Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 226 862
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 465
Петя Петкова дава съвети и за грим, и има няколко видеа стъпка по стъпка за грим-визии. Много ме кефи!
Даа, много ми харесва как се гримира - бе който си го може....
Абе готина мацка е, фен съм. Виждала съм я в Сефора, когато още работеше там, но не смеех да ида при нея за консултация. тогава ми изглеждаше надута ( FlushedFlushed ). Оказа се мила - като питам нещо в инстгарам, отговаря.

# 3 466
В 1920 ми изглежда приятно, но не бих отишла заради локацията. На брънч ходя още преди те да се юрнат всяка неделя.

Инфлуенсвала съм се само от Стефи за няколко неща (грим). Искам да се инфлуенсна и от Петя Петкова за бяла козметика, ма мноо скъп тоя Диор Confused
Тя поне говори много за грижа за кожата и дава съвети по принцип, не само да рекламира марката, за която работи.

Петя е готина, но усещам, че се дразни, когато някой каже нещо лошо за Диор. Разбирам, че работи за тях, но е възможно някои хора да не ги харесват. И отново разбирам, че работи за тях, но това постоянно натрапване ми става малко... прекалено рекламно на моменти. Сякаш някой е трябвало да си направи профил, за да популяризира Диор онлайн и тя е била избраната. Не знам. Иначе да, поне дава добри съвети.

# 3 467
Snatchwig-100% покриваш и моето мнение!

Aз не бих се доверила на Петя Петкова да ме инфлуенсна генерално за грим или грижа за кожата. Може да има познанията и ИГ ѝ изглежда прекрасно, но няма как да се доверя на човек, който постоянно говори само за една единствена марка. Много рядко споменава други марки. Съжалявам, но това е тежък признак за пристрастност и изглежда като спонсорирано съдържание (въпреки че нямам идея каква част от показаното е подарено или платен ПР-просто така изглежда). Всяка марка има добри, и не толкова добри, и посредствени продукти. Не може от цялото разнообразие на бяла козметика и грим (особено грим!!!), да ми възхваляваш само Диор като топ и панацея за всичко. Може да е топ, но не са единствените.

Сетих се и за Wayne Goss, той ме инфлуенсна за The ordinary още когато излязоха, което беше години преди нашите инфлуцки да открият топлата вода. Впоследствие ме е инфлуенснал и за Drunk elephant. Като цяло много неща съм научила от него.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 20:18 от tuali

# 3 468
offtopic
tuali, много искам да пробвам the ordinary, обаче се губя в тези киселини, проценти и неща и все се чудя в нашия Дъглас дали ще ме консултират правилно Fearful

Ще потърся Уейн. Преди от него се учих да се гримирам. Ах, симпатичен мъж Blush

# 3 469
Дона, за ТО пиши на Deciem monkeys. Имат имейл някъде в сайта, даже май беше си готова форма, качваш снимки, ако искаш или си описваш нуждите и те ти дават съвети. Много по-адекватно ще е отколкото да питаш продавачка в Дъглас.

Аз се чудя какъв е смисъла Валери да дава пари за календари, които вече е отваряла Попова? Що не измисли нещо ново, различно? Знам ли и аз..
На мен тия календари са ми тъпи и скъпи и не ме интересуват, но гледах едно видео за мъжкия на Балеа (щях да го купя на ММ, но го нямаха в наличност) и вече знам какво има. Защо да губя още Х минути да гледам същото видео, просто с различно лице, отварящо календара? Не схващам, наистина..

# 3 470
Най-много инфлуесната относно козметика съм от Тати, от българските - Стефи.

Последното видео на Ели ми хареса като изключим музиката към видеото.
Някой беше споменал, че след като е загубила майка й отива в Дания, за да се откъсне от всичко.
Може и така да е. Но аз имам други наблюдения. Следях блога на Ели още преди да има канал в Ютуб.
И Ели не е криела, че има връзка с мъж датчанин( дядото както тук го наричат, той е около 30 г. по-възрастен горе-долу, не зная със сигурност. На снимки изглежда около 50, а тя е била на 20)
Имаха и снимки заедно и той е поводът тя да замине за Дания. Дори му лайкваше снимките в Инстаграм доскоро, явно не са се разделили с лошо. Т.е заминава заради мъж, а преди това е работила по морето. И аз предполагам, че е заминала за по-добър живот, а не толкова да се откъсне от всички.
Но това вече е коментирано безброй пъти,
през годините може да й е било трудно да поддържа връзка с бабата и баща й, може й да не е искала.
Както й да е, хубаво е сега, че баба й вече им гостува и се познава с Майкъл. Защото с предишния й партньор, най-вероятно не са се познавали. Семейството й може да са се притеснявали как и къде живее. Сега трябва да се спокойни, защото семейството на Майкъл изглежда много хубаво семейство и тя ще е бъде много щастлива там. Харесвам я и и й го пожелавам.

# 3 471
offtopic
tuali, много искам да пробвам the ordinary, обаче се губя в тези киселини, проценти и неща и все се чудя в нашия Дъглас дали ще ме консултират правилно Fearful

Някой тук сподели Diana off duty наскоро и я последвах. Не е много известна, не знам кое ѝ е подарено и кое не, но пусна статия точно за The Ordinary и я загледах - линк. Още не съм пробвала нищо и аз, но май има доста доволни като цяло.

Някой знае ли нещо повече за нея?

# 3 472
offtopic

Не е толкова объркващо, тръгни от това какви са ти проблемите и си избери продукти според това. С киселините общото правило, за да не си навредиш е най-вече да не ползваш повече от една киселина  на едно слагане. Сутрин една, вечер - друга киселина. АHA и гликоловите са им е доста добри, и тоника, и едно като маска дето е. Хидратантите им не ги харесвам, също и някои продукти с вит С бях с ужасна консистенция и миризма. Серуми има хубави.

Според мен, Валери няма да дава пари за календарите, ще чака повечето да ѝ ги подарят. Ще купи един-два, които ги няма тук, най-много. Обясняваше как нямало смисъл да си ВЗИМА (беше ѝ подарен) календара на Балмен отново, щото щял да е същия като миналана година. То между другото на повечето марки са така. Иначе тогава се н@сра да го хвали. Е явно не е чак толкова як, че да извади пари за него...
Попова ги разби с отварянето на календарите, ако другите пак тръгнат ден по ден да ги отварят, ще е голяма излагация

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 19:45 от tuali

# 3 473
offtopic

Има тема тук в бг мама посветена на това,виж линка

https://www.bg-mamma.com/?topic=1153666

# 3 474
Ах, благодаря на всички Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 3 475
🙈🤫🤭
Скрит текст:

Жив мъж.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 16:36 от Не се сърди, човече

# 3 476
Аз мисля, че Антоанет го направи нарочно, за да ги остави без идеи за влогмас. Или има друга причина, но съм сигурна, че е нарочно. Толкова много календари, видеата бълваха едно след друго. Остана ли бранд, който да не е отворила? Чак на еси/лаковете/ отвори календар.

# 3 477
  • Стара Загора
Във форума има тема за козметика на The Ordinary и отскоро я следя, днес направих първата си поръчка с продукти, в Douglas има 15% намалене (20% с карта).

Аз бях изумена от музиката в последното видео на Ели, тъпо ми стана, че е сложила такава, все едно Бай Ганьо идва от България.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 16:26 от ❇Sisi_91❇

# 3 478
Убедена съм, че тъпо и упорито ще си отварят календарите. На инат, ако щете и да подчертаят колко е глупаво предварителното отваряне Joy

# 3 479
Гледах видеото на Лилито и не успях  да разбера тя първо маже бебето с кокосово масло и после го къпе??? За пръв път чувам такова нещо.
Галя милата от зор да рекламира препарати за баня се принуди и да измие тоалетната...не е лесно.

Общи условия

Активация на акаунт