Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 226 774
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 750
Тя няма как да дрънка различно, щото описва едно и също - живота си. Само публиката е друга. Сега някой пенсионер, дето още не е разбрал за нея, може и да я вземе за майка-героиня, запретнала ръкав и заметнала самодивски коси, като излязла от плакат с гръмкото мото "Петилетката в Дания - за три месеца в България!!"

p.s. Я всяка да каже, кой откри влогмаса при нея? Аз за баш звездите на темата не съм събната, нямам нерви, така че при мен - Даяна Христова Smiley

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 09:22 от Adalind

# 3 751
Най-много ми хареса това, че видиш ли когато променила името от АнтоанетА на АнтоанеТ и рязко почнали да и звънят за интервюта за работа..Serious?😂

# 3 752
  • София
Гергана Сикрета и тя с влогмас, с абсолютно безсмислено първо видео - сложи си маска за лице, направи си топъл шоколад, гледа филм и чете книга. Сериозно, обмислям и аз да стана един влогър, насочен към аудитория над 12 години - ще показвам рутина как пия вино и хейтя разни хора по форуми и фб групи.

# 3 753
Пепа разведе ли се със Фичо? Много са бързи😃

# 3 754
Най-много ми хареса това, че видиш ли когато променила името от АнтоанетА на АнтоанеТ и рязко почнали да и звънят за интервюта за работа..Serious?😂

По-скоро фамилията, защото Пепелджийска не се приемало толкова лесно като Пепе.

# 3 755
И Ралица с телевизионна изява. Ама по нова.

# 3 756
Не, честно, баси нелепата женица е тая Пепе. На мен ми прилича на една Джулиана Гани на българските влогъри.

# 3 757
Сладкиша за така мразеща тази тема, със сигурност се приспива с нея. Коледни покупки щяла да показва, ама НЕ от Джъмбо. Grinning Grinning Grinning

# 3 758
Тази, Козуначка, няма ли кой да я посъветва да си направи едно бретонче, че челото и е като самолетна писта.... Малко гадно звучи, знам, не си го е избирала тя, ама поне да ги прикрива тия неща....

# 3 759
Сладкиша 2019: Няма да има Jumbo скучно е. Едно и също е.

Гергина2019: Какво по-добро начало от Jumbo.
😂🤣

# 3 760
  • където ми харесва
Сори за тъпия въпрос, ама ние няма ли да правим влогмас вече?
Демек, ще има ли нова тема днес? Grinning

# 3 761
Казах ли ви, че Пепа ще си монетизира и раздялата.

# 3 762
Сори за тъпия въпрос, ама ние няма ли да правим влогмас вече?
Демек, ще има ли нова тема днес? Grinning

Хубавите неща бавно стават 😂 след малко с други думи казано 😜

# 3 763
Ивана уж днес в 10ч щеше да пуска първия влогмас с голяма изненяда. Та се спекулира, че може да е бременна. Тя на колко години беше? Гледах влога от рожденния и ден тази година, но така и не спомена на колко става. На мен ми прилича на около 31г. Иначе аз все още влогмас не съм гледала от никой.

# 3 764
Аз нямам против да гледам покупки от Джъмбо, харесвам магазина. Проблемът е когато на някого му липсва стил и концепция и просто влиза и купува
излишни джунджурии в огромни количества.
Ако го съчетаят с някаква тема - цветова или друга, може да се получи интересно и полезно, да дадат идеи. Ама като вадиш множество несъвместими покупки от голяма торба и единственото, което казваш е „Много е сладко.” не е нито интересно, нито полезно.

Общи условия

Активация на акаунт