Искам да кажа ... (164) през ноември

• 64 738
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Бургас
Съни, жалко за палтото. Друго, още по-хубаво ще си намериш!
Сувенирите ви са много красиви. Вики ще си разменят подаръци в класа, но условието е да са правени от тях неща, не да купуваме. Аз съм толкова зле в ръцете, но ще трябва да се помъчим и да измислим нещо.

Стейси, весело на девойката в „ долната земя”!

# 1 081
  • Бургас
Селесте, а нашите подаръци, трябва да са до 10лв. Още не са теглили жребия. Освен подаръците, ще ходят и в мола, айде и там 15-20лв
А за малкия още нищо не са изкоментирали.
Лека!

# 1 082
Ние на работа ще си разменяме подаръци, т.нар. Бял слон....много интересна игра.
Уморени сме от игрите днес, а и Калин е с изкълчен крак. Опитах се да го спра, не успях, как щял да изостави отборът. Видимо куцаш бе дете, ама кой слуша. Има сложен специален чорап, да видим дали няма да се наложи да ходим на лекар. Утре още два мача, абсолютна грешка, че го сложиха в тази възрастова група, той на повечето им стига не до рамото, ами до лакъта.

# 1 083
Добро утро.
Благодаря ви, момичета.
Селесте, и аз съм зле в ръцете, затова измислих нещо безопасно.  Добре, че не ви снимах елхичките. Щяхте да се посмеете.

# 1 084
  • На брега на реката
Добро утро,

Добре, че моите са големи и не ми се налага да правя такива неща, че хич не умея. Много се радвам на хора, които има умението и търпението да ги правят. Имам колежка, която твори чудеса и да си призная, много й се радвам, но и мъничко завиждам, защото са толкова красиви нещата, които прави и някак внасят уют и топлина, а аз не го мога. Ама то Божа работа, дарбата, не е за всеки. Успокоявам се, че аз пък умея други неща.

Тит, каква е тази игра "Бял слон"?

# 1 085
Добро утро!

Съни, браво,  наистина са много красиви.

И аз съм гъзоръка, нямам търпението да се занимавам с такива неща.  Снаха ми, обаче, какви ги твори... Много и лепнат на ръцете всякакви ръчни проекти,  а има фантазия.

Лин, аз не съм разбрала, че си почнала нова работа, честито!

Днес мързел и хигиенизация е планът 😁

# 1 086
  • На брега на реката
Забравих да се похваля. Имам среща с една от преподавателките ми от колежа /в нашия град/, която е доцент в Техническия. Прекрасна жена и страхотен преподавател.
И да ви кажа, какво съвпадение. Предния ден, като се прибирахме от очните, си говорехме с моята приятелка, че много бих се радвала да се видя с доц.В и вчера тя съвсем случайно я среща. Уговорили среща и ми се обади да ме зарадва.  Heart Eyes Явно ще ми е хубав деня!

# 1 087
  • на Мелмак
Добро утро!

Дес, дано следващите 2-3дни заприличаш на себе си! Украсата ви се е получила един път!

Лин, честита ти нова работа!
На Веси, също!
И покупки видях, че има, точно така!
Яденето няма да го коментирам, записах всичко Joy
Алечко, добре ми звучи плана!
Бубе, мисля, че ще си прекарате чудесно!
Съни, много красиво!
Дъщеря ми и сина ми майсорят, аз също, но мозъкът ми е блокирал и идеи - йок Grinning
Аз вчера имах много работа, прибрах се, заспала съм към 8ч.днес пак към 8 се събудих. Краката ме болят и мускулна треска имам. Щяхме да ходим до Пловдив да поразчистим и поизхвърлим преди започването на ремонта, но явно ще е другата седмица. Не мога да мръдна от леглото.
А какво слънце има, дано съм в състояние поне разходка да направя!

# 1 088
Добро утро!
При нас няма никакво слънце и е адски студ. 🥶 Искам пролееет! 😭😂
Днес се наспахме,в 8 станахме.
Бубе,браво за срещата.
Ети,почивай си. Не отлагай вчерашната работа за днес,като можеш да я свършиш другата седмица. 🤣
Хубава неделя от мен! 🤗🌺

# 1 089
Преизпълних план - почистих, изпрах, подредих. Сега малко разкрасяване и после цял ден скитане. Ще ходим първо до коледния базар, от 11 ще има фокуси, а моят син обича, после ще мислим на къде да поемем. Грее слънце и изглежда хубаво бавън.

# 1 090
Добро утро!
При нас няма никакво слънце и е адски студ. 🥶 Искам пролееет! 😭😂

И ааааз! Дайте го това слънце, че ми изгни и замръзна кокаляка 😁

Ще ми се да сготвя нещо, но не знам какво 😁 Пилешка супичка, може би.  Но зе целта трябва да се надигна и да напазарувам. Ще видим.

# 1 091
  • Germany
Добро утро! Имаме си рожденик днес - големият ни син става на 15 Simple Smile Да е здрав, другото ще си го постигне!
Хубав уикенд на всички!

# 1 092
Честит да е, Мони. Здраве и късмет да има.

# 1 093
Ооо, Мони, честит да е големият мъж! Да е много здрав, да ти носи само поводи за гордост и радост!

# 1 094
  • на Мелмак
Честит да ви е Мони, рожденника!
Много здраве и късмет да има!

Аз мисля от готовия боб да направя с пушени гърди, но трябва да ги купя Joy

Общи условия

Активация на акаунт