Искам да кажа ... (164) през ноември

• 64 688
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро!

Тит, много яко!

Дадка, ще стискаме палци!

Ени, аз ако съм на теб ще вдигна телефона,  ще и благодаря за пожеланието и ще я помоля следващия път,  ако детето им е болно да не идват, защото ще ми е много кофти да ги върна от вратата ( пътуваха по спомен). С благ и мил тон.

Вчера, като никога до сега, се организирахме за нова година 😁 Обичайно се организираме към 20.12 😁 За сефте от 100 години ще празнуваме в заведение. 

Моите котки ме посерщат накацали на дувара като чуят колата. Сляза ли огласят махалата и ми се врат из краката докато им сипя храна 😁 И ходят с мен до близкия магазин и четирите 😁 Грам не ме е срам, кефя им се.
Бела, пък, ме чака на прозореца и после слиза до входната врата да ме посрещне.

Реших и тази седмица да си остана тук. Топличко го дават. Събота и неделя ще посвършим финални задачи за тази година и ще зазимявам.

Масажи никак не обичам. Имам ужасен гъдел на гърба и не мога да зе отпусна...

Спорна седмица,  банда!

# 106
  • На брега на реката
Добро утро,

Ени, за съжаление, Тути е права.
Не се вини! Това се учи с годините, т.е. живота те учи! Каквото и да ти кажем, то ще е в разрез с твоето усещане за нещата към момента, но колкото по-бързо осъзнаеш, че вие сте най-важни и на повечето от околните не им пука /винаги гледат себе си и своя комфорт/интерес/, толкова по-добре ще се чувстваш и ще отстояваш собствените ти интереси. Дано синеочка, бързо да се оправи.

Нямаме котка, харесвам кучета, но е вярно това, че животинката ни посреща с такова желание и радост, както никой човек не може. Искрено и с много обич, безрезервно!   Heart Eyes

Очертава се динамична седмица, ама по-добре така, че с това време ми е доста "сиво" на душата. Така поне, няма да имам време да го мисля, а пък, ако и синоптиците познаят, ще е още по-хубаво.

Хубава и успешна седмица, момичета!

# 107
  • на Мелмак
Добро утро!

Ени, ще ти дойде отвътре, не е нужно да си серт!

Ах, колко хубаво да си ходите с котките до магазина Heart

За масажите - ходила съм веднъж, аз не обичам да ме пипат, на фризьор също не обичам да ходя, през цялото време потръпвам като ми пипат косата, за мен си е мъчение. Въпреки, че масажа накрая ми хареса Grinning

Али, пожелавам ти догодина да имаш котле и да си изкараш и Коледа там!

# 108
Добро утро,

аз масажи не обичам, след злополучния ми опит преди няколко години. Възможно е да не съм попаднала на точното място но ме е страх да повторя.
Ени, няма смисъл да се измъчваш. Друг път бъди категорична и толкова. Това възпитание да не обидиш, да не си лоша и аз го имам и много време ми трябваше да се науча да не съм такава. Това кой какво ще каже хич да не те интересува, защото хората така или иначе ще говорят та е все тая.

Днес на работа, толкова проблеми е имало през уикенда че направо не ми се ходи, поне не са заради графика за който аз отговарям.

Хубав ден.

# 109
Очертава се динамична седмица, ама по-добре така, че с това време ми е доста "сиво" на душата. Така поне, няма да имам време да го мисля, а пък, ако и синоптиците познаят, ще е още по-хубаво.
Добро утро.
Буб, и аз бях разбрала, че от днес времето се оправя и затопля, но с едното очо видях преди малко, че при нас ще има дъжд. Та, погледне си все пак прогнозата да не останете неприятно изненадани, като мен.
Ще гоня деца и мъж и ще си напаря краката и лягам. Ужасна хрема, а уж от рано я хванах с капки.
В последно време казвам какво ще готвя, но днес нямам никакво желание, нито идея.
Планове за Нова година при нас няма. Не обичам ресторантите, но се надявам у мен да е причината и Али да си изкарат мнооого добре.

# 110
Маре, ние няма да сме в ресторант, а в един пъб.  Аз нямам големи очаквания. Последните години все на домашно се събираме,  че коя бременна, коя с бебе.  Преди това по вили. Аз лично последните 2 години си седях с мама, защото бившият ми празнува с моите приятели 🤣 Не ми е дерт, не съм еуфорична по тези празници, мога и без проблем нищо да не правя и да си легна като пич.

# 111
Много искам да чествам и аз на ресторант, но...някак не ми се получава. Музиката силна- не може да си кажеш/чуеш приказката. В повечето случаи са чалга и хора и не ми е комфортно.

# 112
  • Бургас
на фризьор също не обичам да ходя, през цялото време потръпвам като ми пипат косата, за мен си е мъчение.

Добро утро!
Ей, това важи и за мен! Настръхвам, щом някой ми пипне косището!

Изпратих децата на училище, а аз ще си доспя 😂

# 113
Привет, банда!

Изпратих ММ на работа, сега пия кафе. Втора смяна съм, имам още малко време.

Дадка, силно ще стискаме палци!

За масажите - поне от това, което съм чувала мисля, че са еротични. Не споря. Никога не съм ходила на какъвто и да е масаж. Не знам дали ще издържа цялото мачкане.Smiley
За Нова Година още нямаме планове. И аз не знам къде ми се ходи... сякаш предпочитам домашна обстановка с близки хора.

Успешна и слънчева седмица!

# 114
  • София
Добро утро и успешна седмица, банда!
Ени, преосмисли си приоритетите, ти и семейството ти сте на първо място!
Обожавам масажите и да ми пипат косата, мога да си отмъркам без проблем. Обаче масажистката ми не работи в неделя, а аз в събота винаги имам гости-дъщерята с децата, та затова напоследък ми е трудна организацията.
Малко помалко се оправям, но още не мога да се нарека здрава. Едни приятелки ме чакат да се оправя, за да си направим срещичка. И аз нямам търпение! Дано времето се оправи, в апартамента у дома и в работата е кучешки студ. Трябва да има включена печка през цялото време и пак ми е студено!

# 115
Добро утро.  Днес работя от вкъщи,  за да гледам ученика. Юрнах го да си подрежда играчките. По обяд ще има диктовка.
Много е хубаво да не ставаш в 6.
Масажи не понасям, че имам страшен гъдел.
Хубав ден на всички.

# 116
Добро утро ,

Аз обаче ви пускам една песен да ви поздравя с настроение ,много настроение ми носи тази песничка напоследък понеже аз чета съм свикнала да чета на лека , ритмична музичка:

https://www.youtube.com/watch?v=PIb6AZdTr-A

Дано ви хареса

Цвети , да ти е лека втората смяна

Ени , другите са прави , това явно се придобива с опита , аз съм същата , да не нагрубя някой , да не съм гадна , да не кажа нещо на някой наопаки и все ми се качват на главата

Аз също имам страшен гъдел навсякъде и едва на 2 или 3 масажа съм ходила , но не са мойто нещо определено

Мериан , оправяй се , да спрятате срещичка

Алечка , браво за организацията

Ние също не сме измислили за Нова Година нищо , май няма да мърдаме наникъде , че аз тогава ще съм се върнала на работа вече и предполагам ще отнеса да карам почвечко дежурства , заради дългия неплатен отпуск
То докато се върна ще ми забравят очите - почти 3 месеца неплатен отпуск
Днес само ще отида да ги нагледам , че трябва да занеса нова молба за неплатен отуск , че се очертава да съм в такъв до 1 декември

Мари , оправяй се
И ние напоследък вкъщи сме със измъчени идеи за това какво ще се готви
Ние имаме останала мусака и останало половин печено пиле , та днес няма да се готви

Буболина , дано да мине гладко седмицата и да няма ядове

Дано не съм пропуснала някой
На всички гуш и хубава седмица

# 117
  • София

Тази ли година беше или миналата, когато Мередит завършваше? И тя фармация Grinning

Далечният януари 2018, времето летиииии, а Мередит само бачка Grinning

Тъкмо се зачетох и ви настигнах, нямам време от ремонти и тичане, но викам да се отбележа. Държавните никак не ми липсват, но виж упражненията и безгрижния живот, 1000% Grinning

Умирам за един масаж, много ме боли гърба мене, но все няма време или финанси.

# 118
Умирам за един масаж, много ме боли гърба мене, но все няма време или финанси.
Подчертаното го прочетох като мъж и се ококорих.

# 119
  • Euskal Herria
Лека седмица, момичета!
Болните да оздравяват по-бързо!

Общи условия

Активация на акаунт