Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 226 769
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 735
ахахаха Гледам епизоди на Ничия Земя и кого мислите мервам? Laughing
Скрит текст:

Играе го лесбийка с дете, Тончето седи до нея и не изглежда особено щастлив от ролята, която са му дали. Satisfied
Не знам дали имаш предвид, че това е Галя, но тази няма нищо общо с нея, нито пък детето от клипа (Азис - Мотел) е Тончето. Не съм фенка на Азис, но клипа съм го гледала и щеше да ми направи впечатление ако е участвала в него.
Това е Мис Силикон😃, нищо общо с Галя.

# 3 736
Стана ми интересно покрай коментарите новото видео на Валери.

Стигнах до частта, в която обяснява как глазурата за ролцата е най-добре да се разбие с миксер, но, о, боже мой!, нейният бил много нависоко в шкафа и не й се ровило!

Rolling Eyes

Някои неща човек може да си ги мисли, но просто НЕ трябва да ги казва.

Много исках да ви сготвя леща, но печката за готвене беше в кухнята и ме домързя да ходя до там, затова поръчах пица.

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 10:52 от Mira.

# 3 737
Никол наистина има доста красиви черти.

Скрит текст:
Пуснах един нейн клип със сестра ѝ. Изплаших се от вида ѝ и го спрях..Не знам кое ѝ е хубавото.

# 3 738
Красиво е детето, но не знае как да покаже красотата си.

# 3 739
Гледах клипът на Ивана, то хубаво разказва, но защо толкова трябва да е дълъг всеки клип, понякога просто забравям, че гледам?! Впечатление ми прави при Ивана, че никога не мисли много, а набързо бам бам и действа. Това по повод купуването на новия хладилник. Естествено е лесно отстрани да се коментира, само тя си знае през какво е минала тези месеци в ремонт.
Гледам и Пепе и нацелих влог с нумерология и около техния ремонт май месец видеа. В единия клип беше Филяка, съвсем случайно попаднал там Simple Smile Премери един суичър от мърча й. Като цяло Пепе и Филип преди половин година изглеждат съвсем различно отсега, усеща се едно напрежение между тях в клиповете, погледнато отстрани сякаш са се задушавали заедно. Филип ми стои доста безчувствен и индиферентен. Тогава много не я гледах и не съм ги виждала, но хубавото при нея предстои.

# 3 740
  • MT
На Никол ми харесва лицето (без грим). Изглежда леко екзотично. Сестра ѝ обаче ще стане още по-хубава.

За жалост попаднах на един нейн клип, който ми се показа след видеото на Тони и щях да падна. Някаква реклама на Golden Rose, гаджето ѝ прави voiceover, докато тя се гримира(неуспешно) и тъй като не ми хареса непрелятия ѝ грим и не ми беше интересно, преди да сменя видеото, се загледах в коментарите. На 20 години(или на колкото е), ми изглежда като момиче, което няма хигиена и най-вече себеуважение.
В друго видео, което беше в предложените долу, там е заедно със Златена, беше също потресаваща ситуацията. Презрамки да се виждат - добре, преживява се някак. Но във ВСЯКО видео или снимка, да ѝ се виждат чашките от сутиена - това не го разбирам... И хората също го коментират, включително и тук, а гаджето ѝ не знам, как не направи една забележка. Аз бих се чувствала много зле, ако бях мъж и приятелката ми си показваше бельото на хиляди хора.

Не го следя това момиче, но май никога няма да го направя. Хубава е(според мен), но тая хубост се губи, като останалата част отопаковката не изглежда добре.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 03:52 от Лия Венециано

# 3 741
Мисля,че Никол и Васето вече не са заедно..Но не го афишират,защото според мен , имат предварително заснети видеа в други канали,и сигурно са им казали да си мълчат за сега...
Никол има хубави черти,но нарочно се загрозява с кофти грим и мигли..А любимата ми , нейна комбинация е черен потник с бял сутиен аххахахахаххахха

# 3 742
Пепка с аутфит за сутрешно предаване 😄

Много грозно ми стоят тия черни чорапогащници, които ги слага на къси роклета. Да не казвам на каква ми прилича...

# 3 743
Бързооо, пускайте БТВ, наша Пепа я дават вече

# 3 744
Включвам bTV и Пепа пак там. Flushed Егати досадната женица. Кой я бута така усърдно?

# 3 745
Сякаш вече на рипийт я пускат от всякъде, едно и също плямпа.

# 3 746
Именно. Нищо ново за сега- блога, раждането, името, бившият ми съпруг... Rolling Eyes

# 3 747
10 минутната слава на Пепка приключи. И на продукцията не им се е занимавало с Пепините еднакви историйки: Joy

# 3 748
ЖДНБ, Пепа не ни била взимала такса да я гледаме. JoyJoyJoy Затова били спонсорирани постовете, разбрахте ли, иначе ще пуска шапката да събира парички от последователите.  Пепоооо, Пепооо, не си у ред!

# 3 749
Хайдееее 1ви декемврииии!
Хайде на влогмасааааа 🤣🤣🤣🤣

Едит: влизам YT и хоппп сладкиша открива. Нали щеше да е много заета 🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт