Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 226 916
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 270
Жената, която нивга нямаше да замирише на мусака, а само на Нарцисо някой си.

# 3 271
ВземИ тая душевна стойност 😂

# 3 272
Говори ми тя за Кафка и Сенека, а майка и у тех клечи на чушкопека

# 3 273
И сега 11-годишните си чупят касичките, инфлуенснати от рекламата на препарат за тоалетни.

# 3 274
E вече очаквам мусака от нея.Тоя топшоп и дък да вземат да се застрелят .Или по точно техните маркетингови специалисти , ако имат такива.Как им дойде на ума да избират Галка и Валери за реклама на почистващи продукти ?! То бива да са толкова ограничени , ама най-големите фльорци дето само знаят да се клепят да ми чистят.Еми никога няма си взема техни продукти.

# 3 275
Жената, която нивга нямаше да замирише на мусака, а само на Нарцисо някой си.
Ама едно към едно първата ми мисъл. Падам!!! Галя да чисти тоалетната...във видео 😂 Валери готви, Ивана си оправи ноктите...Коледа наближава и чудесата започнаха да се случват.

# 3 276
Да очакваме следващо видео - Галка представя рецепта за мусака в Мултикукър 😂🤣😄

# 3 277
  • Някъде там
Чистачката в музея всеки ден питаше:
- Шефе това изкуство ли е или да го хвърлям?

Каква картина, какво изкуство.

На Фичката жираФчетата поне можеха да минат за детско творчество, пред този шедьовър. 😀

Габриелчо е сладурче..за Фичката други думички ми идва да напиша..
Но ще си замълча. Важното е да е преструктурирано щастлив. 😊

Дайте да купим на Пепа една фльонга за Коледа, сигурно ние сме виновни, че ходи така на фитнес. Нали не и харесахме ластичките, а тя прави всичко за нас и сега заради нас, ходи с пусната коса. Жал ме хвана.

# 3 278
То беше едно показване все едно сме бавноразвиващи.." Тоалетната е обилно почистена преди това, за това единствено ще се погрижа за хигиената под ръба. Нанасяме  обилно и оставям да  поизчака. Взимаме четката и натъркваме хубаво, след  това пускаме обилно водата. Сега е време да слагаме свежо дискТЧе" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ОМГ жива да не бях 🤣🧐

# 3 279
То беше едно показване все едно сме бавноразвиващи.." Тоалетната е обилно почистена преди това, за това единствено ще се погрижа за хигиената под ръба. Нанасяме  обилно и оставям да  поизчака. Взимаме четката и натъркваме хубаво, след  това пускаме обилно водата. Сега е време да слагаме свежо дискТЧе" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ОМГ жива да не бях 🤣🧐

Уоу, тоя метод не го знаех...

# 3 280

Но само ако това се прави ОБИЛНО! Laughing

# 3 281
И аз така чистя тоалетната, по контур Joy

# 3 282
Цитатите ме спукаха от смях, ще си пусна оригинала, да се посмея по-обилно.

едит: Под ръба на чинията остана лилавко от препарата, ама иначе е перфектно почистена.

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 18:40 от Бона

# 3 283
Аз не мога да схвана каква е тази глупост, която са подели вльогърките/ Попова, Сладкишка сега/ да карат страници с ръчно изработени неща да им ги пращат за безплатна реклама...
Ако искат да ги подкрепят наистина, съвсем спокойно може да си поръчат нещо, да си го платят/което си е реалната подкрепа/ и рекламират, ако им хареса.
🤷🏻♀🤦🏻♀🤷🏻♀

# 3 284
Наистина ли стигнаха до там така да просят?

Общи условия

Активация на акаунт