Искам да кажа ... (164) през ноември

• 64 730
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 1 155
Али, замята крака. Сутринта отказа да сложи стягащата превръзка, а днес цял ден ще играе тенис. Уж трябваше да ми се обади на обяд, пропусна.

# 1 156
Браво на Калин! Да ги мачка как батьо си Гришо!

# 1 157
Браво на Калин! Да ги мачка как батьо си Гришо!
присъединявам се!

# 1 158
  • на Мелмак
Браво на Калин! Все така!

Рая, добри да са ти резултатите, аз днес ходих на изследвания, които трябваше да направя миналата седмица, така искам да са хубавии.

Арчи, много кротък, все така да бъде Grinning

Али, дремни си, време му е, от 5 е тъмно Wink

Малкия се прибра пак с 4 по БЕЛ, за 10 минути му намерих учителка, оказа се и през 2 блока от нас. Не се справяме двамата с баща му. В класа им куца дисциплината и идват проблеми с ученето. Няма наоколо къде да го преместя, уж в по-добро. Навсякъде е едно и също, нашето уж се води елитното квартално, езиково. Частно ми е на идея, но пък и там са по-лежерни. Не знам как ще му се отрази преместване на този етап. Евентуално догодина, че нещо ми писнА.
Да казвам ли, че съм изморена, освен това ММ прояви някаква ревност, от никъде, непонятна за мен, идеше ми да му ударя 2 шамара, шъ му се незнай! Ядоса ме!

# 1 159
Ети, и частните не са това, което би ти се искало. Приятелка на щерката е в такова. Класът им вече е разделен на 2 от по 6 ученика, дисциплината е гола вода.

# 1 160
  • На брега на реката
Поздравления за Калино. Все така да е борбен и успешен!

ПП. Добро утро,

Ам, като никой не е писал, ще се дописвам!

Гадно временце при нас. Вали и не спира. Вчера беше едно мрачно и захлупено през целия ден. Явно и днес ще е така. Sad
Искам си слънцето, пък!  Crossing Arms

Дано, поне деня ни да е хубав, като времето не ще!

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 06:08 от Бубoлина

# 1 161
Добро утро!

Тит, дано да му мине бързо на Калин.

Ети, добре си го решила с учителката, мисля, че и за вас о за детето ще е по-ефективно така. На ТМ му лопни един тиган, барем се освести.

И тук е пълна гняс, вали от снощи. Иска ми се да се бухна обратно в леглото и да не стана цял ден.
И, понеже, много ми се спеше снощи, за това си легнахме в 1... 😂 МсЧ има важни неща тия дни и ще работи с ненормален ритъм, та вместо да се наспи/м се оляхме. Пълни калпазани 😂

Спорен ден, банда!

# 1 162
Добро утро.
За моя радост не вали.

# 1 163
  • на Мелмак
Добро утро!

Току що заваля Grinning

Да, учител трябваше, от миналия месец намилам, но ММ - не, той щял да си го учи! Обяснявам, че не става така, не е педагог, той пак - не! Аз съм на принципа - че за всяко нещо /проблем трябва да се обърнеш към специалист в определената област! Не съм на принципа - "аз разбирам от всичко". В нашия случай и за детето ще е по-добре.

Али, трЕснах му няколко тиганЯ. Не обичам таквиз работи аз! Smiling Imp

# 1 164
  • София
Добро утро.

Браво на Калинката,все така да се бори.

Дават го да вали цял ден.В петък пропусна английския малкия и вчера ми звъни учитрлката,та днес ще ходи извънредно.

Ще свикне Арчи,но ще има бели.

# 1 165
Добро утро!
Земетресение имало, нищо не съм усетила.
Страхотен Калин, все така успешен да е!
Ден, изпълнен само с положителни емоции ви пожелавам!

# 1 166
  • Бургас
Добро утро!

И тук вали от снощи, надявам се поне да не е студено, та да се прехвърлим с Марто в нашите по обед.

Рей, къде това земетресение? Почти като пън съм спала тази нощ.

Ххубав да е денят ви, момичета!

# 1 167
  • някъде ... тук ...
Добро утро!
Седя в офиса и чакам новини от Златото, че големият син в момента е на сцинтиграфия.
Болката в гърдите мина вече от само себе си, ама преди месец му назначиха за днес това чудо. Надявам се, че всичко ще излезе чисто и е било от пренатоварване тогава.

Селесте, около Дуръс, Албания - 6.4 и вторични около 5. Гледах по новините, нищо не сме усетили.

Хубав ден, банда!

# 1 168
Ели, стискам палци за добри резултати!

Ние па нямаме програма и мога спокойно да си изпия кафето.

# 1 169
  • Бургас
ЕлиТ, с хубави новини да те зарадва Златото! Всичко ще е наред!

Але, що не дремнеш направо.

Общи условия

Активация на акаунт