Искам да кажа ... (164) през ноември

• 64 739
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 1 065
Много хубаво, Деси! И елха, и дете и коте са чудни!

Не сме украсявали. Обикновено правим украса началото на декември. Тази година обаче не знам дали ще правя... нямам особено празнично настроение.

# 1 066
  • На брега на реката
Ей Деско, много хубави дете и коте!  Heart Eyes Бързо да се оправяш!

Али, честити покупки и не само твоите. На всички да са честити. Със здраве да си ги носите!

Фонсче, де се губиш, бе момиче? Мислехме те! Heart Eyes

Ени, чудесни понички видях. Много обичам, ама ако няправя ще се освиня! Sad

Мид, кое не е добре? Машинката или, че ще хапвате много хляб?

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 08:07 от Бубoлина

# 1 067
Надявам се да ви харесат и на вас поничките! Само да уточня,че се разточва на дебелина 1 см и се пържат на среден котлон,че са дебелички и да не останат сурови. 🤗
Сварих супа топчета,има пържолки,салатки. Чакам ММ да сядаме.
Деси,ужас! На мен също ми излизат понякога едни такива гадости. 😣
Много красива украса,а детенце и коте сааа чудни! 😍🤗
Али,Тути,браво за пазара! 🤗
Тути,забъркай едни напукани сладки и ще ви стане идилия от всякъде! 🤗
Цвети,украси,пък настроението ще дойде. ☺
Ще редактирам пак,че забравих какво беше. 🤦🏻♀
Мари,ти що питаш за украсата? Направо действай както си ти е удобно на теб. 😃 Още повече щом ти се разправяш с всичко.
Фонсе да се явява по-честичко! 🤗
После пак ще ви нагледам.
Хубава вечер на всички!

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 19:45 от Anyyyone

# 1 068
  • Бургас
Леле, Деси, от няма нищо, каква беля станала. Да минава бързо!
Много хубава Маги Heart

Честити ви покупки, Али и Тути! Със здраве да си ги носите!   

Ходих и аз в някой и друг магазин, докато чаках Вики, но с празни ръце се прибрах. Разходих се поне хубаво, запалили и коледните светлинки по центъра, красота. Цял следобед ми е въртоглаво, та добре ми дойде безцелното обикаляне.

Мид, кога го изядохте толкова хляб? Честита ти придобивка иначе! Редовно си я ползвам нашата.

Нашата елха ще я украсим на Никулден.

Подпитах свекърва ми за масажор, съмнителни ѝ се стрували, та друго ще трябва да ѝ мисля. За нашите обаче още ми е вариант.

# 1 069
  • София
Едвам се доберах до вас, че си имам обичайните за уикенда гости. Гледам добре сте напазарували-кой парфюми, кой хлебопекарна, кой дрешуляци! Да са ви честити и със здраве да си ги ползвате!
Деси, направо не е за вярване как си се докарала от нищо! Обаче пък за сметка на това и елхата, и дъщерята, и котката са топ, много да те радват! Лека вечер!

# 1 070
Хич не съм ви чела, ама да ви кажа наздраве. Много ми е хубаво - Балкана, камина, любими хора 🙂

# 1 071
Руми, чудесно да си изкарате.
Деси, да се оправяш.
Честити ви придобивки.
Аз моето червено палто трябва да го върна и пак съм в изходна точка.

# 1 072
  • На брега на реката
Руми, снимката показва, много уют, топлина и спокойствие. Много хубаво да си изкарате!

Съни, не ти става ли, та ще го връщаш?

# 1 073
Бубе, голямо ми е, но и не е моят модел за съжаление. Днес пробвах едно яке, точно каквото търся като модел, но черно. А никак не ми се носи черно.

# 1 074
  • На брега на реката
И аз не обичам черните дрехи. Не, че нямам, ама някак ме подтискат, а червено, бяло, оранжево, лилава или жълто, ми създават настроение, в това мрачно време.

# 1 075
Същото усешане имам и аз.
С детето правихме коледни сувенири.

# 1 076
  • На брега на реката
Много красиво се е получило!

# 1 077
Страхотни са Съни! Браво на вас! Ние до сега пекохме сладки,но бях обещала,а и се надцених и забърках голямо количество. Но поне дребните бяха доволни.Heart
Руми,релаксирай!
Деси, бързо да ти минава!

# 1 078
  • Варна
Девойката митка из Холандия тези дни. Ние се притесняваме-ами влакът се развалил днес, но вече са пристигнали в семейството, където спят тези дни. Случвало се с влаковете. Утре се прибира.

# 1 079
Деси,  не видях детето, но украсената котчица е супер Simple Smile бързо да минава отокът.

Съни, страхотни сувенири Simple Smile

Вчера след работа се разходихме до мола в
близък град. Нищо не си харесах, но хванахме намаление на хубави хавлии и си тръгнах с 2. Доволна Simple Smile

Не мога да ви изчета, в безкрайна работна седмица съм и не се знае кога ще почивам.

Лекичка!

Общи условия

Активация на акаунт