Искам да кажа ... (164) през ноември

• 64 476
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 75
Ети,така е,за бой съм си и се чувствам виновна,ама какво да направя,такъв човек съм си. Майка ми ме е учила все да премълча,да не обидя,да не съм лоша. Няма какво да казвам вече,то мина. Но занапред ще си знам и ще си казвам. И без това съм все черна и лоша,поне да има за какво. 🙈😆
Извинете,че ви товаря вас,но няма на кой да си кажа. ММ не му дреме,той е над нещата. Нали не седи той да бърше сополи,да я слуша как диша,да я слуша кашля ли... 🙄
След малко лягаме,щото нито аз се наспах,нито Синеочка.
Няма да готвя днес,ще дояждаме.

# 76
Бърди, ако искаш да забързаш процедурата- пусни фурната+ вентилатор. Това, ако фурната ти е затоплена, иначе си трябва още малко време. Но, ние цвеклото и сурово си го хапваме. То и морковите стават най- вкусни, защото са и леко хрупкави. Може да се ползва и за гарнитура.
Купихме си топматрак от Лидл, докато чакам да обособим нова спалня и сменим матрака.

# 77
  • София
Мерси, Мари, ще пробвам!

# 78
Добър ден! Simple Smile

Ошетах, изкъпах се и само чакам пералнята да спре да върти, за да просна. После залягам с книжката. По-късно ще готвя. ММ беше на къщата, следобед го чакам да си дойде.

Ени, много ме дразнят подобни несъобразителни хора. Но и ТМ май е за бой... защо все ти да си виновна за нещо?

Аз съм по-добре. Не кашлям, но още говоря малко носово. Ще си пръскам спрейчето поне още ден.
И още нещо щях да пиша, но забравих...Rolling Eyes

# 79
Ени, разбирам те... но не трябва да се стремиш да угодиш на всички, да мислиш какво ще кажат хората.
Откакто спрях да съм винаги бяла и добра, живея доста по-спокойно.

Аз под тайлански масажи си представам по-други масажи Simple Smile

# 80
Ени, разбирам те... но не трябва да се стремиш да угодиш на всички, да мислиш какво ще кажат хората.
Откакто спрях да съм винаги бяла и добра, живея доста по-спокойно.

Аз под тайлански масажи си представам по-други масажи Simple Smile

И аз.Smiley Даже въпросните масажи не са ли си направо еротични? Или екзотични?Smile

# 81
Баш еротични са Simple Smile

# 82
  • Бургас
Ха добър ден!

Добре е днес Викчето, наваксваме с пералните и домашните Simple Smile

Ени, напълно те разбирам, че съм същата бяла птица и аз. Изключително тъпа постъпка на гостите. Айде, за чуждото дете не ти дреме, но за чий ще повлечеш собственото си болно дете по пътищата, заради едната маса.

Дадка, напомни ни пак във вторник вечер за изпита, че да ударим по едно „наздраве”. Полят изпит, взет изпит.
ММ също е много доволен от капсулите на Ревалид, в комбинация с шампоан Алпецин.

# 83
Благодаря дами за пожеланията, 24 часа по-късно освен малка отпадналост и липса на апетит други последствия няма. Домашната торта, не я направих, но ми дадоха тази от центъра.
Скрит текст:

Всички болни да оздравява бързо! Успешна нова седмица!

# 84
  • Бургас
Рир, балерината Ти била набор с балерината Ми Simple Smile Не знам защо съм решила, че е поне с година по-голяма. Да е пушка до утре и да си хапне с кеф тортата!

# 85
  • Бургас
Ходихме на плажа днес. Имаше хора във водата. Влизат, плуват, излизат , полежат на пясъка.
Голям мързел днес му ударих

# 86
И аз мързелувам днес. До преди малко бях с пижамата, не сме излизали с детето. Мъжът ми звънна да се оправям, че ще ходим да гласуваме, та се премених;)
Лина, колко градуса е при вас?
Тук духа ужасно, цял ден сме на климатик, снощи и камината палихме даже;)

# 87
Добър вечер стана докато се включа. Днес беше ден за разходка - Гложенски манастир, Съева дупка, ферма за щрауси.

# 88
Съни, много хубава разходка ❤

Тук беше приятно,  но не много слънчево. Полежах си в градината с котките де 😁

Ще гладя 😒 Опитах се да го отложа, обаче няма какво да облека утре 😁

# 89
  • на Мелмак
Добре се разходихме и ние Grinning
Голямата заведохме на кино, малкия искаше ваучер за някаква игра, хапнахме, пообиколихме молЪ. А като се прибрах от ФД си поръчах Joy
Утре уж неучебен, но малчо ще учи следобед, преди обед са на обиколка на музеи. Голямата пак на кино ще ходи Grinning
ММ ще пътува, та утре ще ми е лекинко натоварено, освен, че съм на работа до 19-20ч.Sunglasses
Али, и аз имам за гладене ама малко, май и затова се подмотвам Wink

Общи условия

Активация на акаунт