Искам да кажа ... (164) през ноември

• 64 684
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 90
Аз си сварих кестени и похапвам. Котанчо, откакто е по-хладно е такъв сладур и така ми се гуши, че почти заобичвам есента;)

# 91
Искам да ви помогна с гладенето. Моето го опатках.
Тути, едната ни котка идва с мен до контейнера за боклук. Много ме е срам. Върви пред мен. Спира на врата на работилницата, влизаме до ММ за минутка и после продължаваме до коша.

# 92
Моят ме чака на ел. таблото, като ми чуе звука за заключване на алармата на колата. Хич не ме е срам даже, комшиите и те му се радват, какъв е посрещач;)
Монка не ми се радва на прибирането, както той;)

# 93
  • На брега на реката
Лина, Цвети, как еротични бре. Добре, че ни правят заедно с ММ, че дума ми извадихте.  Joy
Съвсем нормални масажи, но с много добра масажна техника. Има обикновени и  арома-масажи, има и други де, ама ние не сме ги пробвали.  ММ си е харесал традиционните, а аз арома-масажите. Където и да ходим, си правим масажи, но никъде не са така добри, като в това студио.
Аз, май голяма реклама му направих, ама много ни харесва.  Joy

Ети, кой мол обиколихте? Да не се окаже, че сме били в един и същ? Ние бяхме в Парадайз. Най-близо до децата е и като, че ли най-много ни харесва.

Утре, всички болни да са пушка!

Хубави снимки, Съни!

Прибрахме се преди 2 часа и сега работят всички уреди! Ми така е, почивали са 2 дни!  Grinning

# 94
Привет на всички , стана вечер докато се включа аз

Излизахме днес по обед, гласувах

Благодаря на всички , които ме мислят , ще напомня вторник вечер за изпита
А полят изпит-взет изпит си важи , полят е вече предварително

Але , ако не е тайна в кое селце:satisfied:

Ени , ее , че несъобразителни хора

Селесте , супер , че му помага тая комбинация на мъжа ти - аз отначало пиех само витамини за коса , кожа и нокти , но сега се убедих , че трябва да си се комбинира все пак с нещо ако искам да има ефект , че покрай тоя стрес иначе ще остана без коса

Цвети , ползотворен ден е бил

Още щях да пиша , но забравих
Иска ми се да почивам , но имам още планирано да дочета , така че ви оставям

Лека вечер

# 95
  • на Мелмак
Хихи, Бубе, баш в този бяхме Grinning там киното, покупки, Едене. То покупки силно казано, че нищо не харесах! И в Сердика обичам Grinning
Бяха ме записали в България мол на тай масаж, имали и в Софарма таур, не знам дали са твоите тайландци Wink
Дадка, ще те стискаме!

Тази ли година беше или миналата, когато Мередит завършваше? И тя фармация Grinning

# 96
А полят изпит-взет изпит си важи , полят е вече предварително...
Ей за това се хващам, за да ви се похваля/оплача. ММ купи преди обяд домашно вино. От първата чаша(една обща и за двама ни, щото аз само щях да го опитвам) ни хвана и двамата. Много тежко вино, много. Но хубаво. С нетърпение чаках ММ пак да си налее вечерта.

# 97
  • на Мелмак
Joy Мари, представям си те Hug

# 98

А полят изпит-взет изпит си важи , полят е вече предварително

Абсолютно Simple Smile

Мари, наздраве. Гледам, време е да си сипя.

# 99
  • На брега на реката
Ети, то и аз дребни неща си накупих и боти си търсих и сигурно ще ми се смеете, ама едни си харесах то нямаше моя номер.  #Cussing out Апнахме в Заза и айде към дома. А студиото се намира на "Черни връх" 18А. Помня го, щото всеки път го диктувах на навигацията.  Joy

Мари, наздраве!

Дадка, верно е това за изпита, та значи е сигурна работата!  Wink

# 100
Киното беше страхотно, малко студено, а в тази кола нямам много неща.

Преди това ходихме на бургер и. Ядох виетнамски сандвич с ребра, дайкон,моркови и кориандър
определено ще повторим

# 101
  • На брега на реката
Е Тит, аз бях помолила за снимки. Благодаря ти! Изглежда чудесно, сандвича също!  Grinning

# 102
Благодаря , момичета , а дано като е полят да го взема!

Цвети , радвам се , че си по- добре , долекувай се следващите дни

Титина , благодаря за снимките - изглежда готино , а сандвича изглежда да си оближеш пръстите

Лин , гуш

Мари , браво на вас с виното , аз трябва да сменя напитката според сезона , че още карам на сайдерчета , като ми се припие вечер

Ети , благодаря
Я , супер , още една колежка
Ей занчи наостри ми се интереса за тея масажи , ще взема и аз да пробвам като съм в София Joy

Лека нощ

# 103
Мм сандвича изглежда супер апетитен! 😁
И киното е яко.
На Гложенския манастир ходихме пролетта. Няма кой знае какво да се види,но за разходка става.
Хора,май съм за лудницата. Сама си казвам,че няма смисъл да се ядосвам и нервирам,но сън няма да ме хване заради случката с гостите и потеклия наново нос на Синеочка. 😣 Одеве даже поревах от яд и вина. Не е нищо сериозно,не е кой знае какво,още седмица вкъщи да си се гледаме,чудо голямо,обаче не знам какво ми става. А сега като видях статуса на мацката,дето е пуснала,че пожелава хрема на всички,дето си пъхат носа където не им е работа иии още повече ме доядя! Явно моето дете си е пъхнало носа,та му лепнаха хрема. 👿🤦🏻♀ Май вече ще обръщам другата страница. Всеки си гледа себе си,а аз ще мисля кой ще ми се обиди и на кой ще накривя шапката. Даже на ММ му казах,че ще ставам зла,той ми се смее. 😆 Ще трябва някоя оправна и “серт” мацка да ми дава уроци,щото аз съм голяма бяла п(а)тица,както писа Селесте. 🙈

# 104
Ени, не става с уроци. С годините го придобиваш това чувство, че ти и семейството ти сте си най-важните. И вашият комфорт и здраве.
Кой, какво ще си помисли за теб, спира да те касае толкова.

Общи условия

Активация на акаунт