Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 227 056
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 150
Сладкишка е като Сашка Васева на влогърите. Какви хора стават известни, ей! Joy

# 3 151
Не съм съгласна за сравнението на SheIn, H&M и Mango/Zara. Така е, всички дрехи се правят в Китай, Бангладеш и прочие, но имам дрехи и от трите места и съм на мнение, че 10-20€ разлика играят голяма роля. Поръчвала съм веднъж от Shein, харесва ми дизайна на повечето неща, изглеждат сладурско на снимка, но от близо си личи колко евтин е платът и след час започва да мирише зле.
Нещата в Zara/Mango изглеждат добре на живо, не евтинеят. А от H&M имам неща на повече от 5 години, които не са мръднали и също не изглеждат зле на живо, материята е приятна.

# 3 152
Йони ❤️❤️
Честно да ти кажа в началото не можех да те взема на сериозно. Прекалено розово и лигаво ми идваше всичко. С времето и включванията ти тук ми промени мнението. Наистина показваш за пореден път, че си над нещата и можеш да приемеш критика.

Не разбирам защо още Е дъвчат на Попова родителите. Имали - дали. Тяхна си работа. А и Антоанет много пъти е споделяла, че има проблеми с паник атаки и е на хапчета. Няма да се очудя ако не може да понесе да работи ежедневно под стрес. Честно казано тя е от малкото, които са приятни за гледане все още.

Сладкиша е пример за човек, който както уж претендираше, че е raw, а се оказа въздух под налягане и я тресна звездоманията. Какво правят 3 PR пратки 😂😂

# 3 153
  • София
Сладкишка е като Сашка Васева на влогърите. Какви хора стават известни, ей! Joy
В ранните й години, да уточним.Wink Сега е доста по-стилна от таз дама.
22 долара ми се виждат безумно много за този карнавален тоалет.

# 3 154
Аурора , права си, поправям се веднага. Не се изразих правилно. Дори някои неща и сами си ги шият брандовете. Но има от всичко както в Зара, така и в сайтове като Шиин. Тоест както има неща -съкровища, така и абсолютни боклуци. Особено в Зара. С тях съм на принципа- или го мразя, или го обичам. В случая исках да кажа за конкретни артикули, които съм намирала в различните магазини, а са абсолютно еднакви като усещане и материя.

Ivy23 , много ти благодаря и се радвам, че съм ти променила мнението. И аз се улавям, че на видеа не се държа много, много сериозно и може би оставам такова първо впечатление 💕

# 3 155
Принципно боклуци има навсякъде. Въпросът е да имаш око (по възможност не едно) и акъл да си ги подбереш. В ХМ има някои парцали, които не проумявам как може някой да ги купи, че и за 80-100 лв за чист гнусен полиестер, ама на. Последното любимо ми е анцуг за 55 лв. (долнище, а дори не е официален :Д). Аз имам и доста сполучливи неща от там. На Шиин нещата не ги знам, виждала съм някакви масовки или подбора на Ивана, и са ме отказали да понеча да купя нещо.Харесвам на Йоана стила, кукленски е, но аз не мога да го приложа върху себе си, колкото и да искам Simple Smile
Колкото до Антоанета Попова, голяма част от мнението й беше насочено към моя пост. Като цяло съжалявам, ако я е разклатило, защото не съм имала тази цел, но след близо 2 години яко рътене по Ютюб и бюти канали, си имам някои определени неща, които харесвам, които мразя, на които вярвам и на които не. Та така. Ако трябва да съм откровена (аз го и казах вече) тя се старае и каналът й напредва. Лично на мен ми допадна идеята за покупки от малки страници във Фб. Готино би било да подкрепят и някои хендмейд малки бизнеси в Бг. Има супер много талантливи хора.
Все си тая надежда, че в крайна сметка ще надделеят канали, които захранват онлайн пространството с оригинално и интересно съдържание. Виж, за такива ментални банкрути като Десислава Пеева, слабоумниците с голите деца в нета и уонабита с бомбастично его като въпросния сладкиш...е там... сори нот сори.

# 3 156
Не съм съгласна за сравнението на SheIn, H&M и Mango/Zara. Така е, всички дрехи се правят в Китай, Бангладеш и прочие, но имам дрехи и от трите места и съм на мнение, че 10-20€ разлика играят голяма роля. Поръчвала съм веднъж от Shein, харесва ми дизайна на повечето неща, изглеждат сладурско на снимка, но от близо си личи колко евтин е платът и след час започва да мирише зле.
Нещата в Zara/Mango изглеждат добре на живо, не евтинеят. А от H&M имам неща на повече от 5 години, които не са мръднали и също не изглеждат зле на живо, материята е приятна.
Масовите магазин/брандове шият на едни и същи места  Виетнам, Бангладеш, Индонезия,Китай..Дали е Zara, H&M , Bershka,SheIn , Romwe, все тая разлика в качеството в повечето случаи няма,освен ако бранда не е инвестирал в по добри материали...Zara , примерно има колекции,които са шити в Турция и са по скъпи,но наистина има качество,но в Турция шият по скъпо..H&M пък, имат пуловери от кашмир за 300 лева...Ако търсиш качествена дреха , гледаш етикета (състав)  , това е..

# 3 157
На втората снимка СлЯдкишка като каква е? Жената котка от АлиЕкспрес или от улицата на червенкте фенери?!
Гледах видеото и като показа този втори тоалет, първата ми асоциация беше "батман".

# 3 158
  • Русе
хахаха не мога да не споделя, чета в една съседна тема обсъждат планерите на дм и цената им била 25 лв, но видиш ли на инфлуенсърите безплатно ги раздавали , но били подходящи с тези цветни картинки за тийн около 9 клас и какво било туй нещо планер Laughing Sweat Smile

# 3 159
Сигурно са започнали скрито състезание за най-безвкусно облекло, Сладкиша и Ивана. Доста е оспорвано. Отивам да видя дали Ивана печели тая седмица

Сладкиша на втората снимка досущ ми прилича на Сашка Васева. 😆

# 3 160
хахаха не мога да не споделя, чета в една съседна тема обсъждат планерите на дм и цената им била 25 лв, но видиш ли на инфлуенсърите безплатно ги раздавали , но били подходящи с тези цветни картинки за тийн около 9 клас и какво било туй нещо планер Laughing Sweat Smile
Еми да, тъкмо като за Валката, тя нали е почти 9 клас. Нека има планер момичето, къде иначе ще записва датата на премиерата на "Замръзналото кралство", "Аз, проклетникът" и други детски филмчета?

# 3 161
Ахаха,  сравнението на Сладкиша беше много добро, евала... Joy
Вчера изгледах няколко вида на Звезди от mint stories, приятни бяха въпреки че в крайна сметка не казват нищо коренкретно и директно нито за ремонта, нито за отслабването на майка и, пак ми подействаха разтоварващо. Трябва по-често да качват.

# 3 162
Лично аз много харетвам Antoinette pepe. Нежна е, дребничка и красива. Има приятен глас. Децата са чудесни. Жалко че така стана с нея, но и сега стана по земна някак. Отново прави интересни видеа. Само да не се занимава с тоя филяк.. не и  на нивото...

# 3 163
Лично аз много харетвам Antoinette pepe. Нежна е, дребничка и красива. Има приятен глас. Децата са чудесни. Жалко че така стана с нея, но и сега стана по земна някак. Отново прави интересни видеа. Само да не се занимава с тоя филяк.. не и  на нивото...

Станала по-земна ама друг път. Не се хващай като шаранче на въдицата на Пепона.

# 3 164
По повод на голите деца на Радостна, тя редовно ги снима как се къпят. Аз лично също се умилявам моето дете като се плиска в банята и е супер смешно и сладко и дори съм пускала снимка, в която е в леген затрупан с играчки. Но това през ден-два да снимаш голите си синове как се къпят... прекалено е. Някои ще кажат, какво толкова, все едно на плажа са облечени... Замисли се, лишаваш ги тия деца почти 100% от интимност - снимаш ги голи в банята, снимаш ги как се карат, как плачат/изпадат в истерия, как ядат, как спят, как ходят на лекар и са болни и не се чувстват ок... просто е прекалено. Отделно, че самите снимки са с нула качество като фотография, просто ежедневни снимки.
А аз принципно нямам фиксация да не се снимат деца и т.н., но някои неща си имат предел.

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 11:29 от Бона

Общи условия

Активация на акаунт