Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 226 789
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 660
Галя освен абсурдното чистене, което показа, взе, че си изми косата в къщи и си направи прическа сама с новият сешоар на ... (не помня на коя фирма). Все абсурдности, как да им вярваш.

# 3 661
Аз не мисля, че са абсурд, но в техните случаи е повече от комично, от една страна, изтъкват и едва ли не демонстрират точно живот, не като обикновени домакини, а в момента, в който дойде една хилядарка, загърбват казаното и показано с години, и хоп инфлуенсвaй се народе. Не вярвам в ежедневието Галя досега да не е чистила и мила, готвила и къпала косата си, но нали да претендира пред публиката може, нито пък Вал смятам кара само на салати от половин домат и четвърт краставица с авокадо и замразени пици, ама нали някак трябва да изпъкват пред останалите Бг мами..

# 3 662
2 картофа за 40 мин... Ах, Вале, Вале 🤣🤣🤣

# 3 663
Те са много забавна пародия. Не знам кой реши, че инфлуенсването работи на принципа "снима или клипче как правя нещо веднъж-дваж". Толкова е жалко, че няма накъде. Напоследък нямам възможност да гледам видеа заради проблеми с интернета и ангажименти, та само ви чета редовно. Това не е влогърство и инфлуенсърство, ама чист телешоп. Западните продажници поне се мъчат да се преструват като лъжат, понеже драма каналите ги следят, а нашите съвсем го карат през просото.

# 3 664
Точно защото не чистят и не готвят, рекламата прави повече впечатление. Защото е нетипично за тях и се забелязва, обсъжда се, марката се запомня. Друг е въпроса за самите влогърки какво говори това поведение на фурнаджийска лопата - щом им плащат, рекламират всичко.

За снимката на Йоана съм безмълвна, не знам къде точно й е хубавото тяло, но на тази снимка изглежда брутално не хубаво. Нямам идея защо съм я последвала, но я разкарах, не ми допадат подобни "красоти".

# 3 665
Ама...Пепон наистина е навсякъде! Grinning Страх ме е вече да си пусна водата.

# 3 666
Точно защото не чистят и не готвят, рекламата прави повече впечатление. Защото е нетипично за тях и се забелязва, обсъжда се, марката се запомня. Друг е въпроса за самите влогърки какво говори това поведение на фурнаджийска лопата - щом им плащат, рекламират всичко.
Няма как да се съглася. Никой рекламен, маркетингов или подобен експерт не разсъждава така, освен ако не е умпобъркан. Идеята е точно обратната - че би следвало те да са опитни в областта и точно затова да покажат преимуществата точно на този продукт. За съжаление тук имаме абсолютно хаотични рекламодатели, пълни идиоти рекламисти и тотално малоумни инфлуенсъри, които и кучешко а** ще пуснат в реклама, ако им се плати за това.

# 3 667

За снимката на Йоана съм безмълвна, не знам къде точно й е хубавото тяло, но на тази снимка изглежда брутално не хубаво. Нямам идея защо съм я последвала, но я разкарах, не ми допадат подобни "красоти".
Точно това си мислех и аз, колко абсурдни реклами правят. Все едно да съм производител на бебешки колички и да подаря такава на някоя, която няма деца.
Ето и тази, жената на Бебо Халваджиян, рекламира супа Маги на плажа на Малдивите, пълен абсурд, много се смях.

# 3 668
Аз не мога да разбера как като станеш влогър и изведнъж се превръщаш в някакъв експерт по всичко. Почваш да даваш препоръки, рецепти, съвети, какво да купиш, какви подаръци, как да украсиш, какво да ядеш, как да живеш, все едно са на по 100 години и са натрупали опит от всичко, узнали са всичко и са придобили вселенкската мъдрост. ..

# 3 669
  • София
Какво е плаж без топла супа.

# 3 670
Внукът на Халваджиян има инстаграм?

# 3 671
Няма как да се съглася. Никой рекламен, маркетингов или подобен експерт не разсъждава така, освен ако не е умпобъркан. Идеята е точно обратната - че би следвало те да са опитни в областта и точно затова да покажат преимуществата точно на този продукт. За съжаление тук имаме абсолютно хаотични рекламодатели, пълни идиоти рекламисти и тотално малоумни инфлуенсъри, които и кучешко а** ще пуснат в реклама, ако им се плати за това.

Работата е там, че в 99% от случаите не зависи от ПР/рекламната агенция, а от самия бранд. Съжалявам, че не мога да споделя подробности, за да се аргументирам достатъчно, но съм имала косвен досег с много популярна марка смарт телефони и други устройства. Та те бяха от многото с изискване рекламното лице, в случая инфлуенсър, „да има над N хиляди абонати”. Дали са купени, дали аудиторията е релевантна - никакво значение. Полудявах от яд, защото имаше толкова по-подходящи хора, макар и с по-малко последователи, които достигат до точната таргет група, щяха много по-ефективно да комуникират нещата, ама..

# 3 672
Чудя се как имат толкова дар слово да пишат такива излияния салони само да рекламират някой боклук.

# 3 673
Внукът на Халваджиян има инстаграм?
https://instagram.com/eddy.halvadjian?igshid=1ixql7t3v7akw
Има да.
И Петканов и той има, ама поне му е заключен.
Детето на Наталисбюти също има.

# 3 674
Тя Наталия толкова го кри това дете, какво ли не беше и накрая- дум! Инстаграм!

Общи условия

Активация на акаунт