Искам да кажа ... (164) през ноември

• 64 689
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 120
Добър ден стана до като се разпиша.
Благодаря ви много за съветите и мненията. Тя май днес е по-добре Синеочка,чак ме е яд,че не я дадох на ДГ и сега пак ще трябва да ходя за друга бележка. 🤦🏻♀ Може пък да й се размине. Тя е бъкана с хомеопатия и витамини,та знам ли. 🤣
Поспахме добре. Аз снощи до никое време рових из пинтерест,та в 8 гледах лошо,но тя се гушна при мене и пак заспахме. 🥰
Напекло е слънце и е приятно. 🤗
Хубав ден и успешна седмица! 🌺

# 121
Мередит , привет - о и на мен ми липсват упражненията и безгрижността , групата ни беше много готина и винаги ни  е било забавно на упражнения

Ени , дано и се размине на Синеочка

# 122
Записвам се, хубав ноември на всички!

# 123
Страхотно време е при нас. Чудно!
Чак пърхам. Много ми влияе слънчицето на мен.

Ех, да се задържи така до към март, пък после ще се оправяме Joy

Ени, много неприятна история. Но пък аз съм се убедила, че не винаги вируса се предава.
Ако имунната система е отслабнала да, но пък ако е здраво детето може и да му се размине.
С две думи, и това ще мине. А следващият път, ако нещо те притеснява в дадена ситуация си кажи. Никой не се съобразява с нас. Но пък до този извод се стига само с опит, не става някой да ти го каже Grinning
Ще се научиш с времето.

На масаж не ходя. Не обичам да ме пипат непознати хора.
На фризьор ми е идеално, но аз си ходя при моята от 15 години. Познаваме се, така да се каже Joy

# 124
Ми аз не съм първа младост,просто съм си такава. Премълчавам си,после си страдам вътрешно и така. Както и да е,важното е,че е здрава! 🤗
Майка ми е изкарала камъка от бъбрека! 🤗 Много се измъчи милата,дано сега се пооправи,че има и кисти,и други разни неща да лекува.

# 125
Ени , аз съм същата , вътрешно само се терзая и го преживявам
Напоследък , чак се очупих да си казвам ако нещо не ми харесва , че години наред виждам , че като тая в себе си и ми се качват на главата
Майка ти , да се оправя

Сесил , хубав ноември и на теб

Руми и аз съм така , при моята фризьорка си ходя вече 6 години поне

# 126
  • постоянно
Благодаря на Лилс за новата тема.
Ноември е хубав месец за мен , хубав да е и за вас. Heart Exl

# 127
  • Телиш/Плевен
Благодаря за новата тема, Лили! Hug

Ени, точно като теб съм, все премълчавам и отстъпвам и после сама се ядосвам на себе си, но не мога и не мога да се променя. Confused Дано всичко е наред с майка ти. Hug

Дадка, много се радвам да те „видя“ и стискам палците отсега. Hug С теб се „познаваме“ от една друга тема отпреди години и още тогава си беше много старателна и съвестна в ученето, та нямам съмнение, че ще се дипломираш. Hug

На масаж не съм ходила никога и едва ли някога ще ида, не е за мен това. Grinning

Нека ноември донесе усмивки и щастие на всички! Hug

# 128
Обожавам масажите. Препоръчвам индийски масаж ( самоят масаж е около 2 часа, вкл и стъпват на гърба ти). След такъв масаж имам чувството, че тялото е отделено от душата. Уникално преживяване

# 129
Добър вечер!

Прибрах се, взех душ и седнах да хапна. Добре стартира понеделник. После ще почета книга.

Дадка, какво става с момичетата от Сладкарничката? Поддържате ли връзка?

Отстоявайте своето, момичета. Не съм най-голямата бунтарка, даже напротив, но се научих да казвам "не".

Какво ще вечеряте тази вечер? Аз съм на кюфтета с картофи на фурна, шопска салата и студен чай. Кюфтенцата са от снощи, но са чудни.

# 130
  • на Мелмак
Ах, леле еее Grinning и ние сме на кюфтета на фурна, обаче отстрани сложих селски картофи Grinning

# 131
  • някъде ... тук ...
Ние сме на телешко с праз на яхния. Децата - на кебапчета Simple Smile
Но ще почакаме с дребния, че големите мъже са на народни танци.

# 132
Пражоли у дома 🤣 Сега се прибирам, няма време за друго, а аз вия на вук вече 😁

Много смотан ден днес в офиса... Напрягам се и аз не знам вече защо.

# 133
  • на Мелмак
Але, сетих се, че и аз имам пържолки, но утре ще ги вадя, че ще правя пиле със сметана и синьо сирене Wink

# 134
Ние на кИфтаци на скара и пържени картофи. 🤣
Още малко да къпя Синеочка,след нея и аз и се опъваме. Днес не спа и се надявам да легне рано,че утре в 7 ще има ‘ев. 🤣🙈
Утре мисля да се разходя по магазините да й търся ботички,за мен също. Ще видим,да не си правя сметки без кръчмар. 😆

Общи условия

Активация на акаунт