Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 226 867
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 450
Тъкмо покрай чп и агресивните реклами на шампиони и всякакви други неща, се сетих да питам, тези, които ползвате на Полина шампоан или маска, как се държат, доволни ли сте?
Аз съм само с маската ѝ и ми харесва, приятно омекотява, хубав е ароматът и се задържа (може би само от шампоана би "изветрял" по-бързо). И преди съм писала, не е някакво чудо на козметичната индустрия, но е съвсем приличен продукт.
Сега се сетих, по-общо се повлиявам от Влиятелките, хаха, да се гримирам по-често (не обичам), да си направя ноктите в някой по-смел цвят, като цяло да се занимавам повече с грижа за себе си, защото покрай грижите за всички вкъщи, просто не ми идва вдъхновение и желание да се "глезя" много. Досега никоя от тия, които гледам (не са много) не ме е повлияла да спортувам повече. За кратко бяха "майко мила" ме амбицирали, ама пак ми мина... та чакам своята фит-мотиваторка. Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 12:00 от Бона

# 3 451
Ая - преди години беше постнала относно Зорница естейт - няколко пъти го посетихме с мъжа ми, страхотно е.
Беше показала един модел обувки на Мегън Маркъл на намаление и си ги взех.
Стефи - сверявам си часовника за бяла козметика от висок клас и няколко палитри като й пиша в Инстаграм.
Полина отидох на бебешкия фитнес, който рекламира, доста е посредтсвен, продължавам да си ходя на моя си Киндируу. Преди да започне да рекламира Дуписима съм посещавала веригата и не съм доволна, много време съм ходила и в Коко преди да почнат с рекламите - там също не съм доволна понеже е базов маникюр, ако човек иска декорации трябва да се запише при една от 2те жени, които правят и сметката става 50лв+. Не бих се доверила на препоръките на Полина.
Денина Мартин Открих Веричи като бранд покрай нейните реклами, страхотни дрехи. Дрехите на Денина също са хубави. Обзавеждаме един апартамент за отдаване под наем и правя почти 1;1 копие на холът й от блог поста. Тя е единственият бг блог, който следя.
Деница Стоянова шезлонгът Нуна, колебаех се дали да взема на бебете 4moms ili Mima, но не бих дала толкова пари за пластмаса и видях, че тя рекламира шезлонг, който е от стомана и изглежда по-добре и е по-евтин.
Пепе waterwipes, органична козметика, Старата госпожа за брънч
Попова ръчно правени Коледни свещи, бяха в едно от последните й видеа
Софи Сохет открих Luisaviaroma & Shoptgr и съм супер щастлива, че вече не пазарувам от бг моловете и да плащам огромните надценки на дрехи и обувки.

Относно 1920 за брънч - била съм 2 пъти, сервитьорките не поздравяват, сопкат се, обслужването е бавно и намръщено, последният път чакахме 2 часа и забравиха на мъжа ми половината поръчка и си тръгна гладен.

# 3 452
Е, това 1920 защо така, а иначе из социалките се рекламират мед да ти капе на сърцето. Ако още някой се оплаче от тях, няма и да ги пробвам даже, колкото и да са "модерни".

# 3 453
Аз съм доволна от 1920 ки като обслужване , и като храна.

# 3 454
Тъкмо покрай чп и агресивните реклами на шампиони и всякакви други неща, се сетих да питам, тези, които ползвате на Полина шампоан или маска, как се държат, доволни ли сте?
Аз съм само с маската ѝ и ми харесва, приятно омекотява, хубав е ароматът и се задържа (може би само от шампоана би "изветрял" по-бързо). И преди съм писала, не е някакво чудо на козметичната индустрия, но е съвсем приличен продукт.
Сега се сетих, по-общо се повлиявам от Влиятелките, хаха, да се гримирам по-често (не обичам), да си направя ноктите в някой по-смел цвят, като цяло да се занимавам повече с грижа за себе си, защото покрай грижите за всички вкъщи, просто не ми идва вдъхновение и желание да се "глезя" много. Досега никоя от тия, които гледам (не са много) не ме е повлияла да спортувам повече. За кратко бяха "майко мила" ме амбицирали, ама пак ми мина... та чакам своята фит-мотиваторка. Simple Smile

Защото освен фитнес влогърите, които за мен лично са малко екстремни почти никоя не спортува.(Пепе напоследък)
На Валери тялото може би изглжда добре в дрехи, но май разчита на добрия ген и си личи, че е отпусната. В клипа от онази къща в Гърция ми направи впечатление. В никакъв случай не казвам, че е грозно (аз също съм доста слаба генетично, но поне гледам да не изглеждам отпусната) но със сигурност ако не започне да спортува ще развали добрата си фигура. Не съм забелязала и Ивана да има особено поддържано тяло, но тя май ходеше на йога. В момента не се сещам за друг, който си е качвал снимки и клипове по бански.

# 3 455
В 1920 ми изглежда приятно, но не бих отишла заради локацията. На брънч ходя още преди те да се юрнат всяка неделя.

Инфлуенсвала съм се само от Стефи за няколко неща (грим). Искам да се инфлуенсна и от Петя Петкова за бяла козметика, ма мноо скъп тоя Диор Confused
Тя поне говори много за грижа за кожата и дава съвети по принцип, не само да рекламира марката, за която работи.

# 3 456
https://www.obekti.bg/nauka/gramotni-li-sme-proverka-na-znaniyata-test-1

Кратко тестче за проверка на граматични знания . Блогърки/влогърки дерзайте 😁

# 3 457
Тейчето какво е облякла? Като цвят - супер, модел - потрес.

Прави се на Дженифър Анистън Simple Smile
Скрит текст:

# 3 458
Освен Валери и Ивана, кои други ще правят влогмас всеки ден до 24-ти?🙄

# 3 459
Антоанет Попова.

# 3 460
И Поли (LinaStyle).

Едит: Някой назад се чудеше защо Ели започна толкова често да показва родата. Според мен вижда възможност да заеме мястото на Пепе ...

# 3 461
Коя е Петя Петкова?

# 3 462
Тази. Работи за Диор и ползва само висок клас козметика, но има полезни постове за грижа за кожата.

# 3 463
  • софия
При вас инфлуенсването явно работи в по-голяма степен, аз не мога да се похваля с много покупки на препоръчани от блогъри/влогъри продукти.
Сещам се за:
Продукти на Доори - от Галя
Палитри на Революшън - от А. Попова
Евтини матови червила (Мисля, че бяха на Есенс и Катрис, но са ужасни) - от Ивана
Като цяло залагам на продукти, за които знам, че ми вършат работа.

# 3 464
Петя Петкова дава съвети и за грим, и има няколко видеа стъпка по стъпка за грим-визии. Много ме кефи!

Общи условия

Активация на акаунт