Искам да кажа ... (164) през ноември

• 64 727
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 1 170
ЕлиТ, и от мен стиснати палци. Всичко ще е наред.

# 1 171
Добро утро!
Много красив Калин! Още много успехи му желая. 🤗
Ели,стискам палци и аз всичко да е наред,каквото и да е това,което ще му правят. 🍀
Али,почивай! 🤗
Аз не съм усетила нищо,и по-добре,че съм паника. 🤣
Не се наспах. ММ ме ядоса снощи и после си легна и взе да ме гушка,все едно нищо. От нерви не можах да заспя до 1.
Вали дъжд,мрачно е и гадно.
Записахме се за календар в детската-голям с Мики Маус и 5 малки. Ама госпожата нещо се обърка,та ми вика малките по 2,50. 🙄 Трима фотографи са оставили мостри и бях мернала малкото за 1 лв. Викам нещо грешка има. Разбрахме се,по 1,20 били.
Друго,което ме дразни много е непукизма и несъобразителността. Трима родители се наредили на вратата вътре и си чакат там да се обуят децата,че да не влизат с обувките. Ок,ама аз нали я нося дребната,че и раница,и не мога да влезна. Извиних се,помолих да направят място,после ме гледат лошо. Добре,че единия татко се сети поне да затвори вратата след нас. Една сутрин една майка носи почерпки и балони за рожденичка. Ами три курса направи,а тук се познават. Как никой не се сети да й помогне! Накрая аз ,без да я знам и да я познавам,предложих да й помогна,но тя беше пренесла всичко.
Друг случай-майка и баба с количка по едни стълби,никой мъж не се сеща да им помогне,те на почивки качват,че количката тежка. Пак предложих да помогна,но те почти се бяха качили. И още много примери мога да дам. Всеки ден ми се случва нещо такова,много тъпо ми става. Кога се овълчихме толкоз... Нещо ме избива на философстване,извинете ме,спирам.

# 1 172
  • София
Елит да кажеш за еезултата,но всичко ще е наред,сигурна съм.

Ени,какво да ти кажа,аз бали водя сутрин ученика,качва едни стълби и влиза.Аз долу стоя,има родители,баби се качат и стоят точно на вратата,детето не може да мине.

Инак онзи ден едно момиче ми предложи да ми даде чадъра си,валеше,а носех Елени в ръце.
Та хора всякакви.

# 1 173
  • София
Браво на Калин, шампион!
Елит, стискам палци за детето! Пиши като имаш информация.
Пак някой ме е ударил на паркинга, омръзна ми от некадърници. Ясно е, че на всеки може да се случи, но пък да проявиш доблест и да си оставиш координатите е рядко срещано Angry

# 1 174
Препоръчвам горещо филма "Животът такъв, какъвто е" / Life itself . Много добър.

# 1 175
EлиТ, стискам палци! Да пишеш веднага!
Ети, у дома аз уча с децата. ММ е големо дърво. Вчера детето ми разказва урок по човекът и общество, и ММ се обажда неподготвен, и спори....А ако вземе инициативата да обясни нещо ще ти донесе вода през 9 кладенеца... Гледам да го държа далеч от учебния материал, децата също.
Ени, не се впечатлявай от хорското бездушие. Иначе ние- отзоваващите се как ще изпъкнем...
А заспиването със скарана половинка гледай да го минимизирате.

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 11:44 от mariat

# 1 176
  • sofia
Поздравления за Калин!

ЕлиТ, дано всичко се е изчистило и да е здрав младежа!

Вчера пристигнаха обувки за младежа, и двата чифта му лепнаха. Много съм доволна. От сайта на Кавалер, кожени обувки на някакви смешни цени по случай черния петък. Още са в намаление.
Днес пристигна и една планка за единия въртящ се стол и амортисьор за другия.....как трябва да си се чекнал на тоя стол, че да се сцепи металната планка отдолу - идея си нямам. Мислехме за нов стол, ама или грозни, или скъпи....та за 20 кинта резервна част оправихме работата. Всичко друго му е здраво.

# 1 177
Така е,гледам да не се впечатлявам,но много зачестиха случките. Аз не го правя да изпъкна,а просто да помогна. Човешко е,но явно на всички ни е труден живота и все повече хора си казват всеки да се оправя... Тъжно!
Чудя се какво да готвя. Май зеле с месо.

# 1 178
  • някъде ... тук ...
Свършил, утре - резултати, а в други ден - при кардиолога за обсъждането на резултатите. Ще почакам...

# 1 179
  • Бургас
Веси, и аз напълних кошницата с обувки за пролетта от сайта на Кавалер, но още се чудя дали ми трябват. И едни боти бях харесала, но добре че ходих да ги меря на място в магазина, че се оказаха не мой тип. Иначе миналата зима си купих техни боти и съм много доволна.

# 1 180
  • sofia
Селесте, при дамските тези, които ми харесват не бяха намалени.... нямах чудене и нищо не взех Sweat Smile

# 1 181
О, и аз днес сутринта ги уважих Грацията. Точно моите боти/ботушки, които от лятото им се чудех, бяха намалени с 50 %, за почти без пари и одеве ги поръчах. Иначе имам два чифта техни боти, едни сандали, и един обувки на ток, и  за съотношенето цена/качество съм много доволна. Имаха и фирмен магазин в нашия град, но го затвориха.

# 1 182
Браво на Калин Simple Smile

Ени, гадно... не си ги слагай на сърцето тези случки, макар че няма как да не оставят горчив привкус.

Нямате изчитане, следя чат пат.
Али, започна ли новата работа или предстои скоро?

Обувките на Кавалер често са на големи промоции, следете.

Имам нова кола Simple Smile Само да е здрава и да не ми създава главоболия, друго не ми трябва. Снощи на магистралата си държеше 160-180 без проблем, но тепърва ще се опознаваме Simple Smile

# 1 183
Лин, честито! Безаварийно да се караш на приятни места!
Новата работа от понеделник 😊

Заспивам!

# 1 184
  • София
Лин, честито возило! Безпроблемно да те вози на хубави дестинации!
И аз заспивам...

Общи условия

Активация на акаунт