото студио? Толкова пък да е кратък тоя договор, или не са ги харесали за рекламни лица?

Зорница вие представяте ли си я с някаква нормална обстановка, сред хора, да се забавлява? Аз изобщо не мога. Имам чувството, че дърпа лекции и на продавача в магазина.

Това за Зорница е право в десятката! Разсмя ме. Благодаря Laughing

# 84

Замениха ги с Коца и още една от новите блогърки. Не бяха и на партито по откриване на новия салон в Лозенец. Но нямам идея защо са ги заменили - лично моето предположение е, че са решили да вкючат повече блогъри, чиято аудитория може да дава 40лв за маникюр без алпликации.

# 85
Всички блогъри в началото са едни, после се променят. Замайва ги славата. Почти не мога да се сетя за някоя, която да е останала същата.
Скоро се сетих за една американка, Kandee Johnson.  Нещо ми изчезна от полезрението. Спомням си, че следях и нейното раждане в блога й преди 6-7 години, но тя даваше ъпдейти само в писмен вид или кратки видеа, но по-скоро описваше как се чувства, какво изпитва и т.н. и без подробности. Беше много вълнуващо.

# 86
  • Някъде там
Защото сигурно и лаковете й причиняват някаква непоносимост Wink
Мен ме е блокирала във Ютуб, а нямам ИГ, но едва ли ще ви каже.
Ще ви запрати в десета глуха с типичният за нея наставнически тон.
В десета глуха не знам, но чай на друго място в друга чаша, да пием, сто процента ще ни изпрати. 😃
Няма пари за лак жената,събира за шишета, докато не ги е хванал ефекта Павлови 😃

Аз за стотен път ще се повторя, че и двамата са си виновни. Просто този брак беше един спринт 4 годишен, нищо повече..
Отиде си страстта и еуфорията от забавния семеен живот по брънчове и събития, отиде си и Фичо с него, дотежа му 24/7 пред камерата, играещ го асистент.
Но, все още смятам че докато беше тук, Фичо беше по грижовния от двамата към децата. Съдя по видеата които изглеждах до скоро.

# 87
Не бих казала, че Фичко беше особено грижовен баща, по това което съм видяла и усетила. Може да е бил любвеобилен, да им се е радвал, да си е играел с тях и т.н., но определено си личеше, че върху Антоанета се стоварва цялата истинска грижа/ обгрижване. Тя дори не го оставяше сам с тях двете, а ги оставяше на баба си или баба си и Фичо, но никога само на него. Няма да напомням за Париж и как тя сновеше със Сиена на онова събитие, а той си вееше байрака. Не мисля, че е вършел кой знае каква истинска “работа” с децата.

# 88
Зорка нямаше ли влог, в който беше отишла на работа в почивен ден или в отпуска? Смятам, че тя е от ония мега саможивите читанки, които никой не харесва. На бас, че като ученичка е била с вечно вдигната ръка. 😂

# 89
Тази Константина пък кой я гледа, че и акъл от нея да черпи ми е пълна мистерия. За деца, абсурд да е интересна, а пък зрели жени на нейната възраст със сериозна работа, интереси и задължения като домакинство и семейтсво също не виждам допирна точка. Напомня ми на бабите къде се боядисват в неонови цветове с 3 пръста корен, недовиждайки мацат ярко червило и крива очна линия и си мислят, че са много хип и куул.

Ана от School of Affluence на колко е години? Не ми харесват нейните "подобрения", хубаво момиче е била преди. Иначе са ѝ интересни видеата и говори хубаво.

Зорка нямаше ли влог, в който беше отишла на работа в почивен ден или в отпуска? Смятам, че тя е от ония мега саможивите читанки, които никой не харесва. На бас, че като ученичка е била с вечно вдигната ръка. 😂

И е искала допълнително домашно и се е цупила като са отменяли тест. 😂

Общи условия

Активация на акаунт