Искам да кажа ... (164) през ноември

• 64 716
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 1 260
Руми, и аз още кашлям. Помня, че заедно боледувахме. Дано няма нищо при теб, аз и до лекар не стигнах.
Иначе Монката се разболява, днес купих една торба с илачи, дано подейства нещо.
Ети, гуш🤗

# 1 261
Тути, личната така ме успокои. Пак ме слуша, каза че нищо те чува и че вируса е такъв с продължителни спазми на незнамсикое.
Ама ми връчи направление и ме праща за всеки случай. Аз се надявам да е права, дано ...
Али, вече 12-ти ден пия противоалергично.

Селесте, пристигна часовника. На снимката беше по-хубав. Някак по-убити са цветовете, ама и така ще го нося. А за диамантите ти трябва микроскоп да ги видиш 😂😂😂

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 21:56 от rummi_pl

# 1 262
Добро утро.
Ети, важното е, че си добре.
Руми, преди години кашлях от възпаление на щитовиднста жлеза. Ако пулмологът нищо не намери, може да си пуснеш хормони.
Другото го забравих, че рано драснах.

# 1 263
  • на Мелмак
Добро утро!

Мислех, че съм първа, но Съни се е разписала вече Grinning

Руми, дано не е притеснително!

Момичета, благодаря ви!
Разбира се, вече прегледах рамките онлайн Joy Но тези наистина бяха "моите".
Вълнувам се днес, малкия нали ще е на урок, дали ще си допаднат с учителката, ако това е налице мисля, че ще му помогне Grinning

Руми, честито, със здраве да си го ползваш!

Снощи забравих за АБ, та от днес започвам коктейла, дано този път е успешен Smiley

Хубав ден от мен!

# 1 264
  • На брега на реката
Добро утро,

Почти цяла нощ не спах. ММ го боля корем и цяла нощ пъшка. С повръщане и разстройство е и като, че ли има и лека Т. Вечеряхме едно и също, та надали е от храната. Да не би пак да има някакъв вирус? То на работа няма да ходи, че е много отпаднал, ама не иска и на лекар да отиде. Уф, ще го мисля цял ден!  Sad

Съни, що така рано?

Руми, много хубаво за уикенда, а за другото, стискам палци, всичко да е наред! Честито часовник, със здраве да си го носиш. На мен, много ми харесва.

Ети, ще я сбориш гадината! Стискам палци, малчо да се харесат с учителката и да има полза. Praynig

Хубав ден, на всички!

# 1 265
Добро утро!

Руми, много е хубав часовникът!

Тути,  да оздравява Монката бързо!

Ети, дано се харесат с учителката! Няма ли как да си вземеш същите рамки?

Бубе, сигурно го е налазил стомашен вирус,  дано не се мъчи много.

Спорен ден, банда!

# 1 266
Бубе, традиционно напоследък не мога да спя. Ибаче върлува такъв вирус, че даже и упорит изглежда. Да се оправя мъжът ти, а теб да не засяга.

# 1 267
  • Бургас
Добро утро!

Руми, много ми хареса часовникът, хем изчистен, хем не, а и цветът е много нежен.
ММ предложи да ми купува часовник за Коледа, а аз дори не знам кои марки са читави, та да ги прегледам. Тези от 600лв ще ги пропусна Simple Smile , ще ги бодна на вноски в капилярите по краката Joy Първи транш още утре.

Бубе, дано тм го изкара на крак вируса, както се казва. Да минава бързо!
Монката и тя да сбори вируса бързо!

Ети, дай модел на рамките, може да успея да помогна.

Хубав ден, момичета!

# 1 268
  • Germany
Добро утро!
Бубе, има такъв вирус. Малкият го изкара миналата седмица, а тази сутрин големият се събуди с разстройство. Да се оправя бързо мъжа ти!
Ети, да пребориш и 2рата бактерия и да успееш да си намериш "твоите" рамки"!
Тути, да се оправя Монката!

# 1 269
Добро утро!
Да се оправят деца, мъжове и мацките им от темата! Бързо- не, а скорострелно!
Титина, как са нещата при вас? Гледах новините и се сетих за вас. Не знам колко далече сте от взривовете.

# 1 270
  • някъде ... тук ...
Добро утро!
Да се оправят болните!

Всичко е наред с голямото момче. Няма нищо притеснително, но така и не стана ясно от какво са го болели гърдите.

# 1 271
Добро утро!

Хайде идвайте на кафе! Simple Smile Втора смяна съм и ритуално си го пия с темата и форума.

Руми, готин часовник! Обичам да нося часовници!

Бубе, вирус е. Изкарах го, ММ го изкара, както и повечето колежки. За ден ни мина, но е много неприятно.

Ели, поне новините са добри.

Хич не ми се ходи на работа, не ми се излиза никъде. Искам на топло вкъщи с Арчи и книга или филм. Мрън-мрън...

# 1 272
Добро утро и бързо оздравяване на болните Simple Smile

Руми, часовникът е много хубав.
По-рано носех часовници, после дълги години спрях и сега ми се иска пак.

Изморена съм и едната ръка нещо ме боли ... чакам събота, за да поспя до час от светлата част на деня.

Лек ден на всички!

# 1 273
Часовник никога не съм носила. Като тийн имах един розав с цветенца и камъчета, който носех като гривна, защото спря да работи на втория ден 😁

# 1 274
  • На брега на реката
Благодаря ви, момичета!

Отпаднал е и не отиде на работа. Сега ми се обади, че ще отиде до ЛЛ, явно се е поуплашил, че инак, само под заплаха с пистолет, мож да го накараш да иде.

Общи условия

Активация на акаунт