Искам да кажа ... (164) през ноември

• 64 733
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 1 140
Един приятел на мъжът ми лятото ни даде акациев, каза, че има много, но не е в България, та няма как да ти взема.

# 1 141
Баща ми е пчелар, медът ни се захаросва. Никой не може да даде гаранция за 100% акациев, лавандулов, слънчогледов мед, след като по това време има и други цъфтежи.
Това не са стадо овце, които да насочиш къде да пасат.

# 1 142
Чистият акациев мед се получава с подвижно пчеларство. Ако си басред акациева гора и медът не се захаросва, е чист акациев. Имали сме смесен мед -акация и каквото още цъфти, тогава е полу течен.

# 1 143
Мерси, Съни, Бъни, не го знаех това за този вид мед.

# 1 144
Ох, мечтая си за чай с мед в момента заради вас Grinning Много ми е студено. Сутринта в офиса беше бахър, докато стопли парното, а аз така и не успявам да се стопля...

# 1 145
  • София
Али, пожелавам ти в новия офис да ти е мноооооооого топличко Simple Smile

# 1 146
Нямам време да ви изчета, само да кажа, че мъж да ти мие косата е много по-приятно, отколкото жена. Опит от ходене на фризьор Simple Smile

Цвети, страхотен мъник Simple Smile пожелавам ви много гушки и игри, но и здрави нерви.

# 1 147
  • Бургас
Тъкмо изпих чаша чай с мед и лимон. Ту ми е топло, ту ме стегне студ, не съм в ред. И глава ме боли от събота нас, но не силно и не постоянно.

# 1 148
Тежка се очертава и тази работна седмица при мен. Решила съм да не се притеснявам, каквото такова. Главоболието от миналата седмица не искам да се повтаря.
Да се похваля, че днес минах част от профилактичните прегледи  и всичко ми е наред. Остават кардиолог, изследване на костна плътност и лабораторни изследвания. Всяко нещо е в различен ден, даже и за събота имам час, но няма да се оплаквам. Само се надявам резултатите (особено от кръвните изследвания) да са добри.
Чай с мед обичам и аз, а децата обичат кисело мляко с мед.

# 1 149
Идвам да дам отчет. 3 место, бронзов медал. Много емоции, много рев при децата. Но се показа като борец, би се за всяка точка, въпреки, че се оказа най-малкият(на единият от опонентите си стигаше до лакъта му).

# 1 150
  • гр.София
Браво, Титина! Страхотен е бореца, да ти е жив и здрав, и много медали още да получи Heart Eyes
Rayemil, стискам палци и другите изследвания да са перфектни Hug
Лин, нали Wink верно си е кеф, доста се постара милия Blush
И на мен ми се допи чай, аз го обичам и с малко мляко вътре, много ми е вкусен така!
Сега се чудя да ида ли на танци да ги плаша или да си мирувам, ама не ме свърта вече, сутринта си пропуснах тренировката по кросфит, та сега отивам май, май Sunglasses

# 1 151
Добър вечер!

Сядам малко да разпусна във форума. Преди малко се прибрах и очаквах Арчи да е направил чудеса. Не беше. Е, беше пишкал и акал и дръпнал покривката от масата. Нямаше нищо на нея, де. Трябваше да я махна. До преди малко се гушкахме.

Деси, ако се чувстваш по-добре, иди.

Браво на момчето ти, Титина!

# 1 152
  • Бургас
Тит, браво на този красавец! Да е здрав и още много медали да спечели!

Ray, дано са добри всичките ти резултати!

# 1 153
Тит, браво на Калин ❤ Как му е травмата?

Рей, само добри резултати до края на профилактиката 😊

Браво на Арчи, че не е правил много бели.

Аз апнах и рязко ми се приспа, а имам да чета. Освен да назнача МсЧ да ме ръчка катп се одремя...

# 1 154
  • Euskal Herria
Али, дано новата работа да е "твоята"!
Рано взе да се мръква вече, ама има няма три-четири месеца и ей го, лятото дошло Simple Smile.
Една есенна снимка от днешната разходка. Възползвахме се с кучето, че валежите спряха:

Общи условия

Активация на акаунт