Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 226 844
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 390
А пък мене Пепе ме запали по DJ89!🤫🙈😋 Беше сложила техен трак в едно от видеата си. Горещо препоръчвам, ако харесвате комбинация от хаус и фолклор. Момчетата са българи и са братя.
О! Слушам ги и аз! “Народ” ми е любим!❤

# 3 391
Тейчето какво е облякла? Като цвят - супер, модел - потрес.

# 3 392
Рокля-панталон-ританки-гащеризон.

# 3 393
Рокля-панталон-ританки-гащеризон.
-перде.

# 3 394
ВалериЕ, няма да разчита само на адвент календари от ПР.

# 3 395
Днес за първи път се "инфлуенс"-нах от роден влогър и си купих един лак, който Елица беше показвала. Много съм доволна от продукта, май за лакове ще я слушам и занапред Simple Smile

Отскоро гледам нашенци, но явно вече съм се повлияла (прекрасна българска думичка, не знам защо толкова държат на тоя инфлуенс) Simple Smile .

Би ли споделила кой?

Мацки, кажете за какво и от кого сте се инфлуенснали? Може да се ре-инфлуенснем ☺️

# 3 396
От Зорница нали ми е любимка съм се повлияла за Орифлейската спирала -тамън още две поръчах днес. Още сапуна с Лавандула, който се оказа разкошен, също заради нея изпробвах шапоана на Хип, заради проблемен скалп тя нали го хвалеше(дъщеря ми я къпем с него, аз също често посягам към него и съм доволна).  Последно Розовия мицеларен измивен гел на Нивея,от който съм супер доволна и Мицеларната вода на Гарние-вече втора опаковка.
 Храната за коса Гарние с макадамия(от нея обаче не съм доволна). Гел за бебета за къпане-Baby love от Дм също пробвах за малката заради хвалбите й и е много хубав и нежен.
Със сигурност има и други неща, които в момента не се сещам. Главно продукти, които са ми любопитни и смятам, че биха ми харесали и биха били подходящи за моята кожа, коса и т.н.

А и междудругото много обичам да нося баш такива ластички като Пепините и тези ретрото когато съм си в къщи. Много ме кефят и са ми много удобни и съм си накупила от Джъмбо😉😆

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 09:32 от Мис Каролин Бингли

# 3 397
Ето този - на LLUMS Lasting shine (номер 28 се води цвета) На живо е една идея по-розов спрямо цвета, който докарва моят монитор, но си е телесен Wink
Редактирам: телефонът ми го вади 1:1 цвета, явно е в лаптопа проблемът.

Скрит текст:

Това червеното нещо ми отне време да разбера откъде минава, ританки много ми хареса като определение .

# 3 398
За проблемен скалп (раздразнен, лющещ се и т.н.) чистосърдечно препоръчвам Davines purifying, да инфлуенсна и аз малко, ама безплатно. Страхотен шампоан, заслужава си всяка стотинка. На мен хип ми е слаб, не ми измива косата добре, а и не ми реши проблема.
Иначе и мен Зорница ме е инфлуенсвала най-много от всички, списъкът е дълъг, включително заради нея започнах да бия път до лидъл, за да пробвам някакви неща, а тогава нямахме наблизо от веригата. Припознавах се донякъде, мнението ми се струваше адекватно. В момента съм я мютнала, ужасно започна да ме дразни и ме разочарова почти с всеки нов пост. Sad

Теа изглежда абсурдно, много смешен тоалет.

# 3 399
  • Англия
Аз един-единствен път се инфлуенснах от таз Галя за бб крема на Миша(но аз от скоро гледам ютубъри, де) и просто няма такова мазно и неприятно нещо със силен сивкав отенък. Добре, че Дъглъс в Германия приемат всичко обратно, макар и ползвано, че иначе щеше доста да ме е яд. Никога не съм си купувала коледен календар(само на децата), но в понеделник, когато ги намалят на 50% ще потърся на Катрис или Ланком, поялияна от Антоанет Попова. И когато реша много, много да се поглезя някой ден, ще се оставя Софи Сохет(?) да ме инфлуенсне при избора на луксозна чанта.

# 3 400
Скрит текст:
Тейчето какво е облякла? Като цвят - супер, модел - потрес.
Ромпърче🤣🤣🤣🤣

# 3 401
И когато реша много, много да се поглезя някой ден, ще се оставя Софи Сохет(?) да ме инфлуенсне при избора на луксозна чанта.

И аз така.
Аз си купих бежов панталон и елек от Зара, повлияна от Валери.
Със сигурност и други неща съм си вземала заради тях. За съжаление хвалената мицеларна вода, която водят дубликат на Биодерма, на мен ми влияее ужасно на кожата и се налага да ползвам три пъти по-скъпата.
Капки за нос, сироп за кашлица и препарат за тоалетна не са от нещата, които ще си купя заради инфлуенсърка.

# 3 402
Ох, на мен гащеризонът ми харесва, ако трябва да съм честна 😁 Не е за всеки, де.

Да питам - каква по-точно е идеята на новото видео на Гергана? Изключвам факта, че едва ли много от феновете й ще дадат стотици левове за календар на Балмен, ама видео от две минути, в което отваряш кутийки в разбъркан ред  и показваш някакви продукти за  секунди?!? Никаква информация - къде се продава, колко струва, какви са продуктите поне на пръв поглед, в какви разфасовки, лимитирани ли са, колко струват по принцип самостоятелно? Абсолютно нищо. Съдържанието мога да го видя в интернет. Въобще съм изумена какво отбиване на номера..
Извинявам се, ако има уважителна причина да поднесе подобно нещо на аудиторията си от стотици хиляди последователи, предвид претенциите. Или просто да демонстрира high standard ?
Наистина не разбирам..

# 3 403
Аз само да попитам какво толкова, ако някой е във фитнеса с пусната коса 😂 Аз също не търпя ластички и боклучки в косата си. Та ддз. 😂

И под уютна снимка се има предвид, че носи или лъха на някакъв уют. Аз си имам блогърки и влогърки, които си следвам и точно това усещане имам от снимките им.

Не прекаляваме ли понякога? 😂
з

Извинявай, но на теб даже аватара ти е с вързана коса. 😂 Иначе сериозно веднъж си забравих ластика на тренировка и полудях.

Честно не помня кога последно съм си правила опашка.😂😂 Не мисля, че нарисувах себе си тогава, просто ми хареса и си го сложих тук. Никога не съм си мислила за аватарите на всички тук като нещо, което се доближава до реалността. 😂

Скрит текст:
А почти никога не излизам от къщата вързана. Когато готвя или си мия лицето си вдигам косата на топка/кок на главата, но после я пускам. Когато бягам или тренирам нищо не я държи защото е голяма, опъва ми като е трърде стегната или се отпуска, ако не е. Правя си я на плитка, но пак така да се каже виси надолу, а не е вдигната нагоре.

Та, затова не схванах чак толкова цялото възмущение. 😂 Пък и си мисля, че Пепе тренира сериозно. Също я харесвам повече с пусната коса.

Просто не се стърпях да се пошегувам, ясно ми е , че може аватара да е какъвто искаш.

# 3 404
  • София
От TopQueen, ми отвориха очите, че косата се сапунисва само веднъж. Втория път бил напълно излишен. Освен да почна да ходя с недоизмита коса. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт