Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 226 862
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 420
  • HH
Мен Стефи ме инфлуенсна към едни червила на Шанел. Заради нея пробвах и един dupe на Катрис. Две от две.
След това групово от темата за Сефора тук, се инфлунснах за два ФДТ-на, които уж са много близки до любимият ми. И двата си стоят почти недокоснати. Та вече не се инфлуенсвам.

Ако набележа нещо, каквото и да било, разпитвам приятели и в краен случай пускам нещо в тубата, като се стремя да си избера някой неизвестен, вложил собствени средства.

# 3 421
  • Sofia
Покрай Зорница имам доста попадения - открит дефицит на B12, съответно добавка за него от Iherb, спирала на Catrice, очна линия на Loreal, храна за коса на Гарниер, 1 кутия на Good box, едни сладки с кокос, помогнах на една приятелка със синузита й и бих добавила и Lidl като магазин. Често използвам каналът й детство бг, за да гледаме с дъщеря ми. Много се чудех и за маратонките Puma, но за сега си залагам, на други марки,  но винаги като вляза в спортен магазин се сещам за нея и пумите. Сигурно ще ме обявите за човек с лош вкус, но покрай видеата на Ивана започнах да нося по-често блузи с паднали рамена. Аз съм писала и друг път, че я харесвам през по-голямата част от времето. Харесвам и стилът й, знам че не отговаря на представата за стил на повечето пишещи, но на мен ми е много бунтарски и разчупен и рядко ми идва в повече. Намирам за много хармонична двойка с Боби, според мен са имали късмет да се срещнат.

# 3 422
Не знам дали толкова се инфлуенснах колкото напук исках сама да добия впечатления, но си взех продуктите от серията на Полина (признавам си, преди съм ползвала неща на марката и са ми харесвали).

Инфлуенснах  се и от Кейт Еминович за няколко идеи свързани с дома (дома й е като от списание) и една рецепта за канелени сладки.

Някои идеи на Ралица за минимализъм ми допаднаха. Живеейки в движение, в различни страни на различни места, под наем и какво ли не съм разбрала, че да имаш много може да е голяма тегота. Някои съвети ми помогнаха да се огранича и да се подредя. (Да не се бърка с глагола “преструктурира”)

Мисля да пробвам 3D “пуловерените” нокти на Ивана (1. не се смейте, не бяха лоши🙈😂 и 2. Почнах да си измислям думи като емпирина 😬). А, и много ми харесва дакела й. ❤ Имаме един съседски дакел и започвам да го обмислям като идея за домашен Любимец 😂 Сега като чета май съм изпуснала винения абонамент, но звучи фантастично 😂

# 3 423
Тъкмо покрай чп и агресивните реклами на шампиони и всякакви други неща, се сетих да питам, тези, които ползвате на Полина шампоан или маска, как се държат, доволни ли сте?

# 3 424
Тъкмо покрай чп и агресивните реклами на шампиони и всякакви други неща, се сетих да питам, тези, които ползвате на Полина шампоан или маска, как се държат, доволни ли сте?

Не мога да ползвам аз непрекъснато безсулфатни шампоани независимо, че може би са “по-добри” за косата и скалпа. Продуктите са добри, не мога да си изкривя душата. Крема и маската ми вършат добра работа, защото мия косата често, съответно суша и изтощавам повече.

# 3 425

Аз един-единствен път се инфлуенснах от таз Галя за бб крема на Миша(но аз от скоро гледам ютубъри, де) и просто няма такова мазно и неприятно нещо със силен сивкав отенък. Добре, че Дъглъс в Германия приемат всичко обратно, макар и ползвано, че иначе щеше доста да ме е яд. Никога не съм си купувала коледен календар(само на децата), но в понеделник, когато ги намалят на 50% ще потърся на Катрис или Ланком, поялияна от Антоанет Попова. И когато реша много, много да се поглезя някой ден, ще се оставя Софи Сохет(?) да ме инфлуенсне при избора на луксозна чанта.
Галя ме инфлуенсна за маската срещу косопад на Дори и шампоана, от златната серия, А. Попова- за четките за грим на Лумс, сенките на Революшън.
Този шампоан наистина ли е толкова добър, колкото тя казва? Почти се бях на вила да си го купя, ама като знам, че при влогърки те всичко е реклама...

# 3 426
Ааа имам и една ваза дето я имат повечето инфлуенсъри, пак от Джъмбо, бяла, в последното видео на Ивана е на масичката ѝ.

Може ли да споделиш от къде се сдоби с вазичката, че и на мен ми е симпатична. И от Пътят на честта са се инфлуенснали явно, видях я в дома на Киро Християнина Joy
От Джъмбо е, даже имаше 2 размера 😁

# 3 427
Да очакваме следващо видео - Галка представя рецепта за мусака в Мултикукър 😂🤣😄

Всъщност, Галя има клип с мусака Grinning
Помня, в един от първите и влогове, готви мусака и каза, че само това може, но го може много добре...
Но аз не смятам, че и се отдава много-много, защото си спомням, че имаше покъртителен вид... Grinning

# 3 428
Инфлуцнах се,но не помня от кого за матиращата пудра на Есенс(по-конкретно),май беше Ивана.
 Повлиявала  съм се предимно от блогове,там мога да преценя една  идея повече цвят на червило и т.н,и пак не е 100 про достоверно с тези обработки на снимките.
Като цяло бих подчертала,че първата която започнах да гледам бе Зорница,заради нея чета винаги състава на козметиката,която купувам и преценявам,а следващите след нея ми отвориха мирогледа на грим тематика,започнах да използвам повече продукти или поне да селектирам кое е за мен,пасва и т.н.
Да не забравя-Инфармация!Много полезни и същевременно приятни четива,неутежнени излишно(с мн,мн,мн мед.терминология) поднесени статии.Околоочен крем пробвам по препоръка в една от статиите(това се сещам на прима виста)
Лори(нашата съфорумка)и ревютата на книги,които слушам с интерес,ама рядко докретвам да захвана някоя,предвид че много ми се натрупа последните ни'нам ти колко месеци.
Мн добре ми се отразяват влоговете на Ивана,сутрин като се прибера след нощна смяна,и си лягам,я пускам да си таралянка на слушалката на едното ухо и мигновено заспивам-хубав тембър има,та ми влияе да заспя бързо,бързо.

# 3 429
Аз - от Елица за палитрите сенки на Sleek. И досега ми остават любими.
На Пепе ме кефят едни розови боти, май бяха на H&M, ама стара колекция. Ако намеря подобни, ще се сдобия.
Sleek даже поръчвам две или три. Страхотни са. Супер качество за добра пари. И са много пигментирани. Пак бих си ги купила.

# 3 430
От Антоанет Пепе научих за козметиката BioBaza от сайта на VerdeMiVida. Безкрайно доволна съм, поръчвала съм вече над 5 пъти.

Най-страхотният продукт е крем за бебешко дупе в размер 500 мл и цена от 19.90 лв. Има чудесна текстура, недразнещ аромат и ни спестява сума ти разходи по този продукт.

Пак покрай нея стигнах до Sgusheni, докато бях бременна, и си купих една жестока рокля.

Антоанет Попова показа една много готина кутия за бижута от Jumbo: стъклена с имитация на златен обков. Купих си я, беше 5 лв. Но не я препоръчвам. Много ниско качество на изработка. Ако си седи неизползваема, като декорация, има най-голям шанс да оцелее.

От Полина се инфлуенснах за стик-коректора на Eucerin. Моята козметичка също ми го е препоръчвала многократно за кожата ми и вече си го ползвам от поне 2 години.

От Пирина разбрах за много бебешки продукти и съм купувала такива или са ми в списъка.

И въобще за всякакви нови места за хранене в София ме инфлуенстват много бързо, защото обичам да посещавам разнообразни места, когато имам възможност.

Ето, работят 😉

# 3 431
Като каза готини места за хранене - наскоро ми попадна профила на happytwentysomething и за София има супер попадения.  Много се възхищавам и на самото момиче, вече ми е сред фаворитите.

https://instagram.com/happytwentysomething?igshid=1ljlerspokgdv

# 3 432
НСЧ, Скира и аз го купих заради Пепе, ама отиде в кофата. Беше отвратително и никой от нас не изяви желание да го яде, въпреки че опитах различни варианти, които ми предложиха тук 😁

За козметика се инфлуенсвам сама, в момента нямам спомен да съм си купувала нещо по тяхна препоръка.
И да си купя нещо би било по съвет на някоя по-нормална, която все пак влага някой лев за нещата си, а не някоя тип Валери или просякинията Коца.

# 3 433
Шапкомаската ми допада, но пробвах д-р, витализиращ шампоан на Доори, който беше ужасяващ,  въобще не ми се отрази добре. Четките на Лумс са прилични, за цената си. Ползвам маската от златната серия на Доори,  но не е нещо впечатляващо. Гледах на Епруваж една маска, доста хвалби има за нея. Някой да я е ползвал, синя е.

# 3 434
От Зорка преди се инфлуенсвах, така си открих и аз недостиг на Б12, но от свякаквите козметични продукти, които съм пробвала, не е останало нищо, което да ползвам до ден днешен. От една чужда влогърка обаче открих палитрите на Милани и съм много доволна. Скирът си го ядях много преди Пепа да го популяризира, но само онзи с боровинки. Не знам и коя точно ме инфлуенсна за банските от Шиин, но хич не ми харесаха. Големи боклуци са.

Общи условия

Активация на акаунт