Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 226 919
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 435
Сетих се още нещо, от Елица, но мнооого отдавна, когато грима беше основното в канала ѝ, съм се инфлуенсвала да си взема хайлайтъра на The balm Mary Lou. Макар че, не само тя ги е възхвалявала, от  много места ги хвалеха по едно време. Години наред ми е сред най-любимите продукти и винаги го имам в колекцията си. По същия начин, не помня от кой, защото се е говорело за него от доста места, разбрах за елстисайзъра на Philip Kingsley,  който е наистина фантастичен. Като цяло не би ме провлякла марка шампоани на едикоя си...,при наличието на доказани марки. Също доста често откривам нови и готини неща доста преди Бг инфлуцките да им ги подарят и да почнат да говорят за тях. Примерно скир-а и Пепе- пробвала съм го доста отдавна, много преди тя да го представи като голямата новост в Лидъл (не е, има го от много време). Марчето Лондонска ме е инфлуенсвала да поглеждам някои неща от Зара и Х&м, но досега никое не се е оказвали "моето" като го видя наживо, по-скоро после намирам нещо подобно, но такова, което е повече мой стил.
От Тати съм се инфлуенсвала за едни спирали на Есенс, наистина са превъзходни и супер евтини, освен това. Преди тя да заговори за тях, изобщо не съм ги и отразявала.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 09:57 от tuali

# 3 436

От Тати съм се инфлуенсвала за едни спирали на Есенс, наистина са превъзходни и супер евтини, освен това. Преди тя да заговори за тях, изобщо не съм ги и отразявала.

Може ли да споделиш кои?

Видяхте ли новата кухня на Силви и Краси? Страхотно се е получило ❤

# 3 437
  • Някъде там
Инфлуенствала съм се много пъти от тях, но не и за бяла козметика. Там се доверявам само на себе си.
Един единствен път от Мери за the ordinary, защото много подробно беше описала продуктите. Пробвах и съм доволна.
От Стефи за червила, спирали и сенки.

От Мери съм се инфлуенствала за препарати за почистване.
Продукти за коса, продукти за тяло,домашни маски и такива неща, най често Зорница ме инфлуенства.
Рецепти и препоръчани продукти за готвене, също много пъти съм пробвала.
Основно от Даниела. Но и от всички други по нещо.
Супичката тиквена на Валери е супер.
Трикове за дома и неща за домакинството от Деси, най-често. Има много хубав вкус и много неща съм си купувала по нейна препоръка.

# 3 438
По повод Антоанет Попова, по- скоро симпатична и не натоварва с видеата си, поне мен. Това момиче ги уби, не се спира с тези календари, до тук 15 броя.. да видим какво ще покажат Валерката и Ивана.

# 3 439
Като каза готини места за хранене - наскоро ми попадна профила на happytwentysomething и за София има супер попадения.  Много се възхищавам и на самото момиче, вече ми е сред фаворитите.

https://instagram.com/happytwentysomething?igshid=1ljlerspokgdv

И аз я открих наскоро и съм много впечатлена!
Трябва пак да разгледам профила й, защото не ми излиза нищо ново от нея.

# 3 440
Пропуснах да споделя нещо полезно!

От Ралица Генчева разбрах за ebag.bg и тъй като всички бяхме болни 2 седмици и нямаше как да пазаруваме, а постоянно нещо е свършило или липсва с малкия, започнах да ги използвам.

До момента имам 3 поръчки. От памперси, до каши, сирене, чай, всичко!
Само от плодовете и зеленчуците не останах много доволна и от това, че носят доставките в 10 найлонови торбички, но от екипа казаха, че мога да им връщам торбичките, за да ги преизползват и ме увериха, че били разградими.

Като цяло адекватно и любезно отношение, а най-много ми допада, че избирам часът, в който да дойде доставката и ми я носят до вратата.

Малко като реклама звучи, но съм доволна! Не мъкна бутилки Бебелан и Памперси 😉

И наскоро от bibons се зарибих и по сайта на answear.bg
Все още не съм пазарувала, но доста неща си харесах и особено с намалението и промо кодовете, изглежда примамливо.

# 3 441
За answear имай предвид, че връщането е тегаво, поне за момента. Много се бавели. Така чувам от приятелки, а и в нета четох такива отзиви. Дано да се подобрят в бъдеще.

# 3 442
И аз имам някои попадения от инфлуенсърите:

- адвент календара с чай на ДМ  - от Ивана. От нея видях и кафето 1920, в което получих обслужване на ръба на добрия тон, затова и не мисля да ѝ се доверявам повече;
- потниците с широки презрамки от Зара - от Мария (beglam);
- доста попадения от Зара, Bershka & Stradivarius - от Валерѝ;
- много находки от Асос и много козметични продукти - от Ели, а от известно време и рецепти;
- Флормар като марка и редица други козметични находки - от Адрѝ, беше ми най-любимата блогърка в периода 2012-2015г. някъде, доста ѝ се доверявах на препоръките и съм изчела блога ѝ от "кора до кора" образно казано, за съжаление много ме отблъсна като читател и зрител, писала съм защо, макар че още я следя отвреме навреме;
- от чуждестранните инфлуенсъри много попадения съм взаимствала от Mateja's Beauty Blog (в козметичен аспект), модни находки, прически и доста продукти от Janine Wiggert;

# 3 443
Аз пък от вас се инфлуенснах за шампоана Шаума с лавандула. Не знам кой го сподели, но му благодаря.

# 3 444
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
И аз имам някои попадения от инфлуенсърите:

- адвент календара с чай на ДМ  - от Ивана. От нея видях и кафето 1920, в което получих обслужване на ръба на добрия тон, затова и не мисля да ѝ се доверявам повече;
- потниците с широки презрамки от Зара - от Мария (beglam);
- доста попадения от Зара, Bershka & Stradivarius - от Валерѝ;
- много находки от Асос и много козметични продукти - от Ели, а от известно време и рецепти;
- Флормар като марка и редица други козметични находки - от Адрѝ, беше ми най-любимата блогърка в периода 2012-2015г. някъде, доста ѝ се доверявах на препоръките и съм изчела блога ѝ от "кора до кора" образно казано, за съжаление много ме отблъсна като читател и зрител, писала съм защо, макар че още я следя отвреме навреме;
- от чуждестранните инфлуенсъри много попадения съм взаимствала от Mateja's Beauty Blog (в козметичен аспект), модни находки, прически и доста продукти от Janine Wiggert;

Тъкмо четях много ласкава и напудрена статия за това кафе - 1920, какво се случва там,  какъв е проблема с обслужването?
  Адрѝ и на мен ми е една от любимите блогъри, попадах на нея, и Красимира от "Майко мила" преди години, но просто комерса и приходите на пари променят хората. Реклама и хвалене на всеки, който плати.

# 3 445
Като каза готини места за хранене - наскоро ми попадна профила на happytwentysomething и за София има супер попадения.  Много се възхищавам и на самото момиче, вече ми е сред фаворитите.

https://instagram.com/happytwentysomething?igshid=1ljlerspokgdv

И аз я открих наскоро и съм много впечатлена!
Трябва пак да разгледам профила й, защото не ми излиза нищо ново от нея.
Каква е историята на момичето, има супер харизма и позитивен вайб, последвах я!

# 3 446
  • софия
Преди малко видях Филип 2 със София на Витошка. Бяха само двамата. Едвам не се разсмях докатох минавах покрай него.

# 3 447
Ще споделя някои неща за които се сещам от българските ни инфлуенсърки:

Ида ме запали по палитрата Gingerbread Too Faced и Kiehl's avocado eye cream .

Стефи чевилата на Катрис и палитрите на ABH.

Лили Георгиева с Colour pop палитрите (една лилавка има ммммм) и коректор на Радиант.

Адри преди доста време ме запали по фдт на YSL touche eclat, a Desi Talks разбира се с корейската козметика!!!

В момента се сещам за тези сигурно има още но.....

# 3 448
Тъкмо четях много ласкава и напудрена статия за това кафе - 1920, какво се случва там,  какъв е проблема с обслужването?
В един влог показа кафенето, което току-що беше отворило врати и показа и собственика, с който са приятели - няколко дни по-късно с моя приятелка, която също беше чуля отнякъде за това кафе, решихме да го пробваме и изобщо не останахме доволни. Копирам си направо мнението, което споделих тук след посещението си в края на септември:
И да дам един много отрицателен отзив за новото кафе 1920, така усърдно рекламирано от нашите инфлуенсъри: с приятелка го посетихме през уикенда и обслужването е ужасно! Чакахме над 20 минути, за да ни донесат меню (кафето е на мястото на бившата Папая, т.е. съвсем не е голямо помещение), при което помолих собственика, който Ивана така любезно ни показа във видеото си и случайно стоеше до нас, без видимо да е зает, да съдейства с донасянето на меню, при което получих големи фасони И меню. За 2 чаши капучино чакахме още повече, накрая и за сметката си почакахме...Мерси, приключих с това заведение с първо и последно ходене.
Мои познати също са с отрицателни отзиви за там и то за обслужването, иначе напитките и храната са без забележки, но не бихме повторили.

# 3 449
Повечето влогъри промотират едно и също, хиляди пъти слушам за Доори, бб крем на Миша, фон дьо тен на Катрис, спиралите на Мейбълин, моливът за вежди на АБН. Явно това са им спонсорите, като цяло.

Общи условия

Активация на акаунт