Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 227 050
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 225
Антоанет Попова отвори календара на Ланком , определено ми хареса какво има в него и тя като някакво детенце беше много ентусиазирана и хареса този път нещата.

# 3 226
Честно казано, мисля че Константина прекалява със снимките на децата. Особено на малкото. Ето, в момента пак е сложила техни разголени снимки. Няма да я кача, защото не искам дс качвам такива снимки на дете. Вярно, нищо не се вижда ама е дразнещо
И преди съм го казвала..Интернет е опасно място.Когато споделяш снимка на детето,и я качиш в интернет,тя вече не е твоя.Всеки може да я свали,и да разпространява с недобри цели.. От 20 хиляди последователи (в нейният случай) ,колко ти мислят доброто,и не те следят за нещо конкретно.Това не е параноя,това е реалността.Това са сериозни неща,и не трябва да се омаловажават ..За мен не е нормално,да снимаш детето докато се къпе,храни,къде го водиш на детска градина..Детето е отделна личност,и  не е необходимо да му тикаш камерата в лицето,постоянно за едни лайкове и коментари.Защото нека си го кажем,всички тези качвания съсипват детството на детето,и демонстрират комплексарщината  на родителите..Затова е хубаво, децата сами да изберат своята дигитална публичност, и да имат правото на информиран избор как да я изграждат.

# 3 227
Батинкова като прави забележки на хората кой как изглежда, не вижда ли мъжа си,че е в 8ми месец с тоя тумбак? Такава карикатура са ми тези двамата...

Точно това си помислих и аз, когато видях снимките.
Тя оплю жени, които никога не е виждала, че били дебели и неподдържани, защото я питали как така бестчо ходи на 4 месеца, а този плондир го гледа всеки ден вкъщи и му се усмихва. А той само продължава да дебелее.

# 3 228
Еее, ама тия жени, които никога не е виждала, не ѝ дават пари, за да поддържа ляйфстайл.

# 3 229
Коцито, самата е нон стоп по бельо и тика цици в камерата, та за детето ли ще мисли?

Прекалява с показването на децата, ама друго какво да снима? Едни картини, които нали..... докато дечицата събират ляйкове, пр пратки получават...

# 3 230
Народе, остават 5 дни до началото на влогмас, дръжте се! Joy

# 3 231
  • София
Народе, остават 5 дни до началото на влогмас, дръжте се! Joy

Пише се влоКмас, не се излагай Joy

Скрит текст:

# 3 232
Горкичките, представям си колко тежък труд и усилия ги чака! 😢

# 3 233
Аз съм на мнение , че снимки на деца изобщо не бива да се качват в интернет. Та аз дори снимка на вайбър не си слагам на детето , камоли да го кача в някоя соц.мрежа. Имам си мои убеждения и не веднъж съм виждала как се правят профили със снимки на чужди деца, събират се дори пари и тн. За мен снимките на децата трябва са само за родителите им.
 Аз съм от хората , които трудно се радват на чужди деца и някак си не се впечатлявам от някаква си снимка на дете , пък била тя и според повечето “много сладка” .
А за голи деца във ваната или където и да било не ми се коментира..Върхът на простотията е.  Децата също имат достойнство и не бива да се злоупотребява с това, че са малки. Виждам синът ми на почти 4г , че започва на моменти да изпитва срам и не бих си и помислила да го снимам голичък , защото си личи , че му е неудобно.
На Константина снимките с децата са най-фалшивите, и винаги се “смее” с отворена уста..най-омразното ми..
Направих си труда да и разгледам фийда , ами на всяка снимка с дъщерите и е с една и съща физиономия и на някои Уж случайно хваната..мда..
Може да прозвучи малко грубо и се извинявам, но само аз ли забелязвам , че малката и дъщеря е с криви очички? Надявам се са прави нещо по въпроса и да се интересува, защото е лесно да се вадят пари на гърба на децата, но тези деца се нуждаят и от друг вид внимание, не само за едната “щастлива” снимка. 🙂

# 3 234
Тоца очевидно е предпочела да се боядиса сама у дома, отколкото да ходи на фризьор.

# 3 235
На Коци голямата колко е годишна, че вече се интересува от контуриране?

# 3 236
И аз съм против качването на снимки на деца. Това,че детето е малко и все още не разбира не означава,че не трябва да уважаваш личното му пространство. Да качиш 2 3 снимки няма лошо,но интернет е опасно място и трябва да внимаваш с кой споделяш. Инфлуенсърките мислят,че са едвали не застраховани от всичко. Има не малко случай на трафик на деца,защото майката е споделила прекалено много информация.
Гледам си бебешките снимки (които са доста грозни) и благодаря на Бог,че родителите ми,дори и да е имало Facebook 94 година, не биха ме изтапосали там.

# 3 237
Никоя крайност не е ок. Нито да трепериш за всеки кадър, на който ще се мерне детето ти или да му лепиш емотикони на лицето, или да го снимаш умишлено само в гръб, като тия "анонимните" свидетели по тв. Нито да снимаш всяко негово дихание и състояние, и да го превръщаш в аксесоар. Нещо... средно, ама къде ти средно, като 500-1000 лв на снимка дебнат зад всеки ъгъл, няма да ги изпускаме.

# 3 238
Здравейте ,
Случайно попаднах на този канал, семейство с 5 деца, приятни са. Преди дни качиха клип относно ограниченията, които ще се наложат за семейни канали, включващи деца. Интересно ми е какво ще стане с всички фемилиголс на родна земя след време Grinning

https://www.youtube.com/watch?v=AoFp8sBMihI

# 3 239
Коце, опря да качваш сторита с дрогерийна козметика, уж “питаща” дали става и утре “уаууу вижте какво ми пратиха”. Тва като рождения ден, който го повтори 4839483 кога и’ е, че да изпроси някой дар

Общи условия

Активация на акаунт