Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 226 848
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 405
Пепе ще има ново видео утре, няма да е daily-vlog. Мислите ли, че ще е видео за раздялата? Който познае темата, печели чанта гуЧи, ама от Руския пазар 😁

# 3 406
Аз един-единствен път се инфлуенснах от таз Галя за бб крема на Миша(но аз от скоро гледам ютубъри, де) и просто няма такова мазно и неприятно нещо със силен сивкав отенък. Добре, че Дъглъс в Германия приемат всичко обратно, макар и ползвано, че иначе щеше доста да ме е яд. Никога не съм си купувала коледен календар(само на децата), но в понеделник, когато ги намалят на 50% ще потърся на Катрис или Ланком, поялияна от Антоанет Попова. И когато реша много, много да се поглезя някой ден, ще се оставя Софи Сохет(?) да ме инфлуенсне при избора на луксозна чанта.
Галя ме инфлуенсна за маската срещу косопад на Дори и шампоана, от златната серия, А. Попова- за четките за грим на Лумс, сенките на Революшън.

# 3 407
Аз също съм се "инфлуенс"-вала. Предимно от "мами" влогърките. За Окаиди от Пепе, от Мона Гочев за някои неща по-дребни, Адри ми сподели мнението си за Mutsy i2 и заради нея отидох да я пробвам и в последствие ми хареса и си я взех количката, за гримове от Елица. Има някои неща, които са ми харесвали, взимала съм си и не съжалявам.

# 3 408
Аз се инфлуенснах от Зорница за чесъна на гранули на Лидл Simple Smile И за една резачка от Милена. Ей такива...скучни работи. От Деси за шампоаните на Нивеа.

# 3 409
Аз - от Елица за палитрите сенки на Sleek. И досега ми остават любими.
На Пепе ме кефят едни розови боти, май бяха на H&M, ама стара колекция. Ако намеря подобни, ще се сдобия.

# 3 410
Аз съм много доволна от ББ крема на Миша, ползвам този, който е без апликаторчето, ако това е от значение де. Приспособява се към тена на кожата и ми стои добре. Под него не слагам друг крем. От Галя го видях, а и Антоанета Попова го беше показвала. Другото което видях от Галя и ми харесва е един балсам за коса на Доори и маски на Апивита. Тази за лице с мед е хубава, но аромата ѝ не е нещо "уау", както тя го описва. Пробвала съм и шапко маската за коса на Доори, но не видях нищо особено, в сравнение с тези на Апивита, които ми харесаха.
И понеже наближава Коледа, миналата година гледах Йоанна като украсяваше и от нея видях едни малки сладки сърнички (в бяло и леко златисто) за елхата и едни топки, много сладки от Джъмбо. И си взех същите, много си ги харесвам. Ааа имам и една ваза дето я имат повечето инфлуенсъри, пак от Джъмбо, бяла, в последното видео на Ивана е на масичката ѝ.

# 3 411
Пепе ще има ново видео утре, няма да е daily-vlog. Мислите ли, че ще е видео за раздялата? Който познае темата, печели чанта гуЧи, ама от Руския пазар 😁

Скрит текст:

То какво повече да казва за раздялата... Ще стане банално във всяко видео да повтаря да не я питат и да й уважават прайвъсито. Може би когато реши да обяви, че си имат нови половинки, ще говори повече.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 22:30 от Не се сърди, човече

# 3 412
Най-отгоре пише Дайхман - това ще е темаата

# 3 413
То какво повече да казва за раздялата... Ще стане банално във всяко видео да повтаря да не я питат и да й уважават прайвъсито. Може би когато реши да обяви, че си имат нови половинки, ще говори повече.

Тя беше казала, че когато се чувства по-добре, ще направи видео за раздялата и какво е научила от нея. Но и аз видях след това, че пише Дайхман 😁 Нали в последния влог беше фотосесията от играта с Дайхман, какво още 🤷🏻♀

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 22:30 от Не се сърди, човече

# 3 414
Опитах се да се сетя, но май не съм се инфлуенсвала от нашите инфлуцки.

# 3 415
И когато реша много, много да се поглезя някой ден, ще се оставя Софи Сохет(?) да ме инфлуенсне при избора на луксозна чанта.

И аз така.
Аз си купих бежов панталон и елек от Зара, повлияна от Валери.

Ооо, тоя сет даже го помня, точно тогава много ми се носеше нещо подобно, но, докато умувах искам ли да изглеждам като кухото, горната част беше изчерпана. А само панталон ми се видя безсмислено. Не че тя е измислила тренда с костюмите, по-скоро води се и тя по вълната.

Иначе съм писала, че съм се инфлуенсвала от Ивана за винен абонамент, който поддържам и до днес, много съм доволна. Естествено, тя спря да ги възхвалява и да пие вино в момента, в който свърши кампанията. За съжаление, и за хубавите, и за лошите неща, вниманието им трае колкото на двегодишно-3 секунди.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 23:07 от tuali

# 3 416
По принцип не гледам много, а и трудно могат да ме накарат да купя нещо Laughing но взех прословутия skyr - ужасно кисело нещо, не знам Пепе как го яде с овесени ядки и сладки плодове. Обаче със сол, краставица и чесън стана отлична "Снежанка" Laughing

И на Елица хлебчетата към тиквената супа. Много вкусни и лесни, без месене са, не изискват никакви умения.

# 3 417
И аз в кюпа: от Ивана очната линия на Есенс, от Зорница храната за коса на Гарние и шампоана на Хипо, от Галя СС крема на Лумене и от не помня коя lash sensational спирала на Мейбълин. Има и още доста от чужди влогърки, но това са нещата, които съм купувала многократно и винаги поддържам налични. За храна като замисля не съм се влияла, а обичам да готвя и да се ровя за нови рецепти. Там залагам на Пинтерест най-вече.

# 3 418
Ааа имам и една ваза дето я имат повечето инфлуенсъри, пак от Джъмбо, бяла, в последното видео на Ивана е на масичката ѝ.

Може ли да споделиш от къде се сдоби с вазичката, че и на мен ми е симпатична. И от Пътят на честта са се инфлуенснали явно, видях я в дома на Киро Християнина Joy

# 3 419
Аз трудно се впечатлявам от нашите, дори за проба. Сега като четох обаче се сетих, че покрай Зорница съм открила преди години от Дм душ гела шампоан на baby love, и май съм дотук, просто те рекламират много смотани неща. Преди години съм чула за Миша от camila coelho, също много исках да пробвам водата на caudalie, и наскоро си поръчах доста неща от марката, ами уникално качество и много съм хепи, че след толкова години отлагане все пак ги пробвах. Също сенки на urban decay от нея съм видяла, преди близо 10 години още като изгряваше тя, чак по- късно поръчах лимитираната палитра на Гуен Стефани, която няма свършване. А и от Елица преди 5 години се зарибих по палитрите й на Sleek за очи, в Англия не им обърнах внимание преди това, но и не им станах фен.

Общи условия

Активация на акаунт