Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 226 766
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 45
Хахахаххаа low life selfish cunt.. 🤣🤣🤣 Кажи го пак Фиче ама към огледалото. Смешник. Елементарно уважение можеш да покажеш към майката на децата си. Цялото му поведение от лятото насам с пропуснатите рождени дни и тн. показва, че той по - скоро е донор отколкото баща на тези деца. Sorry not sorry.

# 46
Зорница изтрещя изобщо, не само на тема коса.
Ами кетото, недоказаният диабет? Тя си поставя диагнози сама, самолекува се с някакви чудотворни добавки, които си е въобразила, че й липсват. Поръчва ги на кг от Айхърб.
Непрекъснато купува тигани и тави. И аз обичам домакински неща, но при нея е мания. А говори за минимализъм. Пълно противоречие е тя.
Темата, за това, че избягва 1000 неща и чете етикети като луда, няма да коментирам
Чудя се, този Гена как я търпи. Струва ми се страшно налага ща се и деспотична.
С подобни избягвам контакт.

# 47
Еми,на ничия страна не съм.Филип и Пепе си натриваха носа от време оно.Хем той ми е неприятен,едва изчака преструктурирането на семейството и показа другата,хем Пепе до последно послъгваше,че те са още заедно,взимат решения за ремонта на жилището и т.н.
Анелия наистина е наддала доста,и на нос,но предполагам на момичето и като повечето  бременни или родили скоро не им харесва гледката в огледалото,затова бих била доата снизходителна към нея и не одобрявам присмехулните коментари относно физиката и.
Някой спомена за Радост Тодорова и леко агресивния и апел и действия спрямо фирми/страници продаващо палта от ест.косъм-това,което отчитам аз,тъй като я следя от мн време,е че и тя вече си има доза звездомания,макар и да одобрявам каузите и.

# 48
Лиляна хубаво ни информира за кого ще гласува утре, но явно не знае, че днес е ден за размисъл и агитациите не са желателни.

# 49
Лиляна хубаво ни информира за кого ще гласува утре, но явно не знае, че днес е ден за размисъл и агитациите не са желателни.
Коя е таз инфлЮенсърка

# 50
Мерси за темата!
Ели наистина има разкошна усмивка, Гергана, Полина и т.н могат само да взимат пример.
Story-то с мишката беше тъпо, спор няма, забелязвам, че когато някой публикува често в инстаграм започва да се “унася” един вид и да забравя кое е приемливо за споделяне с широка аудитория и кое - не. Много често споделят всякакви глупости, които могат да запазят за себе си.

# 51
Благодаря за темата, Филипчо пак изби рибата, но толкова си може момчето, не го интересува нищо явно. Тази Латина нещо ми е много мазна и тя, абе бяха си хубава двойка с Пепе, кофти е.

# 52
Не защитавам Филип, ама тази "геринцето" кристалното кълбо ли извади, че така отсече, че латината ще го остави след 2 години... А пък fucking bitch не е по-малко обидно от selfish cunt. Откъде накъде ще определя така човек, за който нищо не знае? На Филип и Пепе им знаем тъпотиите, че да говорим, но тази Ева в случая какво й е виновна? Общо взето присмял се хърбел на щърбел...

# 53
Това й е естествената структура, но по-скоро с машата Й!  🤭

# 54
Това й е естествената структура, но по-скоро с машата Й!  🤭
Вярва си жената. И като почне нещо елементарно да го обяснява с термини, за да звучи много умно....😵

# 55
Аз явно съм от малкото, които са по-скоро на страната на Филип. Пепе цяло лято се не начекна по морето, да, не е било в нейния инстаграм, обаче да се правим, че не се е случило, понеже не го е показала лично тя... Помним и снимките на София под чадъра, а мама и Елица пият коктейли на силната музика. После и Сиена размятана от разни космати "бащи". Помним и моминското парти, от което Пепе не показа почти нищо, а после нейните приятелки качиха разни снимки, на които танцуват по масите. И ако всичко това е ок, защо Пепе не показа нито един кадър? За да не ѝ се спука розовият балон и да не си помислим, че не е перфектната майка. Според мен раздялата е факт още март-април, когато Филип замина под претекст, че приятелят му е починал. Ако тогава са станали нещата с латинката, значи са заедно вече половин година. Е, колко още да я крие, поне изчака да обявят официално раздялата си. Той качи снимка с нея, Антоанета заведе Филяка на почивка. От цялата ситуация страдат децата, но вече няма какво да се направи. Да, Филип е лигльо, не бих го взела за съпруг, но не мисля, че в случая той има по-голяма вина от Антоанета. Цяло лято се правят на щастливи, а беше очевидно, че вече не са заедно, но заради договора с фууд панда го играха хепи фемили.

# 56
  • Мюнхен
Помним и снимките на София под чадъра, а мама и Елица пият коктейли на силната музика. После и Сиена размятана от разни космати "бащи". Помним и моминското парти, от което Пепе не показа почти нищо, а после нейните приятелки качиха разни снимки, на които танцуват по масите. И ако всичко това е ок, защо Пепе не показа нито един кадър? За да не ѝ се спука розовият балон и да не си помислим, че не е перфектната майка.

Като Филип не е искал да му размятат децата наляво и надясно, да не си е вдигал чукалата в другия край на Европа. Пепе нито я харесвам, нито я следя даже, ама въпросът е принципен. Перфектни майки няма, но тя поне е там. Тя гледа децата, тя ги облича, храни, мъкне детски колички и т.н. И колкото и помощ да има от роднини и приятели, това не променя факта, че бащата на тия деца го няма.

# 57
  • MJF
Анелия намаза ли си руж по челото, брадичката и под брадичката Grinning Grinning Grinning
А как мажеше червилото, сякаш й е за пръв път. Гледа грим видеа, запомнила е кое след кое се поставя, но има доста работа по техниката все още.

Зорница какви пръстчета има и никога с маникюр с цвят. А този кичур как искам да й го преместя и малко да й разроша косата. Grinning Като глътнала бастун е.

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 12:41 от FugeeLa

# 58
  • MT
Идвам от сторитата на Филип, но не бях видяла този коментар. В шок съм за думите, които използва, въпреки че си личи, че бяха в отговор на грозния коментар по новата му приятелка. Но пък изказването, че  Пепе не му била давала да ги види малките, е доста интересно(и тъжно). Уж се пънеше пред камера, че са заедно до последно и сега изведнъж тя не била давала да се виждат с баща си. Има нещо много сбъркано, че и гнило в тяхната ситуация и си мисля, че трети човек и да е имало и да не е, това едва ли е довело до фактическата раздяла, по-скоро е в следствие. Ако при тях това е реалност, то малките няма да растат особено щастливи. По-скоро имам в предвид София, защото вече разбира, а Сиена ще осъзнае нещата по-нататък. Много лошо, наистина ми става жал. Дано Пепе се грижи по-добре за тях и се състедоточи да бъде майка, не тийнейджърка повече. От тук нататък щом бащата го няма, по каквато и да е причина, тя трябва да си наляга на парцалите. Тепърва започва всичко трудно.

Не подкрепям никой вече, двамата са омазали ситуацията толкова красиво, че няма връщане назад. Той се изявява като ерген, тя като мома, дано децата ги тласнат към по-добро “себе си” в бъдеще.

# 59
И аз съм приятно изненадана, че Филип изчака Пепе да обяви раздялата, че да си покаже новата половинка. Аз ако бях на негово място сигурно не би ми пукало изобщо за нейния канал, аудитория и имидж, че да се съобразявам с тях. А Пепе не съм я видяла никога да се чупи от грижи по децата. Уточнявам, че не съм я видяла, а не че не го прави някъде зад кадър. Не съм видяла да им сготви или да ги отведе на някое подходящо за деца място или мероприятие..

Лия, коментарът не е, че Пепе не му давала децата, а тази геринцето казва, че ако тя им била майка, нямало да позволи да баща им да ги вижда. И на това Филип отговаря, че само selfish cunt би си държал децата далече от другия родител.

Общи условия

Активация на акаунт