Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 227 129
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 000
Да, това също съм го гледала. Мисля, че в едно видео с въпроси и отговори говори за тези неща.

# 3 001
Тия двамата са отишли на ресторант все едно току що стават от леглото. 😆

и наша Коци по бельо, каква е идеята на тази снимка.... 🤐

# 3 002
Тия двамата изглеждат като чергари.

# 3 003
Какво й има на крака на Коца?

# 3 004
ей тия се осакатиха хептем с тоя Фотошоп...
Филипчо с тоя анцуг и пръстенче на  малкия пръст😂😂😂.Типичен манго от маалата😳.

# 3 005
Аз не съм ходила в Дания, но наблюденията ми са, че във всички цивилизовани държави (да се разбира много по-цивилизовани от Бг), каквито са и скандинавските - тенденция е хората да ползват метро. И не защото не могат да си позволят скъпи автомобили, а защото си дават сметка, че ако всички се юрнат с автомобилите си да се правят на баровци, няма да стигнат до работните си места от трафик.

Това не е вярно. След повече от четвърт век в скандинавска страна - карат се коли и то масово и повечето хора не живеят под наем, а имат собствено жилище. Метро ползват тези, които нямат кола и тези, на които едната спирка на метрото им е до дома, а другата - до работата. Не всички живеят в идеалния център на големия град, за да им е всичко на пеша разстояние или 2-3 спирки с метро и трамвай.  Почти всички живеят в покрайнините и пътуват с кола, други пък живеят в провинцията и пътуват с кола, когато населеното място е по-отдалечено от по-голям град, и т.н. Задръствания има, разбирасе, но и метро няма навсякъде или друг вид градски транспорт.

# 3 006
Зорница - рекламата. В инстаграм не я следя. Мисля и в ютуб да се отабонирам.

# 3 007
Зорница пак е качила 2 минутно абсолютно безсмислено видео.
Този път ще си сваля грима с микрофибърна кърпа🤭
Спомням си, че само мицеларна вода ползваше, но може би се е сдобила с нова непоносимост. 😵

# 3 008
Ха-ха, махане на грим с микрофибърна кърпа. Голям революционер е Къдричка. Това е Жана Д'Арка на влогърския свят Grinning Grinning Grinning

# 3 009
  • Варна
Хахаха не мога да спра да се, смея с вашите коментари, Момичета. Аз не съм гледала много от тези влогърки, но от скоро моята гримьорка си направи канал и гледам нейните видеа и започнах да се зарибявам на тема youtube и аз.

Дай канала, ако може.

# 3 010
Тя албенчето върви от тема в тема да си рекламира канала, не знам позволено ли е така.

# 3 011
Като споменахте дамата от Марс, забелязвам промяна в нея в положителна насока. Депресивните ѝ състояния рязко намаляха, а и тръгна на работа. Тя и Мери Бери бяха много депресе. Сега едната я няма, а другата е в пъти по-добре вече.

# 3 012
На Зорчето й писна да предлага безплатни услуги, вече ще е платен консултант. 😁 Аз й предлагам вече и на разни въпроси от последователите й да отговаря срещу хонорар. Все пак това е консултация с Доктор на науките Зора. Smile

# 3 013

какви мъже има!

# 3 014
  • София
Всъщкост, си е меденка. Не е меденка, но много по- вкусно, а меденка, но по- чужда.

Общи условия

Активация на акаунт